Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamla yeni mi tanışıyorsunuz galiba..Ben tam anlamadim? Bekar mı evli mi? Biliyor musunuz?? Adam belki evli?? Evinize iş için gelen birine bu şekilde düşünmeniz doğru mu?
Yok evli değil adını daha önce duydum ama konuşmaya başlayalı 1 ay falan oldu. Zaten evli biriyle işim olmaz yani.

Ben onun yanında mutlu oluyorum onun da yüzü gülüyor benle birlikteyken sevdiğini düşünüyorum şahsen. Son olayı bende aynı şekilde düşündüm ve dedim ama samimiyiz diyince daha da üstüne gitmedim.

Dedim ona geçmiş olsun diyip çıkarsın diye kaç yıllık samimiyetim var bir kere uğramak olmaz arada bir uğrarım dedi veya doğrudan hayır dememek için bahane arıyordu buldu.
Adamdaki uber bahaneye gel: yumruk yiyen hakem yakin arkadasim, onunla ilgilenicem, senin ev islerini yapamam akdhksjx

Adamdaki zeka ve nezaket harika ya

Dedim ona geçmiş olsun diyip çıkarsın diye kaç yıllık samimiyetim var bir kere uğramak olmaz arada bir uğrarım dedi veya doğrudan hayır dememek için bahane arıyordu buldu.
Arada bir uğramak ne ya rahat biraksın adamı kafasını dinlemek istiyordur. Güzel sallamış sizinki. Gidip baskana tesekkür edecek nerdeyse sağol beni kurtardın diye.

Adamdaki uber bahaneye gel: yumruk yiyen hakem yakin arkadasim, onunla ilgilenicem, senin ev islerini yapamam akdhksjx

Adamdaki zeka ve nezaket harika ya
İnanmıyorsan hastaneden fotoğraf falan atarım dedi neden yalan söylesin ki. Gelmek istemese doğrudan söyler.

İnanmıyorsan hastaneden fotoğraf falan atarım dedi neden yalan söylesin ki. Gelmek istemese doğrudan söyler.
Nezaketinden soylememis, hadi amaaa

Bu arada cidden arkadasi olabilir, konu o degil. Adam ileriki bir tarihte gelirim de demiyor farkindaysaniz

Sesi çok üzgün geliyordu bende tamam o zaman diyip üstelemedim. Gelmek istemiyordu bahane oldu diye düşünüyorum.
Arada bir uğramak ne ya rahat biraksın adamı kafasını dinlemek istiyordur. Güzel sallamış sizinki. Gidip baskana tesekkür edecek nerdeyse sağol beni kurtardın diye.

Adam utanmasa refakatci kalacak hakemin yaninda
Hayir hasta ziyareti zaten yarim saat bir sey. Her gun ugrasa bile gunun kalani boş.

Hiç tanımadığım birini iş içinde olsa eve çağırmam. Ben sevişmek için olsa derim bahaneye ihtiyacım yok.
Eve neden cağırıyorsunuz o zaman?? Amacınız ne?? Biz böyle anlamışken karşındaki adam ne anlar sence? Dışarıda görüşmek varken neden ev?? Tadilat için derseniz bu işi yapabilecek birçok yerler var..Arayın yaptırın.. Parası ile değil mi??

Yav bide 7 kere buluşulmuş halen tanışılma evresinde. Bilmiyorum, herif zaman geçirme derdinde gibi geldi bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…