Eve çöreklenen akraba

Anneniz bunca yıl rahatsız olmamış mı? Ya babanız?
Adam kaç yıldır bu terbiyesizliğe alışmış zaten, bu saatten sonra da huy değiştirecek değil. Ya ağzınızla kovacaksınız ya da evden çekip gideceksiniz.
Ama anne babanıza çok şaşırdım.

Önceki mesajlarda da yazdım. Annem anneanneme demişti eşimle aram kötü oluyor gelmesin artık vsvs diye haberi var dayımın yine de geliyor. Babam da annemin akrabası diye karışmak istemiyor.
Yoksa rahatsız ikisi de

Olay önünü alamayacagim şekilde büyüdü. Dayımla eşi kavga etmiş. Kavganın sebebi de şu yengem sen niye calismadin da eve geldim vsvs demis. Gemide çalışıyor eksik evrak olunca İstanbul'a gelmişti. Öncesinde de yığınla sorunları vardı, dayım aldatiyordu, yengem dayımın ailesini sevmiyordu, kaç kere ayrıldılar. Bu sefer baya ciddi sanırım dayımı evden kovmuş yengem. Dolaylı olarak benim de payim var. Yengem ve dayım için üzgün değilim ama diğer kuzenim için çok çok üzgünüm

Olay önünü alamayacagim şekilde büyüdü. Dayımla eşi kavga etmiş. Kavganın sebebi de şu yengem sen niye calismadin da eve geldim vsvs demis. Gemide çalışıyor eksik evrak olunca İstanbul'a gelmişti. Öncesinde de yığınla sorunları vardı, dayım aldatiyordu, yengem dayımın ailesini sevmiyordu, kaç kere ayrıldılar. Bu sefer baya ciddi sanırım dayımı evden kovmuş yengem. Dolaylı olarak benim de payim var. Yengem ve dayım için üzgün değilim ama diğer kuzenim için çok çok üzgünüm
Evden kovulan dayiniz gene gelip sizde kalacak. Dolayli yoldan payiniz olmasaydi keske ucu yine size dokunacak hem de dogrudan

Back
X