Şimdi o evde anne babanız var elbette onlar laf söylemeli önce, kaldı ki her şeyi geçtim, çocuklarımın fiziksel özellikleriyle ciddi ciddi dalga geçecek insanın (Bu insan bilhassa kazık kadar herifse) ağzına çakarım.
Her eve bir deli lazım, bizim sülalenin delisi benim, hoşuma gitmeyen bir şey varsa en cins şekilde söylerim yeri gelir, o kişi bulaşamaz. Size de tavsiyem, sinirden içinize içinize delireceğinize, güm pat çat söyleyin dışınıza delirin.
Mesela;
Şunu benim kardeşime yapsa dayım "Yapma-deme genç kız etkilenir" şeklinde uyarım da dinlenmiyorsa; "Şu tipinle mi diyorsun bunu ahaha Allah'ın kıl yumağı, git önce evrimini tamamla da gel, ayı mısın dayı mısın belli değil başımıza" derim. Annem de ağzını açıp tek kelime edemez.
Burada kapısına dayanıp "Görgüsüz müsün acaba, koca herif olmuşsun çoluğun çocuğun var, tuvalete girerken kapısı kapatılır öğrenemedin mi?!" diye paylar kapıyı çarparım.
O her şeyi ispitleyen kuzeni de köşeye çeker "O ıslak havluları bir daha orada burada görürsem ....... Anana selamımı da söyle e mi?" derim.
Ne yapacaklar?
Ben terbiyesiz oluveririm, ama onlar da bize geldiklerinde huzur bulamazlar işte.