Eve çöreklenen akraba

annen madem annaneden cekindiginden bişey diyemiyor ona anlatacaksiniz böyle böyle diye dayı evlat kiyamiyorsa kızı da evlat . mecbur mu gece gece kalkıp yemek hazırlamaya. huzurunuzu kaçırmışlar resmen bi şekilde dur demeniz lazım bu gidişe

Kızı varsa evli değil mi? neden gelip sizde kalıyor hem bu kadar şey yapıyor annen baban nasıl ses çıkarmıyor nasıl sabrediyor anlamadım baban hiç mi rahatsız olmuyor bunlardan yani çok rahatmış amme anne babanız birşey demediği sürece siz ne diyebilirsiniz ki

Bence anneanne ben neden böyle bir evlat yetiştirdim diye fenalasmali zaten bırakın ötede fenalassin.
Bu yaşlıların da hastalıklarını kullanmasından gına geldi.
Ayrıca anneanne demiyor mu oğlum gitme milletin evine rahatsız etme insanları diye.
Siz de onu 2 katı şikayet edin eğer tüm bunlara rağmen gelirse de kapıyı açmayın .

Hastalıklarını kullanmıyor. Aksine üzüntüsünü uzulmeyelim diye saklar. Diğer dayım annem de dikkat ediyor üzücü bir şey anlatmıyor vs

Akraba değil o canım akbaba dayının tahtası eksik bunun eşi yokmu dursun evinde oda başından atıyor herhalde işte annen de ne yapsin kardeşi Allah kolaylık versin cnm

Ya şöyle diğer küçük dayım onlarda kalsa yengem kıyameti koparıyor ama eşi bizde kalınca ses yok

Kızı varsa evli değil mi? neden gelip sizde kalıyor hem bu kadar şey yapıyor annen baban nasıl ses çıkarmıyor nasıl sabrediyor anlamadım baban hiç mi rahatsız olmuyor bunlardan yani çok rahatmış amme anne babanız birşey demediği sürece siz ne diyebilirsiniz ki

Babam annemin akrabası olduğu için bir şey demedi anneme dedi istemediğini kaç kere. Bu sebepten çok kavga ettiler. Annem anneanneme dedi dayıma açık açık diyemedigi için zamanında dayım da biliyor istemediğimizi ama maalesef geliyor

Anneanneni srn ara evde huzur kalmadı,annem babam boşanacakne var ne yok yediler deseniz siz hakli olursunuz .Anneanneler bosanma konusundan cok korkar .

Dün dayımı arayıp dedim arkamızdan dedikodumuzi yapıp evimizde yüzümüze gulemezsin. Gelme bı daha diyip kapattım. Direkt kuzenim anneannemi aramış dün konuşurken anneanneme aynı dediğiniz gibi dedim. Biraz üzüldü dayıma öyle dememe ama hak verdi umarım daha gelmezler

Bir dizide boyle kayinco vardi .Simdi hatirlayamadim .Tam onun gibi .Allah sabir versin.

Valla içim şişti yarıda bıraktım , o ne ya kimseye hesap vermeyin aha kapı aha sapı dayında gelmesin kuzeninde

Bı gece 11-12 gibi gelmişti yine annem kapıyı açmamış yine geldi
Yanı aldınız mı eve dayınızı anlamadım?
Valla ben olsam hayatta açmazdım kapıyı gitsin sokakta yatsın böyle yüzsüz bi insan görmedim.

Yanı aldınız mı eve dayınızı anlamadım?
Valla ben olsam hayatta açmazdım kapıyı gitsin sokakta yatsın böyle yüzsüz bi insan görmedim.

Hayir çok önceden oldu bu annem Ece almadı kapıyı açmadı ama sonra zaman geçince yine geldi

Dayı hallederiz kadir gibi bu adam anladigim kadariyla adam hop her aklı esince herkesin düzenini bozuyor bir zahmet ev tutsun . O kuzeninizde istediğini yetistirsin haddini bildirin sizin eve gelen karpuzun lafını ediyorsa sizde duş parası +öğün başı yemek parası isteyin kendi evinizde küstahlik yapmasına müsade etmeyin

Konustum. Anneanneme yetiştirmiş kuzenim hemen. Anneannem uzulunce direkt fenalasiyor bi de ortalık karıştırmış gibi oldum galiba
Anneanne senin de anneannen değil mi yahu? Bir kere de sen ara şikayet et. Torunlar arası ayırımcılık mı yapıyor? Annen de kendi annesinden korkuyor çok garip.

Anneniz bunca yıl rahatsız olmamış mı? Ya babanız?
Adam kaç yıldır bu terbiyesizliğe alışmış zaten, bu saatten sonra da huy değiştirecek değil. Ya ağzınızla kovacaksınız ya da evden çekip gideceksiniz.
Ama anne babanıza çok şaşırdım.

Anneanne senin de anneannen değil mi yahu? Bir kere de sen ara şikayet et. Torunlar arası ayırımcılık mı yapıyor? Annen de kendi annesinden korkuyor çok garip.

Tamam ama anneannem yeni ameliyattan çıktı. Moralinin bozulmaması lazim çok kotu oluyor. Diğer dayımla biz dikkat ediyoruz buna ama bu bahsettiğim kuzenim ayağına iğne batsa arıyor

Back
X