- 31 Ekim 2013
- 21.504
- 72.318
- 798
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence anneanne ben neden böyle bir evlat yetiştirdim diye fenalasmali zaten bırakın ötede fenalassin.
Bu yaşlıların da hastalıklarını kullanmasından gına geldi.
Ayrıca anneanne demiyor mu oğlum gitme milletin evine rahatsız etme insanları diye.
Siz de onu 2 katı şikayet edin eğer tüm bunlara rağmen gelirse de kapıyı açmayın .
Kapıyı açmayın.yada tasinip adresiniz vermeyin artk böyle yüzsüz bı adamdan nasıl kurtulur başka.annenenizede anlatın
Akraba değil o canım akbaba dayının tahtası eksik bunun eşi yokmu dursun evinde oda başından atıyor herhalde işte annen de ne yapsin kardeşi Allah kolaylık versin cnm
Kızı varsa evli değil mi? neden gelip sizde kalıyor hem bu kadar şey yapıyor annen baban nasıl ses çıkarmıyor nasıl sabrediyor anlamadım baban hiç mi rahatsız olmuyor bunlardan yani çok rahatmış amme anne babanız birşey demediği sürece siz ne diyebilirsiniz ki
Anneanneni srn ara evde huzur kalmadı,annem babam boşanacakne var ne yok yediler deseniz siz hakli olursunuz .Anneanneler bosanma konusundan cok korkar .
Dayiniz karisindan kaciyor.
Yanı aldınız mı eve dayınızı anlamadım?Bı gece 11-12 gibi gelmişti yine annem kapıyı açmamış yine geldi
Yanı aldınız mı eve dayınızı anlamadım?
Valla ben olsam hayatta açmazdım kapıyı gitsin sokakta yatsın böyle yüzsüz bi insan görmedim.
Ya şöyle diğer küçük dayım onlarda kalsa yengem kıyameti koparıyor ama eşi bizde kalınca ses yok
Anneanne senin de anneannen değil mi yahu? Bir kere de sen ara şikayet et. Torunlar arası ayırımcılık mı yapıyor? Annen de kendi annesinden korkuyor çok garip.Konustum. Anneanneme yetiştirmiş kuzenim hemen. Anneannem uzulunce direkt fenalasiyor bi de ortalık karıştırmış gibi oldum galiba
Anneanne senin de anneannen değil mi yahu? Bir kere de sen ara şikayet et. Torunlar arası ayırımcılık mı yapıyor? Annen de kendi annesinden korkuyor çok garip.
Buldum dayı sizin eve gelince sen de al kardeşlerini git dayının evinde kal