- 11 Aralık 2018
- 42.604
- 264.773
- 598
Ahahah konuşmam yazmayın deyip deyip yazmak nasıl bir düşünce yapısı çok merak ediyorum. Yazmak istemiyorsanız yazmazsınız ben de karşılık vermem. Bu kadar basit. İletişim üzerine okuyun önerimi tekrarlıyorum.Başkasıyla kavga edin, sizin "vizyon" anlayışınızı ve lugatinizi gördükten sonra sizinle konuşmam ben. Neden ısrarla kavga etmek için saldırgan tavırlarla mevzuyu yükseltiyorsunuz? Kırıcı olmak istemiyorum ama inanın size vakit ayırmak istemiyorum. Gidin başka yerde atın can sıkıntınızı... lütfen gidin yani..
Ben kahvede oyun oynayan bir adamla sevgili olmazdimKızlar esinizin ya da sevgilinizin arkadaslari ile aksam 10 da bulusup gece 2 lere kadar kahvede oyun oynamasina ara sira olsa anlayis gosterir miydiniz?
Gecen ctei gitmisti 2.30 da geldi. Bu aksamda birlikteydik. Beni biraktiktan sonra bulusacagini soyledi ben de geldigi saatin normal olmadigini soyledim. O da cok nadir oluyor dedi. Kahvede oyun oynadigindan eminim cunku whatsap yazismalarini gormustum. Hic karismasam mi siz olsaniz ne derdiniz. Bu konusmanin uzerine gitmedi yorgunum gitmiycem dedi ama bozuldu
Öyle demeyin kahvenin kağıdın tadı hiçbirşeyde yok. Eşim kahve sevmez ama ben düzgün kahve kağıt arkadaşı bulduğumda evin yolunu unuturumEmekli memed emmi gibi kahvede zaman geçiren adamlarla ne işiniz var gözünüzü seveyim? Bara gidip eğlense adamın az da olsa bi vizyonu var derim de kahve nedir arkadaş
Mezhepleri Konya ovası canım şaşirmamak lazmEvli bir insanın sabaha kadar bar bar gezmesinin neresinde vizyon??? Al birini vur ötekine...
Hayır göstermezdim . Gerçi özgürlüğe önem veririm ama bu bana saçma geldi.Kızlar esinizin ya da sevgilinizin arkadaslari ile aksam 10 da bulusup gece 2 lere kadar kahvede oyun oynamasina ara sira olsa anlayis gosterir miydiniz?
Gecen ctei gitmisti 2.30 da geldi. Bu aksamda birlikteydik. Beni biraktiktan sonra bulusacagini soyledi ben de geldigi saatin normal olmadigini soyledim. O da cok nadir oluyor dedi. Kahvede oyun oynadigindan eminim cunku whatsap yazismalarini gormustum. Hic karismasam mi siz olsaniz ne derdiniz. Bu konusmanin uzerine gitmedi yorgunum gitmiycem dedi ama bozuldu
Sefamız olsun bahtsız bedevi…Mezhepleri Konya ovası canım şaşirmamak lazm
Ay naapiyosan yap bananeSefamız olsun bahtsız bedevi…
Ayrıca normal hayatında bukadar mutlu ve sefa içinde olsan burada insanlara salça olmayazdınSefamız olsun bahtsız bedevi…
Yine çok mutsuzsunAyrıca normal hayatında bukadar mutlu ve sefa içinde olsan burada insanlara salça olmayazdınaciyorummm
Ne diyon beeeeYine çok mutsuzsunKudrAlobar
Forumların sadece mutsuz ve boş beleş vakti olan insanlar için olduğunu bilmiyor muydun?
Hep mutsuzum çok mutsuzumYine çok mutsuzsunKudrAlobar
Forumların sadece mutsuz ve boş beleş vakti olan insanlar için olduğunu bilmiyor muydun?
Sefam olsun demiş miydimAy naapiyosan yap bananebara gitmeyene vizyonsuz diyecek kadar düşüksn
degistiremezsin.Herkes senin gibi bar pavyon dolaşmak zorunda diil
Vah vah evlisin çalisiyosun ve sabahtan akşama kadar buradasın haaa fjfhfjhdhdh duyda inan evli çalışan insan görmesek inanicazHep mutsuzum çok mutsuzum
Valla ben üniversite sınavına girdim, okulumu okudum, mesleğimi elime aldım, evlendim falan. Boş beleş vaktim var ki giriyorum. Daha bunların hiç birini yapmamış, üstelik sınava hazırlandığını sanan 17-18 yaşında bebelerin burda ne işi var acaba? Ulan ben sınava hazırlanırken burnumu çıkarmıyordum dışarı kaldı ki forumlarda gezecek vaktim olacakallahın unuttuğu yer üniversitesi hayatta hiç bir yere gelememe fakültesi boş beleş işler bölümü kollarını açtı bedeviyi bekliyor sonra da bir kutup ayısı bulacak hayırlısıyla
Burada kocasi karısının gözünün içine bakanSefam olsun demiş miydim
Yok sen gerçekten kavga arayan boş vakti bol ve eğitime ihtiyacı olan birisin anladım. Çok ihtiyacın varsa anlat derdini hadi dinliyorum, belki bir faydam olur. Senin yaşının 20 katı kadar öğrenci eğittim, sana mı yardımcı olmayacağım aşkolsun:)Ahahah konuşmam yazmayın deyip deyip yazmak nasıl bir düşünce yapısı çok merak ediyorum. Yazmak istemiyorsanız yazmazsınız ben de karşılık vermem. Bu kadar basit. İletişim üzerine okuyun önerimi tekrarlıyorum.
Yok rahmetli babam mezarından çıkıp gelemiyor. Kocam yıkıyor, kadın geliyor iş yapıyor. Yemeği de annem hallediyor hafta içi elleri dert görmesin. Ben de yayılıyorum işte böyleVah vah evlisin çalisiyosun ve sabahtan akşama kadar buradasın haaa fjfhfjhdhdh duyda inan evli çalışan insan görmesek inanicaz
Ayrıca ben haftada bir buraya giriyosam sen 24 saat burdasınbebe senin gibileridir sen git bar pavyon dolaş burada dolasmayanlara laf atacağına
Çok mutlu olsan insanların mutsuzluklar ini burada dalga konusu yapmazsın her konunun altında konu sahipleriyle dalga geçmesin ezikkk
Normal hayatta filan cokmu ezdiler seni de bu kadar kuduruyon ayak feministi
Saygı bekliyosan insanların görüşlerine saygı duyacaksın nerenin avrupalisiisin sen Avrupalı olduğunu saniyosan avrupalilar böyle diil herkese saygı duyar
Gelmiş bizim normallerinizi vizyonsuz diyon
Çamaşır yıkayan bulaşık yıkayan vizyonsuz diyon babanmi gelip donlarını yikiyo senin
Profilinizi göremediğimiz için yaşınızı bilmiyoruz, belki ben daha fazlasını eğitmişimdir. Siz kendinizi kontrol edemiyorsunuz anladım. Ben sizi gözardı edeyim madem. Haydi selametle.Yok sen gerçekten kavga arayan boş vakti bol ve eğitime ihtiyacı olan birisin anladım. Çok ihtiyacın varsa anlat derdini hadi dinliyorum, belki bir faydam olur. Senin yaşının 20 katı kadar öğrenci eğittim, sana mı yardımcı olmayacağım aşkolsun:)
Ahahahsh anan yapiyo haYok rahmetli babam mezarından çıkıp gelemiyor. Kocam yıkıyor, kadın geliyor iş yapıyor. Yemeği de annem hallediyor hafta içi elleri dert görmesin. Ben de yayılıyorum işte böyle
Sen napcan? Odtüye girebilcen mi işalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?