Eve geç gelme

Ahahah konuşmam yazmayın deyip deyip yazmak nasıl bir düşünce yapısı çok merak ediyorum. Yazmak istemiyorsanız yazmazsınız ben de karşılık vermem. Bu kadar basit. İletişim üzerine okuyun önerimi tekrarlıyorum.

Ben kahvede oyun oynayan bir adamla sevgili olmazdim

Emekli memed emmi gibi kahvede zaman geçiren adamlarla ne işiniz var gözünüzü seveyim? Bara gidip eğlense adamın az da olsa bi vizyonu var derim de kahve nedir arkadaş
Öyle demeyin kahvenin kağıdın tadı hiçbirşeyde yok. Eşim kahve sevmez ama ben düzgün kahve kağıt arkadaşı bulduğumda evin yolunu unuturum

Hayır göstermezdim . Gerçi özgürlüğe önem veririm ama bu bana saçma geldi.

Her ilişki farklıdır şahsen ben hoşlanmam böyle şeylerden ama sizin ilişkinize göre sizde arada kafa dagitiyosaniz ve bu sorun olmuyosa kendinize göre ayarlamalısınız hoşlanmiyosanizda hoşlanmiyosunizdur eşinize açık açık söyleyin bu sizin en doğal hakkınz.

Yine çok mutsuzsun KudrAlobar
Forumların sadece mutsuz ve boş beleş vakti olan insanlar için olduğunu bilmiyor muydun?
Hep mutsuzum çok mutsuzum

Valla ben üniversite sınavına girdim, okulumu okudum, mesleğimi elime aldım, evlendim falan. Boş beleş vaktim var ki giriyorum. Daha bunların hiç birini yapmamış, üstelik sınava hazırlandığını sanan 17-18 yaşında bebelerin burda ne işi var acaba? Ulan ben sınava hazırlanırken burnumu çıkarmıyordum dışarı kaldı ki forumlarda gezecek vaktim olacak allahın unuttuğu yer üniversitesi hayatta hiç bir yere gelememe fakültesi boş beleş işler bölümü kollarını açtı bedeviyi bekliyor sonra da bir kutup ayısı bulacak hayırlısıyla

Vah vah evlisin çalisiyosun ve sabahtan akşama kadar buradasın haaa fjfhfjhdhdh duyda inan evli çalışan insan görmesek inanicaz
Ayrıca ben haftada bir buraya giriyosam sen 24 saat burdasınbebe senin gibileridir sen git bar pavyon dolaş burada dolasmayanlara laf atacağına
Çok mutlu olsan insanların mutsuzluklar ini burada dalga konusu yapmazsın her konunun altında konu sahipleriyle dalga geçmesin ezikkk
Normal hayatta filan cokmu ezdiler seni de bu kadar kuduruyon ayak feministi
Saygı bekliyosan insanların görüşlerine saygı duyacaksın nerenin avrupalisiisin sen Avrupalı olduğunu saniyosan avrupalilar böyle diil herkese saygı duyar
Gelmiş bizim normallerinizi vizyonsuz diyon
Çamaşır yıkayan bulaşık yıkayan vizyonsuz diyon babanmi gelip donlarını yikiyo senin

Sefam olsun demiş miydim
Burada kocasi karısının gözünün içine bakan
Karısinin istemediği herseyi yapmayan kadınlarada sefa olsun ki senin gibi diiller sen git kocana söz geçir once kocan seni çok onemsese herseyine göz yummadim git başka yerde eglen

Yok sen gerçekten kavga arayan boş vakti bol ve eğitime ihtiyacı olan birisin anladım. Çok ihtiyacın varsa anlat derdini hadi dinliyorum, belki bir faydam olur. Senin yaşının 20 katı kadar öğrenci eğittim, sana mı yardımcı olmayacağım aşkolsun:)

Yok rahmetli babam mezarından çıkıp gelemiyor. Kocam yıkıyor, kadın geliyor iş yapıyor. Yemeği de annem hallediyor hafta içi elleri dert görmesin. Ben de yayılıyorum işte böyle

Sen napcan? Odtüye girebilcen mi işalla

Profilinizi göremediğimiz için yaşınızı bilmiyoruz, belki ben daha fazlasını eğitmişimdir. Siz kendinizi kontrol edemiyorsunuz anladım. Ben sizi gözardı edeyim madem. Haydi selametle.

Ahahahsh anan yapiyo ha koptum
Belli zaten yayildigin az işin gucun olsa 7 24 burada millete vizyondan söz etmezsin zira senin vizyon beeellii fjffjdnjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…