- 5 Nisan 2016
- 40
- 15
- 3
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba,
haftasonu evme misafir gelecek. ben bunu k.v haber vermedim çünkü benim misafirim. eşim dün annesine söylemiş h.sonu misafir gelecek başka yerden duyma benden duy diye. saçma değil mi benim evime gelen misafir kaynanayı neden ilgilendirir. sinir oldum eşime de sadece bizim evimiz ayrı annene açıklama yapmak zorunda değildin dedim. sizce de ilgilendirir mi ?
Ne güzelaynen ,yaşıtım arkadaşlarım var.onlarla buluşurum,gelinime yapışacağıma.ayrıca aile mahremiyetine de önem veririm.mesela gelinim kendi annesi ve kızkardeşleriyle ayrı görüşmek ister,ortak konuları var.belki oğlumdan,belki benden konuşacaklar. ne gereği var,onlar geldiğinde gitmeme,ben de başka bir zaman giderim.
ha büyük bir organizasyon olur,duadır,bayramdır.o zaman zaten bir araya geliyoruz.
tamamillede eşinin annesine karşı üstünlük kurmana gerek yok
evet bu dediğinizi yaptım. zaten konu kaynanamın gelip gelmemsi değil eşimin annesine hesap vermesiaman diyeyim eşine kesin bir dille bir daha bu şekilde bilgilendirmemesini söyle.alışkanlık haline gelir kv ye hesap verir duruma gelirsiniz
kaynanam olur musunuz :) :)aynen ,yaşıtım arkadaşlarım var.onlarla buluşurum,gelinime yapışacağıma.ayrıca aile mahremiyetine de önem veririm.mesela gelinim kendi annesi ve kızkardeşleriyle ayrı görüşmek ister,ortak konuları var.belki oğlumdan,belki benden konuşacaklar. ne gereği var,onlar geldiğinde gitmeme,ben de başka bir zaman giderim.
ha büyük bir organizasyon olur,duadır,bayramdır.o zaman zaten bir araya geliyoruz.
haklısın ama ortam ona uygun değil gelecek kişiler benim kuzenlerim. kaldı ki her işini kv yaptırıp çağırmamak ayıpÇocuğunu hergun kv ye baktırır, misafir çağırdığında, kv nın de tanıdıkları olmasına rağmen, çağrılmayan kv ler biliyorum.
O kadın hergun torununa en iyi şekilde baksın, bir misafirliği cok gör.
Neyse senın durumun farklıdır, duydugum ve sinir olduğum bir olayı anlattım.
Kv nin siz de hatrı varsa cagırabılırsınız, 1 tabaktan kımse eksılmez.
ortak tanıdık değil benim kuzenlerimgiden misafirler ortak tanidiksa haber verebilirsin canim, anliyorum senin misafirin ama boyle boyle idare ediliyor bu kayinvalideler
hayır evlerimiz arasında 15 dk mesafe var. misafirler kuzenlerim genç kız ortamıAltlı üstlü mü oturuyorsunuz, eğer böyle ise bunu söyleme gereği duymuş olabilir eşiniz
Zaten nezaketen de olsa siz davet edebilirdiniz o şekilde oturuyorsanız.
hayır evlerimiz arasında 15 dk mesafe var. misafirler kuzenlerim genç kız ortamı
Samimi değilim. zaten kendisi de çalışıyor ben de çalışıyorum. evlendiğimden beri evime 2 ya da 3 kere gelmiştirHımm OZAMAN eşin abartmış gerçekten...
Ama samimiyet derecenizde bu konuda önemli
Hep bir arada devamlı görüşmekte iseniz davet bekler değilse alınacak bir durum yok ortada...