Eve gelen tenizlikci bayan

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Arkadas tavsiyesi uzerine yarim gun bir bayan aldim,1 de geldi 4 de gitti,70 tl odedim,evi supurdu sildi toz aldi birde banyoyu yikadi,sanki 3 saat az gibime geldi,normalmi sizce?

Hadi yaa,ay sinir oldum simdi,yok cam kapi yapmadi,dediklerimin disinda,bi gulmedi yuzum su temizlikci bayanlardan.

Bizim burada iki bayan geliyor. Dip temizlik, ne istersen yapılıyor. İki kişi geldikleri için 5-6 saat falan sürüyor. 150 tl.
Bana çok gelmedi açıkçası. Az vermek de ayıp olurdu gibime geliyor.

Bana da yarım günlük geliyor,12den 5'e kadar. Yerleri siliyor koltukların altını falan,misafir ebeveyn banyo tuvaletlerini,balkonları yıkıyor,bazen de mutfak dolaplarını siliyor,eli hızlı ama temiz yapıyor bana göre yeterli. Camların,kapıların da dahil olmasını istiyorsanız tam gün tutsaydınız keşke. Ücrette bir fazlalık göremedim.

Bizim burada iki bayan geliyor. Dip temizlik, ne istersen yapılıyor. İki kişi geldikleri için 5-6 saat falan sürüyor. 150 tl.
Bana çok gelmedi açıkçası. Az vermek de ayıp olurdu gibime geliyor.

Yok zaten sordum 70 tl dedi oyle tamam dedim,ama 1 de gelip 4 gitmesi az geldi 3 saat calismis oluyor.

Cam kapi istemedimki,70 tlye 3 saat supurme silme toz alma banyo yikama normalmi diye sordum.

Yok zaten sordum 70 tl dedi oyle tamam dedim,ama 1 de gelip 4 gitmesi az geldi 3 saat calismis oluyor.

Canım bence normal. Günlük temizlik yapmış olsa bile. Saati 25 tl'nin bile altında. Ben bana gelenlerle dahi mahçup oluyorum çoğu zaman hakkını mı vermedim diye.
Ki başkasının evini temizlemek, meslek dahi olsa kolay bir iş değil. Emekçi insanlar. Ne verilirse verilsin çok gelmiyor bana o yüzden. Kısa zamanda bir sürü iş yapmış hem. O işi uzun zamana yayıp daha çok ücret de talep edebilirdi.

Cam kapi istemedimki,70 tlye 3 saat supurme silme toz alma banyo yikama normalmi diye sordum.
Eviniz büyükse normal kutu gibi evlerdense fazla birde bu durum il il değişiklik gosteriyor
Önemli olan siz yaptığı işten memnun kaldınız mı banyoyu misler gibi yaptimi mesela?

Eviniz büyükse normal kutu gibi evlerdense fazla birde bu durum il il değişiklik gosteriyor
Önemli olan siz yaptığı işten memnun kaldınız mı banyoyu misler gibi yaptimi mesela?

3+1 125 metrekare,evet banyoyu guzel temizledi,diger yerleride supurdu sildi.

Eviniz büyük ve yapılanları beğendiyseniz olabilir ama 3 saat için 70 fazla geldi bana . Tam güne kaç lira alıyor acaba , memnun kaldıysanız belki tam gün daha hesaplı gelir .

Bizim burda yarım gün altı saattir sabah yedide gider öğle tam birde çıkar ve evi parlatır ve 60 tl alır. Tam gün geldiğinde iste sabah yedi akşam yedi bir saat tek mola verir. Ve 120 tl alır ama tam gün gelincede adeta bahar temizliği yapar. Yani çok vermişsn üç saat ne süpür sil banyo yıka 70 tl al hoş valla. İki saatlik iş bu yani

Benim annemde bayana yardım ediyormuş. 3+1 ama bir odam boştu. Banyoları wcyi yıka. Yerleri sil süpür, toz al. Bende 50 tl veriyorum. Yarım gün geliyor. Başka birini de bulamadık...

Aynen aradim soyledim bir dahaki gelmeye 2 saat daha fazla yaparim dedi.

Aynen aradim soyledim bir dahaki gelmeye 2 saat daha fazla yaparim dedi.
Bak demek kendiside biliyormuş erken kaçtığını sen ses etmeyincede hoşuna gitmiş. Arayınca öyle demeside tuhafına gitmedimi kandırmış resmen seni. Sende birdahaki e geldiktn sonra birdaha çağırma valla başka kadın bul

Hangi ildesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…