- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Bizim burada iki bayan geliyor. Dip temizlik, ne istersen yapılıyor. İki kişi geldikleri için 5-6 saat falan sürüyor. 150 tl.
Bana çok gelmedi açıkçası. Az vermek de ayıp olurdu gibime geliyor.
Bana da yarım günlük geliyor,12den 5'e kadar. Yerleri siliyor koltukların altını falan,misafir ebeveyn banyo tuvaletlerini,balkonları yıkıyor,bazen de mutfak dolaplarını siliyor,eli hızlı ama temiz yapıyor bana göre yeterli. Camların,kapıların da dahil olmasını istiyorsanız tam gün tutsaydınız keşke. Ücrette bir fazlalık göremedim.
Cam kapi istemedimki,70 tlye 3 saat supurme silme toz alma banyo yikama normalmi diye sordum.
Yok zaten sordum 70 tl dedi oyle tamam dedim,ama 1 de gelip 4 gitmesi az geldi 3 saat calismis oluyor.
Eviniz büyükse normal kutu gibi evlerdense fazla birde bu durum il il değişiklik gosteriyorCam kapi istemedimki,70 tlye 3 saat supurme silme toz alma banyo yikama normalmi diye sordum.
Günlük süpürme derken sadece evi mi süpürüyor ?günlük süpürmeye 20 tlye geliyor bizim abla 70 tlye cam ve duvar sildiriyoruz biz..
Eviniz büyükse normal kutu gibi evlerdense fazla birde bu durum il il değişiklik gosteriyor
Önemli olan siz yaptığı işten memnun kaldınız mı banyoyu misler gibi yaptimi mesela?
Bizim burda yarım gün altı saattir sabah yedide gider öğle tam birde çıkar ve evi parlatır ve 60 tl alır. Tam gün geldiğinde iste sabah yedi akşam yedi bir saat tek mola verir. Ve 120 tl alır ama tam gün gelincede adeta bahar temizliği yapar. Yani çok vermişsn üç saat ne süpür sil banyo yıka 70 tl al hoş valla. İki saatlik iş bu yani
Bak demek kendiside biliyormuş erken kaçtığını sen ses etmeyincede hoşuna gitmiş. Arayınca öyle demeside tuhafına gitmedimi kandırmış resmen seni. Sende birdahaki e geldiktn sonra birdaha çağırma valla başka kadın bulAynen aradim soyledim bir dahaki gelmeye 2 saat daha fazla yaparim dedi.
Bizim burda yarım gün altı saattir sabah yedide gider öğle tam birde çıkar ve evi parlatır ve 60 tl alır. Tam gün geldiğinde iste sabah yedi akşam yedi bir saat tek mola verir. Ve 120 tl alır ama tam gün gelincede adeta bahar temizliği yapar. Yani çok vermişsn üç saat ne süpür sil banyo yıka 70 tl al hoş valla. İki saatlik iş bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?