- Konu Sahibi Gulgonca86
-
günlük süpürmeye 20 tlye geliyor bizim abla 70 tlye cam ve duvar sildiriyoruz biz..
Aynen aradim soyledim bir dahaki gelmeye 2 saat daha fazla yaparim dedi.
Ay ama yazık
Buna da üzüldüm şimdi
Arayıp konuşmanıza
tamamda zaten yaptıgı ısler basit e kac saat kalacaktı ki baska bıse yapmayacaksa ? işini bitirmisse gitmiştir yanı dedgnz ısler max 2 saatte yapılır
Biz boyleyiz iste kimse kirilmasin diye kendimiz yapariz arkasindan hatta gelecegi gun erkenden evi toplariz ayip olmasin diyeFarkindayim fena yedi beni abla.
1. Odada geri sokup cam kapi koltuk silincek dedigimde temiz zaten cevabindan sonra gectim balkona cikmadim bile yanina gerilmeyelim aksama daha cok var diye tam 4 oldugunda cantasi elinde gelince siyle bi mutfaga baktim dolap ustunu gectim tezgaha bi bez vursaydin bari diye icimden gecirirken ne kadar abla dedim
180
normalde 130 lira veriyodum evi saliyodu diger gelen bayan.
Ramazan kalp kirmim dedim yolcu ettim kadin gitti arkasindan mutfal dolaplari mutfak sandalyeleri masa ellerimden optu :)
Biz boyleyiz iste kimse kirilmasin diye kendimiz yapariz arkasindan hatta gelecegi gun erkenden evi toplariz ayip olmasin diye
Ctesi aldim daha bende ilk defa camlarimi sildi balkonlarimi yikadi, mutfak dolaplarini, banyo duvarlarina kadar sildi. Kapilari sildi evi sil supur ve toz aldi. Sabah 9.15 geldi aksam 7 de cikti 80tl. Cok odemisin hic bir iste yaptirmamissin. Sen kendin neden sunu sunu sunu yap demedin ki keske soyleseydin diyecegimde zaten istediklerini yapmis. 3 saat az durdu diyorsun bi evi silip supurmek toz almakta 3 saat bile cok surmus normal yani. Saatte problem yok ama odenen para bu ise cok.
En azından camları da silseydi bacım 70 tlye. Tam gün her iş dahil 120-130. Ben de İstanbuldayım...
Canim bir daha utunu yapar, balkonlarini da yikar. Arada da mutfak dolaplarini, yada camlarini silsin. 70 tl yeterli. Bunlar disinda 3 saat cok gercekten...Arkadas tavsiyesi uzerine yarim gun bir bayan aldim,1 de geldi 4 de gitti,70 tl odedim,evi supurdu sildi toz aldi birde banyoyu yikadi,sanki 3 saat az gibime geldi,normalmi sizce?
Ne bileyim cnm ya,bide tum gun 150 ye geliyolar abla diyor,bagdat caddesimi burasi dedim:)
Evet internetten rastgele bir siteydi.Nerden cagirdiniz internettenmi
Edirne :) ama annemde istanbulda ayni isi 3+1 evde 120 ye yaptiriyor :)Sen bu kadar seyi 80 tl mi odedin,berde yasiyorsun
Aynen ya utanıyorum evi daginik gormesin surayi duzeltim burayi duzeltim derken kadindan cok yoruluyorum ama bu sefer cok kasamadim alisiyorum sanirim :)Ay sendemi
Esim hatta der hayatim illa para verim diyosan kadincagizi yorma ver hayrina temiz evi temizletip ne anliyosun sanki misafir geliyo
Aynen ya utanıyorum evi daginik gormesin surayi duzeltim burayi duzeltim derken kadindan cok yoruluyorum ama bu sefer cok kasamadim alisiyorum sanirim :)
Annemden kaldi oda bende annemde kadin gelmeden bir gun once dolaplara girerdi hepsi asagi tekrar katla koy
Sil supur kadin gelcek ayip olur ayni kadin eltisinede gidiyodu annem diyoduki onun pis evini gelip bana anlatiyo kadina lafmi verim.
e guzel anacim baska birini cagir yok olmaz
Banada annemden huy kaldi birgun once tum dolaplar asagi iner silinir supurulur ee bana gelen son kadinin dedigi gibi temizdi diye yapmadim cevabi alip oturursun asagi mustahak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?