- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Bak demek kendiside biliyormuş erken kaçtığını sen ses etmeyincede hoşuna gitmiş. Arayınca öyle demeside tuhafına gitmedimi kandırmış resmen seni. Sende birdahaki e geldiktn sonra birdaha çağırma valla başka kadın bul
Urfa canm burda uygun yani çağırdığına değiyo. Siz hangi ildesnz.Bana gelen kadini degil onu gonderen calisma arkadasini aradim,ona soyledim,aman hepsi ayni isde,bir daha digerini alicam bakalim bu kac saat caliscak,bixde parayi sokaktan toplamiyoruz dimi ama ben onun yaptigi isin 2 katini yapardim 3 saattede hamileyim yapamiyorum mecburum malesef.
3 saate 70 TL çok para ...Tüm gün 2 bayan 130a geliyor aklına gelebilecek herşeyi de yapıyorlar..bence aldığın kişiyle bi görüş verebileceğim rakam bu ve şu saat geleceksin diye..
o zaman yapacağı işleri söyle mesela her geldiğinde iki odanın camını ve kapısını silsin..tatlı dille yaptırabilirsin bence canımBen istanbul kartaldayim,cok pahali istiyolar malesef
aynen hamile olduğunu zorlandığını birbirinizi idare edeceğinizi falan söylersen hoşuna gider :)En guzeli liste yapiyim yapicagin isler ablacim koy kenara sirayla yapiver diyim:)
Nerde oturuyorsunuz?
İl den İl e de degisiyor ama bana genede cok geldi.
110 veriyorum. Sabah 8 aksam 6 . 10 saat. Eger 5 saat alirsam 55 tl yarim gunu..
Ama tam gunde de cam,kapi,koltuk,hali,banyo,mutfak,koltuk arkalari ince detaylar her yeri yapiyor.
Kayseri.Nerde oturuyosunuz
Bana da çok fazla geldi ödediğiniz para, geçen hafta aldım 85 tl ye sabah 8 akşam 5 e kadar yapabildiği bütün işleri yaptı, cam,kapı,koltuklar..temizlik şirketinden gelen elemandı.
Gecen sene 200 tl bir firmadan 3 kişi geldi evimeBende gecen hafta yeni bi bayanla anlastim
Bize gelen bayan hamile kaldigi icin
Tum gun aliyorum 15 gunde bir.
Baktim sil supur goz al odanin kapisi kapandi
Gerisin geri iceri ablacim tum gun anlastik cam koltuk avize kapi silinerek cikilcak dedim oylemi temiz geldi bana dedi.
Her odaya ayrica bunu yap sunuda yapman lazim demekten midem bulandi alip ben yapcaktim baktim tam gun anlastigimiz ablacigim saat 4 elinde canta benim isim bitti soyle bi mutfaga baktim tamam abla al helali hos olsun dedim 180 lira ne denirki 10 '4 calisdi gitti
Ya o bisey bilmiyodu yada beni cok ufacik tefecik gordu
Lazim olursa ararim dedim gitti
Gecen sene 200 tl bir firmadan 3 kişi geldi evime
tüm evi temizlediler firinimin kapağını tornavida ile sokup tenizledi sok oldum detaya bak dedim hatta kisliklarimi kaldırıp yazliklarimi yıka ütüle dolaba yerleştirme yaptılar. Ömrümde böyle temizlik görmedim üstelik buhar makinası koltuk yikama makinası hepsini kendileri getirmişler.
Aradan 6 7 ay geçti firmayı bir aradım ki açan yok kapatmislar. Hiç sasirmadim bu paraya bunları yapan batar tabi dedim :)
Bu işin espiri tabi ama siz çok odemissiniz onu belirtmek istedim. .
Farkindayim fena yedi beni abla.
1. Odada geri sokup cam kapi koltuk silincek dedigimde temiz zaten cevabindan sonra gectim balkona cikmadim bile yanina gerilmeyelim aksama daha cok var diye tam 4 oldugunda cantasi elinde gelince siyle bi mutfaga baktim dolap ustunu gectim tezgaha bi bez vursaydin bari diye icimden gecirirken ne kadar abla dedim
180
normalde 130 lira veriyodum evi saliyodu diger gelen bayan.
Ramazan kalp kirmim dedim yolcu ettim kadin gitti arkasindan mutfal dolaplari mutfak sandalyeleri masa ellerimden optu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?