Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

cattycat

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
1.170
468
323
İyi geceler herkese
Bir yil dort ay oldu. Hayatimdaki en yanlis secimdi. Basindan beri hicbir sey iyi gitmedi. Cok konu actim. Cok sabrettim duzelir diye. Bir iliski yasiyir olsak coktan cekip gitmistim ama evlilikte oyle olmuyor. Umutlarin tukenmesi zaman aliyor. Bosanmak istedigini soyledigi zamanlar oldu. Kavga sirasinda olur oyle dedim, sinirindendir dedim. Benim de oldu cunku artik yeter dedigim ama icten soylemiyordum. Onunki de oyledir dedim. Siddet yok, aldatma yok en azindan fiziksel olarak ama bir evlilik de yok. Sevdigini soyluyor, gece yatarken sariliyor, gun icinde ariyor. Eee sorun ne diyeceksiniz. Adam hic evde yok. Kendi isi, cok yogun calisiyor. Cok gec saatlere kadar. Cumartesi dahil. Pazar gunlerini de annesiyle geciriyor. Ben de kendi annemle. Sorun su ki bence ozellikle islerini gec saatlere kadar sarkitiyor. Cunku oldu ki isi erken bitti, ben esimle zaten vakit geciremiyorum, yanina gideyim demiyor. Bu gece mesela saat 12 bucukta aradi. Marketteyim bir sey lazim mi diye. Yok dedim. Yarim saat oldu baktim hala gelmiyor. Aradim, bir arkadasina rastlamis muhabbet ediyorlarmis. Bu saat oldu hala yok. Bu bir ornek sadece. Cok yalnizim. Bunaldim yalnizliktan. Konusmak da fayda etmiyor. Cunku aslinda biliyir hakli oldugumu. Git diyemiyor bence. Benim bikmami bekliyor.
Bu arada simdi geldi. Arkadasini da getirmis. Bu saatte playstation oynayacakmis. Tovbe yarabbim yaa. Nefret ediyorum artik ondan. Bir de cocuk istiyor. Neyine istiyor bilmiyorum. Simariklik mi yapiyorum?

Sevmeyen insan sarılır mı? Sevdiğini söyler mi?
Fiziksel olmayan aldatma nasıl oluyor? Başka kadınlara mı bakıyor, göz çapkını mı?
Evliliğin zaten ilk bir kaç yılı alışmakla geçer. Bir çok çift ilk zamanlar çok tartışır, kavga eder.
Sanırım sizdeki problem boşanma lafını ne haber, nasılsın der gibi basit bir şey söyler gibi anmak.
Sevmiyorsanız, sevildiğinizi düşünmüyorsanız elbette yolunuzu çizin. Ama adam fazla çalışıyor diye ayrılmak... bilemedim.

Sevmeyen insan sarılır mı? Sevdiğini söyler mi?
Fiziksel olmayan aldatma nasıl oluyor? Başka kadınlara mı bakıyor, göz çapkını mı?
Evliliğin zaten ilk bir kaç yılı alışmakla geçer. Bir çok çift ilk zamanlar çok tartışır, kavga eder.
Sanırım sizdeki problem boşanma lafını ne haber, nasılsın der gibi basit bir şey söyler gibi anmak.
Sevmiyorsanız, sevildiğinizi düşünmüyorsanız elbette yolunuzu çizin. Ama adam fazla çalışıyor diye ayrılmak... bilemedim.
Bilmiyorum bilemiyorum. Surekli beni seviyor musun diye sorar. Ama birlikte hicbir sey paylasmiyoruz ki sevsem ne olur sevmesem ne olur? Yani onun icin cok onemli oldugunu sanmiyorum.
Fiziksel olmayan aldatma da su: daha once cok konu actim, eskiden asik oldugu kizi hala sevdigini dusunmeme neden olan seyler oldu. Hic beraber olmamislar, platonik bir sey. Ve bu kiz hayatimizda. Ne kadar rahatsiz oldugumu anlatsam da gorusmeye devam ediyor. Ayni sektorde olduklari icin is yapiyorum falan diyor ama benden onemli mi? Beraber gorustugumuz de oldu. Yalniz birakmamak icin razi oldum. Ama omur boyu bunu cekemeyecegim.
Annesi yuzunden bu laflar cok gecti. Simdi de evet cok basitce soylenebiliyor.
Calisiyor evet buna bir lafim yok ama insan haftada bir iki saatini karisina ayirip o vakitlerde bir yemege cikar, bir kahve icmeye cikar ne bileyim beraber bir sey yapar. Bunu soyledigimde eve gelip yatip tv izledigi vakitlerde yanimda oldugunu soyluyor. Saka gibi. Ben olmasam da bunu yapabilirsin yani. Olmasam da olur.

İyi geceler herkese
Bir yil dort ay oldu. Hayatimdaki en yanlis secimdi. Basindan beri hicbir sey iyi gitmedi. Cok konu actim. Cok sabrettim duzelir diye. Bir iliski yasiyir olsak coktan cekip gitmistim ama evlilikte oyle olmuyor. Umutlarin tukenmesi zaman aliyor. Bosanmak istedigini soyledigi zamanlar oldu. Kavga sirasinda olur oyle dedim, sinirindendir dedim. Benim de oldu cunku artik yeter dedigim ama icten soylemiyordum. Onunki de oyledir dedim. Siddet yok, aldatma yok en azindan fiziksel olarak ama bir evlilik de yok. Sevdigini soyluyor, gece yatarken sariliyor, gun icinde ariyor. Eee sorun ne diyeceksiniz. Adam hic evde yok. Kendi isi, cok yogun calisiyor. Cok gec saatlere kadar. Cumartesi dahil. Pazar gunlerini de annesiyle geciriyor. Ben de kendi annemle. Sorun su ki bence ozellikle islerini gec saatlere kadar sarkitiyor. Cunku oldu ki isi erken bitti, ben esimle zaten vakit geciremiyorum, yanina gideyim demiyor. Bu gece mesela saat 12 bucukta aradi. Marketteyim bir sey lazim mi diye. Yok dedim. Yarim saat oldu baktim hala gelmiyor. Aradim, bir arkadasina rastlamis muhabbet ediyorlarmis. Bu saat oldu hala yok. Bu bir ornek sadece. Cok yalnizim. Bunaldim yalnizliktan. Konusmak da fayda etmiyor. Cunku aslinda biliyir hakli oldugumu. Git diyemiyor bence. Benim bikmami bekliyor.
Bu arada simdi geldi. Arkadasini da getirmis. Bu saatte playstation oynayacakmis. Tovbe yarabbim yaa. Nefret ediyorum artik ondan. Bir de cocuk istiyor. Neyine istiyor bilmiyorum. Simariklik mi yapiyorum?

bence sizin bir karar vermeniz lazım
sizi rahatsız eden şey, sevilmediğinizi, umursanmadığınızı, özlenmediğinizi hissetmek mi?
yoksa bu hayatı böyle, yani ilişki içinde yalnız yaşamak istememeniz mi?

eşinizin sevgisinden sonuna kadar emin olursanız böyle bir hayatı devam ettirmek ister misiniz, istemez misiniz?

bence siz önce buna karar verin
sonra oturup eşinizle o yönde konuşun

benim eşim bir süre sabah 8:30 - akşam 22:00 çalışıyordu, ben kabullenemedim
eşimi çok ama çok sevmeme rağmen, onun sevgisinden de emin olmama rağmen, sırf ona olan sevgim için böyle bir yalnızlığı kabul edemeyeceğimi anladım
benim ciddi olduğumu görünce iş değiştirmeyi seçti, sancılı bir süreçti ama tüm sorunlar çözüldü
fakat beni anlamıştı, ciddi olduğumu da anlamıştı

nihayetinde dünyaya bir kere geliyoruz
bence her insanın eşiyle özel zamanlar geçirmesi, sevmeyi-sevilmeyi yaşayarak evliliğini yürütmesi lazım

evli olmak yalnızlık olmamalı, birliktelik olmalı
yani mesela şimdi eşiniz arkadaşıyla playstation oynamak yerine, sizinle 1 fincan kahve içmeliydi aslında...

EDIT: yorumumu eski sevgili olayını vb. bilmeden yazmıştım

Eski konularını okudum. Zaten sorunlu bir evlilikmiş. Bir de eski sevgilisi ile görüşme olayı is icin olsa bile ben olsam izin veremezdim. Hala görüşüyormu onlar ?

bence sizin bir karar vermeniz lazım
sizi rahatsız eden şey, sevilmediğinizi, umursanmadığınızı, özlenmediğinizi hissetmek mi?
yoksa bu hayatı böyle, yani ilişki içinde yalnız yaşamak istememeniz mi?

eşinizin sevgisinden sonuna kadar emin olursanız böyle bir hayatı devam ettirmek ister misiniz, istemez misiniz?

bence siz önce buna karar verin
sonra oturup eşinizle o yönde konuşun

benim eşim bir süre sabah 8:30 - akşam 22:00 çalışıyordu, ben kabullenemedim
eşimi çok ama çok sevmeme rağmen, onun sevgisinden de emin olmama rağmen, sırf ona olan sevgim için böyle bir yalnızlığı kabul edemeyeceğimi anladım
benim ciddi olduğumu görünce iş değiştirmeyi seçti, sancılı bir süreçti ama tüm sorunlar çözüldü
fakat beni anlamıştı, ciddi olduğumu da anlamıştı

nihayetinde dünyaya bir kere geliyoruz
bence her insanın eşiyle özel zamanlar geçirmesi, sevmeyi-sevilmeyi yaşayarak evliliğini yürütmesi lazım

evli olmak yalnızlık olmamalı, birliktelik olmalı
yani mesela şimdi eşiniz arkadaşıyla playstation oynamak yerine, sizinle 1 fincan kahve içmeliydi aslında...
Bu acidan bakmamistim. Eger sevgisinden eminsem ve su an icin baska hicbir caresi yoksa kabullenirdim. Zaten esim beni seviyorsa o da bu durumdan rahatsiz olurdu. Beni ozlerdi ve bana vakit ayirmaya calisirdi ya da bir cozum bulmak icin ugrasirdi. Bu adamda oyle bir rahatsizlik ya da caba yok. Beni uzen bu. Rahatsiz olmadigi icin hicbir zaman cozulmeyecek. Kendi isi oldugu icin saatlerini ayarlayabilir. Yogun zamanlari olur anlarim ama isi HİC bitmiyor. Maasli calisan olsa, evi gecindirmek icin isverenin saatlerine uymak zorunda olsa kalk gel diyemem. Ama burda durum cok farkli. Uzuntumu azaltmak icin zaten yok ki yaninda hic, korkma konus cek git bir sey degismeyecek diyorum. Bu gece konusulmaz artik. Hala oyun oynuyor. Ama yarin konusacagim.

Bu saatte eve arkadaş getirmekte neyin nesi? Ben hafta pazar günleri eve habersin birilerinn gelmesine çaykapı yapılmasına bile dayanamıyorum üstelik gecenin 3ü yani. Neyn kafasını yaşıyor bu adam.
Evli gibi degil ki. Oyle hissetmiyor. Yalniz yasiyor gibi hareket ediyor.

Back
X