Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konustum. Babam vefat edeli uc ay olmadi daha. Biz evlenmeden bir sure once de onun babasi vefat etmisti. Evlendikten sonra bekar ablasi surekli aglama krizleri, sinir krizleri geciriyordu. Annesi esimi cagiriyordu. Kiz kriz anlarinda eline ne gecerse kirip dokuyordu. Sen de bu zamanlari yasadin. Bak ben ayni durumdayim. Sana ihtiyacim var, gostermem icin illa ki kriz mi gecirmem lazim dedim. Sen gec geldiginde ben evde yalniz kalmaktan korkuyorum bu aralar. Sen gelene kadar annemle olayim desem her gun her gun bu kadar gec gelmeni aciklayamam, belli bir saatte eve geliyorum ama kotu hissediyorum dedim. Bunlari soylerken sus artik dermis gibi yuzume bakiyorsun, kiriliyorum o yuzden surekli surekli soyleyemiyorum. Beni seviyorsan yanimda ol, en azindan bu donemimde. Eger sevmiyorsan ne psikolojimle oyna ne zamanimi harca dedim. Mal mal bakiyor suratima. Sen benimle seks bile yapmiyorsun bence sen beni sevmiyorsun dedi. Yapamiyorum cunku sevildigimi hissetmiyorum. Seni sevmesem zaten ilgini istemem dedim. Git ver dilekceni ac davayi dedi gitti yatti.
Konustum. Babam vefat edeli uc ay olmadi daha. Biz evlenmeden bir sure once de onun babasi vefat etmisti. Evlendikten sonra bekar ablasi surekli aglama krizleri, sinir krizleri geciriyordu. Annesi esimi cagiriyordu. Kiz kriz anlarinda eline ne gecerse kirip dokuyordu. Sen de bu zamanlari yasadin. Bak ben ayni durumdayim. Sana ihtiyacim var, gostermem icin illa ki kriz mi gecirmem lazim dedim. Sen gec geldiginde ben evde yalniz kalmaktan korkuyorum bu aralar. Sen gelene kadar annemle olayim desem her gun her gun bu kadar gec gelmeni aciklayamam, belli bir saatte eve geliyorum ama kotu hissediyorum dedim. Bunlari soylerken sus artik dermis gibi yuzume bakiyorsun, kiriliyorum o yuzden surekli surekli soyleyemiyorum. Beni seviyorsan yanimda ol, en azindan bu donemimde. Eger sevmiyorsan ne psikolojimle oyna ne zamanimi harca dedim. Mal mal bakiyor suratima. Sen benimle seks bile yapmiyorsun bence sen beni sevmiyorsun dedi. Yapamiyorum cunku sevildigimi hissetmiyorum. Seni sevmesem zaten ilgini istemem dedim. Git ver dilekceni ac davayi dedi gitti yatti.
aynı evin içinde böyle yaşamak.. ne kadar zor okurken bile. herkesin sınavı farklı oluyor gerçekten ya. eşine sevildiğini hissettirmeyen, değer vermeyen tüm eşlere yazıklar olsun. böyle kırılgan, küçük şeylerle mutlu olan kadınları nasıl üzebiliyorlar ya. neden evleniyorlar o zaman. konu sahibi hakkınızda hayırlısı olsun, umarım en doğru kararı verirsiniz.tam "konuşmayın eşinizle" yazacaktım ki
"konuştum" ile başlayan mesajınızı gördüm
daha önce de konuşup söylemişsiniz, birşey değişmiş mi?
erkekler böyle kırılıyorum, üzülüyorum'lu konuşmalara tepki verip düzelmiyorlar!
onlar ancak yaşattıklarınızla düzeliyorlar
bence siz şu anda dilekçe vermeyin, henüz!
ama artık onu yok sayın
siz onunla konuşmayın, o size birşey sorarsa cevap verin ama uzatmayın
iğnelemeyin, kapris yapmayın
ona yaptığınız her kapris de onu düşündüğünüzün işaretidir çünkü
nötr olmanız lazım, soğuk-mesafeli ama nötr
o şu anda sizin evinizde bir pansiyoner ya
ona aynen öyle davranın, samimi olmadığınız bir pansiyoner!
siz dilediğiniz kadar dır dır etseniz de olmayacak
sizi kaybettiğini hissetmesi lazım
çoğu kadın blöf yapıp anne evine gidip sonra geri dönüyor, ilişki tam çıkmaza giriyor
artık zaman sizin
sakın ama sakın emin olmadan blöf yapmayın!
aynı evde olunca da o yokmuş gibi yaşayabilirsiniz
bağırmadan, söylenmeden
bir kadının yokluğu hemen hissedilir
eğer bu durumu da görmezden gelirse, o zaman zaten size karşı duygusal boşluğu büyük demektir
yok "aaa ne oluyor" olursa belki değiştirir kendini
Konuyu gece 2 de açmışsınız. Bu saatte eve arkadaş getirilir mi hiç? Yuhhh yaniBu arada simdi geldi. Arkadasini da getirmis. Bu saatte playstation oynayacakmis.
Kirginliklarim o kadar cok ki. Belki dediginiz hatayi yapiyorumdur. Siz oyle mi goruyorsunuz? Bir sure hicbir sey istememeyi talep ettim iste bu haldeyiz. Benim bildigim bir iliskide duygusal tatmin olur. Bunu talep etmeye gerek gormezsin. O tatmin yok.Güçlü olmak , yalnızken de kendine yetebilmek ve zorlukların üstesinden gelebilmektir.Karşı taraftan hep bir beklenti içinde olmak ; karşı tarafı sizden uzaklaştırıcı , sizin için de üstüste sonu gelmeyen hayalkırıklıkları yaratan sonuçlar ortaya çıkartır.Güçlü olduğunuzda ve dimdik durduğunuzda adam sizle vakit harcamak için fırsat kollamaya başlar.Aynı durum sürekli eşini kıskanan ve boğan kadınlar için de geçerli.
Boşanma konusunda kararlı iseniz de hakkınızda hayırlı olsun.
Annesi ve kiz kardesiyle calisiyor ve onlar beni istemiyor isyerinde.Ve o eve gelmiyorsa siz gidin isyerine? Onunla çalışmak istediginizi soyleyin. Bu da bir secenek olabilir aslinda
Sabah gelmis gene beni seviyor musun diyor. Dun konustuklarimizi hatirlamiyor bile. İcmis cunku disarda. Biraz ictigini fark etmistim de hatirlamayacak kadar oldugunu fark edememisim.Cok uzuldum canim
Esine tek koyan sey senin birlikte olmaman demek ki
Evlilik sadece seksle bozulmuyor evlilik bir butun, seks ise sadece bu butunun bir parcasi, adaml dogru duzgun konusulmuyor ki sen derdini anlatmissin kalkip sana trip yapmis, sabaha tekrar konusmaya calis bence
Bu arada eve arkadasini bu saatte getirmesi ayri bir mallik, gelen arkadasi da malin en onde bayrak tasiyani artik ne diyeyim
Sabah gelmis gene beni seviyor musun diyor. Dun konustuklarimizi hatirlamiyor bile. İcmis cunku disarda. Biraz ictigini fark etmistim de hatirlamayacak kadar oldugunu fark edememisim.
Surekli isyerinde de degil ki. Genelde annesi ve kiskardesi is yerinde duruyor o da disarida musterileri geziyor. Beraber musterilere gittigimiz de oldu. Muhabbeti seviyor. Saatlerce oturup muhabbet ediyor. Boyle alismis onceden. Simdi de ben evliyim evime gideyim demiyor. Aynen devam.Hadi geçmiş olsun. Evde olmaması büyük sorun. Evi otel gibi yatmadan yatmaya kullaniyor. Bence sabahlara kadar calismiyor. Eve gelmemek için iş yerinde boş boş vakit geçiriyor.
Yine de emin olmak için aksamlari is yerine siz gidin. Akşam 6 da gidin mesela. Gece 12 -1-2 artık kaçta birlikte donersiniz.
Bu arada yukarda biri ilgi göstermiyor diye boşandı sonra hiç mutlu olamadı vs diye yorum yazmış. İnsan kendi seçimleri ile mutlu olur. Böyle huzursuz yaşamaktansa eğer bosanacaksaniz boşanın sonra ama sizi seven değer veren sevgi dolu biriyle evlenip Sevin ve sevilin
Ben cok hassasim. Oyle istenmedigim surat edilen ortamda durmak bana zarar veriyor.Ailesi istemese de gidin bence. Siz niye esinizden mahrum kalasınız ki. Bırakın biraz da onlarin siniri bozulsun. Aa ne demekmis ki istememek, hem de kocanizin isyerinde.
İcince bir sorun yaratiyor mu? Sana eziyeti vs var mi? Degisik ilginc bir adam bu tam anlayamadim, benim esim icince dunyanin en mukemmel insani olur, ama bana vakit ayirma konusunda kendi sinirlarini asmaya basladi, seninki kadar degildi yaniSabah gelmis gene beni seviyor musun diyor. Dun konustuklarimizi hatirlamiyor bile. İcmis cunku disarda. Biraz ictigini fark etmistim de hatirlamayacak kadar oldugunu fark edememisim.
Ben cok hassasim. Oyle istenmedigim surat edilen ortamda durmak bana zarar veriyor.
Yok sorun cikarmaz. Beni yok saymasi eziyet sadece. Yani ben kendi hayatima baksam, o istedigi saatte gidip gelse, normal seks hayatimiz olsa baska bir sey istemiyor. Ha bir de cocuk. Bundan baska sey istemeyen adami degistiremem.İcince bir sorun yaratiyor mu? Sana eziyeti vs var mi? Degisik ilginc bir adam bu tam anlayamadim, benim esim icince dunyanin en mukemmel insani olur, ama bana vakit ayirma konusunda kendi sinirlarini asmaya basladi, seninki kadar degildi yani
Sen yine mutlaka evliliginiz hakkinda adam gibi konusmak istedigini soyle canim, zamanini ayarlasin karsi karsiya bir gelin bakalim nolacak