- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
Eve kadar gelmek ne kadar da iyi niyetli yüz vermeyen bir davranış stili olabilir ki Çeri?Şimdi başka bir konuda başka birine de yazdım diğer kızı harcamayın o suçsuz:)
Olay şöyle olmuş:
Yunanlı kızla adam eskiden iş ortağı. Adam kıza aşık ama aralarında bir ilişki yok sanırsam. Adam Yunanlı kıza evlenme teklif ediyor ama kız, ailem kabul etmez diyerek istemiyor.
Yani kızın adama hiç gönlü yok. İstese zaten o zaman olurdu.
Neyse adam evleniyor ama aklı hala kızda. Kızın hala adama hiç niyeti yok başkasıyla sevgili zaten. Adam akıllanmıyor, kızı görmek için onun katılacağı kongreye koşa koşa yer ayarlamaya çalışıyor. Kıza mesajlar atıyor, kız da sen evlisin kardeşim tadında cevap veriyor;eşin nasıl, çocuk ne zaman stili....ama adam kız istemediği halde ve kendi evli olduğu halde kızın peşinde koşmaktan vazgeçmiyor.
Özetle o kızın adama hiç niyeti yok. Olsa ,adamı çağırsa adam zaten koşa koşa gidecek.
Kızın yüz verdiği yok, harcamayın şimdi onu:)
Bunun kültürle de alakası yok, kadın her yerde kadın yani, evrensel bir şey bu. Eski sevgilin evliyse, karısı senden rahatsız olur bu çok net bir şeydir. Ama kız adamın evine geliyor, karısını görüyor ve hissetmiştir gerilimi ki konu sahibi de dedi, yanlarında bile duramadım diye.
Eğer adama niyeti yoksa bile konu sahibinin canını acıtmaktan zevk alıyor olmalı. Başka bir açıklaması yok. Var böyle kadınlar adamı istemese bile başkasıyla olmasını hazmedemezler. Ne benle ne bensiz durumları. Kız da hasta yani, egosu dağları devirir. Hayır yani çok kıymetli olsa sen evlenirdin, ne diye görüşüyorsun şu adamla daha? Olmazsa çok mu eksileceksin, bırak hangi kızla yıkacaksa yıksın yuvasını bu sen olma, biraz karakterli ol yani. O yüzden kız da suçsuz değil benim nazarımda. Koca elbet suçlu ama hırsızın da suçu var ev sahibin de bu defa.