- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Delile gerek yok ki. Adam zaten dunden razi bosanmaya.
Kizla oyle iliski denenilecek kadar bir sey yasanmamis. Birkac gorusme falan evlenme teklif etmis. Kizin o sirada baska sevgilisi oldugu ortaya cikmis. Ama ayni is ortamlari oldugu icin sik bir araya gelinmis. Hatta dedigine gore arkadas olmuslar ve kiz ona sevgilisiyle dertlerini anlatiyomus. Bu da salak gibi dinliyomus kalbi kirila kirila. Cok sevince vazgecemiyor. Uzaginda tutamiyor. Belki icten icten bi gun ayrilirsa diye geciriyordu. Evet ayrildi kiz. Bizim dugunden bir hafta once. Evli olmasaydik sansini cok daha once deneyecekti. Simdiye kismetmis.
Kiz bunun iliskide nasil oldugunu bilmiyor. O sadece fragmani izledi. O zaman asiri ilgili, onu gormek icin her firsatta ulkesine giden, hediyeler tasiyan erkegi gordu. Simdi esimin ailesi de kizi bence bana inat pohpohluyorlar. Bakiyor gecen surede esimin isleri cok ileri gitmis, para, luks arabalar falan. Pisman olmustur belki. Ve esim eminim ki ona bana davrandigi gibi kotu davranmayacak.
Neden?en çok da eşinin ailesi görecek yunandan gelin olmayacağını![]()
Ozel ya a duygusal bir sey konusulmamis. disardan bakinca arkadasca gorunuyor. Bu mesajlardan bir sey olmaz. Hem iki taraf da bosanmayi isteyince delile ya da sahide ihtiyac olmuyormus.sonra inkar eder kendini garantiye al bence bugunun yarını belli olmaz
e seni bile beğenmiyorlarmışNeden?
Evet haklisiniz. İna sorsan ben senin ailene boyle mi davraniyorum der. İyi de benim ailem tutup da eve erkek arkadaslarimi getirmiyor.Anladım.. siz ayrılın gencsiniz de, hayatınızı yeniden kurarsınız. Bırakın sizi boyle yoran, acınıza saygısı olmayan bir adamı. Ustelik kendi de ayni acıyı yaşamışken size bu merhametsizlik....anlayamıyorum.
Gercekten biran önce oturun ve ciddi ciddi konusun bosanmayı, davayı kim açacak nasil olacak diye. Biran önce kararınızı verin ve kurtulun bir nefes alın.
Allah yardımcınız olsun.
Ne demek istiyorsunuz?en çok da eşinin ailesi görecek yunandan gelin olmayacağını![]()
Belki de oyledir. ama simdiye kadar bir bu kizi bir de onceden universitede bir kizi cok sevmis. İkisi de baska erkekler icin bunu birakmis ama hic de kolay vazgecememis onlardan. Bu kiz sevgilisiyleyken bile kopamamis arkadasca olsa da gorusmus. Beni cok kolay birakiyor. Arada cok fark var.
Ozel ya a duygusal bir sey konusulmamis. disardan bakinca arkadasca gorunuyor. Bu mesajlardan bir sey olmaz. Hem iki taraf da bosanmayi isteyince delile ya da sahide ihtiyac olmuyormus.
Bence ınsanları kayıra kayıra degerlendırmeyınen çok da eşinin ailesi görecek yunandan gelin olmayacağını![]()
öncelikle sen saçmalama... ve türk kadınlarına saldırma...Bence ınsanları kayıra kayıra degerlendırmeyın
Bende yunan'ım ne varmıs? Cok mu farklı gozukuyoruz yada bır tek Turk kadınlarımı fedakar cefakar
sacmalamayın
Benımde esımın aılesı boyleöncelikle sen saçmalama... ve türk kadınlarına saldırma...
sonrasında, dil, din, ırk, kültür farkı denen bişey var
özellikle geleneksel türk ailesi ise konu sahibinin eşinin ailesi, görürüm ben evlendikten sonra...
he he öyleBenımde esımın aılesı boyle
dahası bızde gayet aılemızde ısımızde gucumuzdeyız nedır yanı sorun?Ayrıca ben türk kadınlarına saldırmıyorum ayrımı yapan sensın .
sonra sız kendı ıcınızde anlasamıyorsunuz ben turkum sen bılmem nesın dıye yıyorsunuz bırbırınızı yalan mı?
buradan bıle bellı
Bence ınsanları kayıra kayıra degerlendırmeyın
Bende yunan'ım ne varmıs? Cok mu farklı gozukuyoruz yada bır tek Turk kadınlarımı fedakar cefakar
sacmalamayın
Ben aslinda bu yoruma katiliyorum.
Turk insanlari iyi, gerisi kotu diye bir sey yok zaten.
Turk kadinlarinin cefakar, feadakar olmasi bizi iyi yapmiyor, enayi yapiyor aslinda. Keske daha akilli ve bireysel olsa kadinlarimiz esleri icin islerinden, egitimlerinden, hayatlarindan, kendilerinden odun vermeseler. Avrupali bir kadin asla yere atilmis donu corabi makineye goturup yikamaz ve bence dogrusunu yapar.
Turk kadinlari kendilerini supruntu ediyor da ellerine ne geciyor? Koca bir hic.
Fedakar, cefakar olmak insani iyi insan ya da iyi kadin/es yapmaz bence de. Kendini pacavra etmeye hazir ve razi olmayan insanlar da kotu insanlar degiller.
S selin deniz Yunan kadinlari da insan, bizden farki yok demek Turk kadinlarina saldirmak degil ki. Iyi insan olmanin din, dil, irk 3lemesiyle alakasi yok. Adam sevdiyse, Yunan gelinin de geleneklerimize uygun olarak kendini adamin ailesine hizmetci etmesini istemicektir belki de.
sonra sız kendı ıcınızde anlasamıyorsunuz ben turkum sen bılmem nesın dıye yıyorsunuz bırbırınızı yalan mı?
buradan bıle bellı
bu ne peki? saldırı ve hakaret değil mi? bence öyle...
bu ne peki? saldırı ve hakaret değil mi? bence öyle...