- 10 Şubat 2013
- 1.170
- 468
- 323
Bu sebep dediginiz hangisi? Bir suru sebep var.Bilemedim hakkinda hayirlisi olsun ama evlilik bu sebepden dolayi bitmemesi gerek bence..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sebep dediginiz hangisi? Bir suru sebep var.Bilemedim hakkinda hayirlisi olsun ama evlilik bu sebepden dolayi bitmemesi gerek bence..
Pazar gunu annemin evine geldim. Arada gidip biraz esya aliyorum o evde yokken. Farke etti mi etmedi mi bilmiyorum. O gunden beri bir kez mesajlastik. Ben ilk mesaj attim. Esyalarimi toplayacagimi soyleyecektim ama yine suclamalara falan basladi. Cevap vermedim mesajina. Sonra ses seda yok. Durmadan facebookta benim, annemin ve kardesimin sayfalarinda. İgneleyici bir soz yaziyor muyuz ya da neredeyiz falan diye bakiyor heralde. Simdilik bu kadar.cattycat ne oldu son durumm
Bu sebep dediginiz hangisi? Bir suru sebep var.
Hırsını alamıyor hala adam . anlaşmalı mı boşanacaksınızPazar gunu annemin evine geldim. Arada gidip biraz esya aliyorum o evde yokken. Farke etti mi etmedi mi bilmiyorum. O gunden beri bir kez mesajlastik. Ben ilk mesaj attim. Esyalarimi toplayacagimi soyleyecektim ama yine suclamalara falan basladi. Cevap vermedim mesajina. Sonra ses seda yok. Durmadan facebookta benim, annemin ve kardesimin sayfalarinda. İgneleyici bir soz yaziyor muyuz ya da neredeyiz falan diye bakiyor heralde. Simdilik bu kadar.
hakkında hayırlısıPazar gunu annemin evine geldim. Arada gidip biraz esya aliyorum o evde yokken. Farke etti mi etmedi mi bilmiyorum. O gunden beri bir kez mesajlastik. Ben ilk mesaj attim. Esyalarimi toplayacagimi soyleyecektim ama yine suclamalara falan basladi. Cevap vermedim mesajina. Sonra ses seda yok. Durmadan facebookta benim, annemin ve kardesimin sayfalarinda. İgneleyici bir soz yaziyor muyuz ya da neredeyiz falan diye bakiyor heralde. Simdilik bu kadar.
İste o kisacik zamanin bile degerini biliyorduk diyorsunuz ya, tanimlayamiyorum ama bizde eksik olan bir sey vardi. Bu hafta takip ettim, her gun en gec 9-9 bucuk gibi evdeydi. Ve benimle beraberken bu saatlerde hic gelmezdi eve. Bu sekilde geldiginde sevinirdim, erken geldi diye. Bence eve gelmek istemiyordu.Zaman konusu canim. Sonucta anladigim kadariyla calisiyor keyifine disarlarda degil ki benmi yanlis anladim yoksa?
Ben calisirken, esim 3 vardiye calisiyordu ben geliyordum o gidiyordu o geliyordu ben gidiyordum tamam gercekden zor bir durum ki bende cumartesi gunleri calisiyordum esimde pazar gunleri futbol antramana gidiyordu ya da maci vardi. Gercekden bizde haftada toplasan bir kac saat gorusebiliyorduk bize ayirabildigimiz zaman az bile olsa o zamanin kiymetini biliyorduk. Boyle 2 sene gecirdik bir kere bile bunu konu yapmadano yuzden hani cok siddetli gecimsizlik yoksa ve birbirinize karsi duygulariniz ayniysa kiyma derim yani ama sen bilirsin. Zor durum evet biliyorum ama imkansiz degil birbirinize kavga etmek yerine daha cok birbirinize sarilmaniz gerek sadece yinede sen bilirsin sordun diye yorum yaptim sadece
![]()
En guzeli oyle bence. Ben ona dedim hep, beraber gidelim avukata. Ben tek basima gidip bosanmak istiyorum diyebilecek psikolojide degilim. Zaten daha babamin derdindeyim. Beraber gidelim bitirelim. Ama yanasmadi. Ne olacak bilmiyorum. Boyle bir taleple gelirse giderim. Yoksa ben acacgim davayi.Hırsını alamıyor hala adam . anlaşmalı mı boşanacaksınız
En son ortagi olan yabanci bir kiz var. Onunla dertlesmis. Mesajlarini okudum. Cok severim o kizi. Melek gibidir. O da beni sever. Dert yanmis ona, beni suclamis da suclamis. Kiz da beni savunmus.bir gelişme oldu mucattycat
hemen bir test yapEn son ortagi olan yabanci bir kiz var. Onunla dertlesmis. Mesajlarini okudum. Cok severim o kizi. Melek gibidir. O da beni sever. Dert yanmis ona, beni suclamis da suclamis. Kiz da beni savunmus.
Bunun disinda o eski sevdigi kizla arada mesajlasiyor ama ozel bir sey yok simdilik.
Annesi surekli yaninda. Zaten evlenmeseydim annemle yasardim diyordu hep. İstedigi oldu iste. Niye hala dava acmiyor bilmiyorum.
Ben ilaclarima devam ediyorum. Cok kotu degilim. Ama cok buyuk bir korkum var. Adetim gecikti!!!! Deliricem korkudan.
bencede test yap bence belli olurEn son ortagi olan yabanci bir kiz var. Onunla dertlesmis. Mesajlarini okudum. Cok severim o kizi. Melek gibidir. O da beni sever. Dert yanmis ona, beni suclamis da suclamis. Kiz da beni savunmus.
Bunun disinda o eski sevdigi kizla arada mesajlasiyor ama ozel bir sey yok simdilik.
Annesi surekli yaninda. Zaten evlenmeseydim annemle yasardim diyordu hep. İstedigi oldu iste. Niye hala dava acmiyor bilmiyorum.
Ben ilaclarima devam ediyorum. Cok kotu degilim. Ama cok buyuk bir korkum var. Adetim gecikti!!!! Deliricem korkudan.
En son ortagi olan yabanci bir kiz var. Onunla dertlesmis. Mesajlarini okudum. Cok severim o kizi. Melek gibidir. O da beni sever. Dert yanmis ona, beni suclamis da suclamis. Kiz da beni savunmus.
Benimle neden evlendigini inanin bilmiyorum. Cok yakin arkadasiyla yaptigi konusmada "sana ondan bahsederken ne kadar heyecanliydim hatirliyor musun? Hayatimin kizini bulmustum" demis gecen gun. Bana bunu hic hissettirmedi. Bu sozlerine mi inanayim yoksa yasadiklarima mi? Anne faktoru de cok onemliydi. Daha ilk gunden benim hakkimda hep kotu seyler soyledi annesi. Gelip bunlari bana yetistirdikce ben annesinden nefret ettim. Ama gidip onunla kavga edemem ben de esime yansitmaya basladim. Bir de bu kiz konusu vardi. İnat olsun diye evlenecek bir tip degil ama o kizin sevgilisiyle evlenecegine kesin gozuyle bakarken ayrilmasi kafasini karistirmis olabilir. Ben onu kendimden ittim mi? Evet kesinlikle. Cunku ben onu kendime cekeyim baglayayim diye ekstra efor sarfedemedim. Hele ki isin icinde baska bir kiz suphesi varken. Bizim ne uzun gecmisimiz, ne verilen emeklerimiz, ne paylastigimiz iyi kotu gunlerimiz vardi. Cok hizli evlendik. Ve daha basindan bu kadar negatiflik beni inanilmaz hircin yapti. Askimdan olsem aman kocamin yaninda olayim diye pesine takilip gitmem. Ki bunu daha onceden o kizin yasadigi ulkeye giderek yaptim. İs gezisi diye goturdu. İki hafta kizin pesinde dolasirken sanki uzak bir arkadasiymisim gibi davrandi bana.evet sonunda sende anlamışsın eşinin eve geç gelmesi iş fln değilmiş, o bahaneymiş. erkekler evde huzur yoksa bir bahaneyle kaçıyor ortamdan.
belki tespitim yanlış ama eşin sanki çok sevip isteyerek evlenmemiş seninle, belki de o kıza inat yaptı aklınca, ve sonrasında da çok da aradığını bulamadı bu evlilikte. kendince sıkıldı bunaldı, sende üstüne gittikçe irdeledikçe kaçtıkça kaçtı.
senin haklı olduğun çok konu var belki ama tutumun yanlış, kendini çekeceğine o kızla görüşmeye giderken bile takılsaydın ardına, o arkadaşı madem sende karısısın, eve bile gelen bi ark sonuçta bi de. belki çok zor yapması ama ben olsam hiç evde oturup onu beklemezdim, ona bağımlı olmazdım bende gezer tozardım, senin aklın kalacağına onun aklı sende kalırdı, ki nitelim hala öyle...feyste senin sayfanda gezip durduğuna göre aslında aklı sende. dava fln açma bence bekle... hiç beklenmedik sekilde gelişebilir hersey ama bu sana bağlı birazda. seni kaybetmektwn korkması lzm ama evden gitmenle değil
Yok yanlis anlamiyorum. Benim de buraa cok merakla takip ettigim konular oldu. Bir dizi izler gibi ya da roman okur gibi hissediyoruz kendimizi. Konu sahibi icin uzuluyoruz, agliyoruz bazen, dogru kararlar versin diye dua ediyoruz, bazen seviniyoruz. Tek farki olayi yasayan gercek bir kisi. Ben burada yasadiklarimi yazarken ayni zamanda kendime disaridan da bakabiliyorum, yorumlar sayesinde kafami toparlayabiliyorum. Hepiniz iyi ki varsiniz.cattycat sizin konunuz gercekten çok acayip. Hem sevdiginj düşündürüyor esiniz hem de sanki hic sevmiyormus gibi.
Sanırım sizi en cok kıran da kendisi de baba acısı yaşamış olmasına rağmen size yardımcı olmaması..
Ne biliyim.. gercekten merak ediyorum konu nasıl ilerleyecek. Bir dizi izler gibi degil bu merak yanlış anlamayın.
Sagolun tesekkur ederim:)))) zor zamanlarimda tanimasam da bana destek oldugunu hissettiren herkese duaciyim, allah hepinizin gonlune gore versin insallah. Test yaptim. Negatif cikti cok sukur. Sonra eve gittim sac kurutma makinami almak icin. İpadi evdeydi. En son sayfalarina baktim. O gece disari ciktiginda o kizla gittigi yerde kizi da ekleyerek checkin yapmisti facebookta. Cok az begeni aldi tabi. Beni taniyan arkadaslarinin hicbirisi begenmemis bana ayip diye. Kizin arkadaslarindan bi erkek begenmis. O adamin sayfasi acik kalmis en son. Hala kizin hayatini inceliyor. Bu kadar dedektiflik yapmak bana zarar ama dayanamiyorum:)))))cattycat sizi cok samimi buldum ben, hani bi eşim dostum gibi. Bu konunun mutlu bitmesini istiyorum o yüzden de merak ediyorum.
Biran önce test yapın geciktirmeyin. Karar asamasndasnz çünkü.
Insallah bundba sonra gercektne cok kutlu oldugunuz zamanlarınız gelir. :)
Sagolun tesekkur ederim:)))) zor zamanlarimda tanimasam da bana destek oldugunu hissettiren herkese duaciyim, allah hepinizin gonlune gore versin insallah. Test yaptim. Negatif cikti cok sukur. Sonra eve gittim sac kurutma makinami almak icin. İpadi evdeydi. En son sayfalarina baktim. O gece disari ciktiginda o kizla gittigi yerde kizi da ekleyerek checkin yapmisti facebookta. Cok az begeni aldi tabi. Beni taniyan arkadaslarinin hicbirisi begenmemis bana ayip diye. Kizin arkadaslarindan bi erkek begenmis. O adamin sayfasi acik kalmis en son. Hala kizin hayatini inceliyor. Bu kadar dedektiflik yapmak bana zarar ama dayanamiyorum:)))))