ben de dengesiz kocamın benle ailesi arasında denge kuramaması yüzünden boşanma aşamasındayım.
bizim durum sizden çok farklı, kendince ailesiyle görüşmüyorum diye tehdit etti beni boşanmayla. ben de yemedim, hemen davamı açtım. 3. bir kişi asla olmamasına, hala beni sevdiğini söylemesine rağmen, ben de karşıma gelip beni artık sevmediğini gerçekten boşanmak istediğini duyabilmek için ölüyorum resmen.ama gel gör ki,bunun için bile karşıma çıkamayan bir adam var karşımda.
sevgi öyle pamuk ipliğine bağlı değildir.karşıdaki insan araftaysa zaten devam edemez. seven gelir, sevdiğinin sorumluluğunu alır. sevmeyen gider. ama şöyle düşün, seni sevse başkası aklından bile geçmez. onu değerli görmese, onun yüzünden evliliğini yıkmaz.
şuan karşına geçip sana onu seviyorum dememesi sanma ki sana sevgisinden, onu diyecek kadar bile sorumluluk alamadığından. böyle adamdan da kimseye hayır gelmez. boşver düşünme arkadaşım, şuan gelse sanki özür de dilese unutabilecek misin yaşadıklarını?
dinleme cihazı falan boş iş, kalbinin sesini dinle sen. hiç bir kadının yüreği 2. bir kadını hazmedecek kadar geniş değildir.