Canım konuyu daha iyi anlayabilmek için dünden beri vakit buldukça tüm sayfaları okudum. Sonuçta bir yuva ile ilgili yorum yapacağım ve bunun için tüm ayrıntıları bilmem gerektiğini düşündüm.
Ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum. Biz de eşimle evliligimizin ilk yıllarında seninkilere benzer sorunlar yaşadık. 4.5 yıllık evliyim ve çok şükür 2 yıldır herşey yolunda... eşimle de 3.5 yıllık flört döneminden sonra evlendik.
Evlilik tamamen bir kumar aslında. Kazanmak da var kaybetmek de. Ama ben eşimi çok sevdiğim için 2.5 yıl tüm dusuncesizliklerine tüm ilgisizliklerine katlandim ve sonunda kazanan ben oldum. Şu an benden daha önemli kimse yok hayatında. Benzer restlesmeleri biz de yaşadık ve eşim beni sevmediği için sırf inadı yüzünden vazgecmedi yaptıklarından. Bazı erkekler böyle sırf karısının dediğini yapmamak için herşeyi göze alabiliyorlar. Erkeklik gururuna bagliyorlar bunu da. Bize saçma ama onlar için herşey.
Ben açık söyleyeyim eşinde de böyle birşey sezdim. Yoksa o kıza aşık olduğu falan yok. Öyle olsa umrunda bile olmazdiniz emin olun. O da boşanmak istemiyor çünkü sizi seviyor.
Aynı duyguları hissetmesi gerekiyor size hak vermesi için. Siz de aynı şeyleri ona hissettirin. İlla çok yakın olduğunuz bir erkek arkadaşınız vardır. Onunla vakit geçirin sürekli. Evli ise onun da eşiyle konuşup durumu izah edin, kadın da celallenmesin :)
İnan başka türlü anlamıyorlar. Hissettiklerini hissedecek ki seni anlayabilsin. Bazı erkekler böyle maalesef

eğer eşinizi seviyorsanız onun için savaşın derim. Galip gelen siz olacaksınız emin olun. Ha sevmiyorsaniz hiç uğraşmayın, zaman kaybı. Bosanin gitsin...