Bu sitede ne rezillikler gordum. Mesela en son elmali turtam esini aldatirken yakalamisti. O adamin da acimasizligi inanilmaz. Benimki ayri bir cins. Fiziksel aldatma yok. Ama kiz da esimin pesini birakmiyor mi benim cok rahatsiz oldugumu, gecmislerini bildigimi biliyor. Ben bir kadin olarak baska bir kadini bu kadar rahatsiz ettigimi bile bile gidip burnunun dibine girmem. Esim zaten kizin pesinden kosuyor, o da gozumun onunde yapiyor. Karisini gizlice aldatan adamlar bile daha onurlu gelmeye basladi bana. Heralde kiz bak senden vazgecmiyorum, daha once reddettim ama pisman oldum demeye calisiyor, esim de daha net bir isaret gorup emin olmaya calisiyor. acimasiz olan bu esnada benim kizla arkadas olmami istiyor. Cok firsati oldu, olmasa da yaratabilir, git kiza de ki ben seni unutamadim, karimi birakicam beni istiyo musun? Cok daha kolay. Ya da evliyken boyle bi sey yapmak mi istemiyor benim gitmemi mi bekliyor nedir bilmiyorum. Bosaninca bi bakicam beraberler. Cok aci yaa.
Annesi kardesi nasil insanlar diyorsunuz. Anlatayim. Annesi bu durumdan rahatsizligimi biliyor. Bir ay once yabanci baska bir arkadasi bize ugradi. Ulkesine ucarken aktarma yapiyordu. İki saatligine geldi. Annesi ve kardesi de onu gormeye geldiler. Bu kiz diger yunan kizla da arkadas ve fuarlarda hep beraber olan kisiler. Annesi benim yanimda diyor ki su an burda bir tek x eksik. ( yunan kizi kast ediyor) ulan o kim ki burda eksik olsun. Hic tepki vermedim. Duymadim sandi. Daha yuksek sesle tekrarladi. Annesi de boyle biri iste.