- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Evet ulasamadigi kisileri gozunde buyuttugunun farkindayim. Ve bundan sonra hep beni takip edecegini, dusunecegini, belki cok pisman olacagini dusunuyorum. Ama neye yarar? Ben kafamda bitirdim ve soyledikleri kalbimi de sogutuyor.
Gecenlerde buralarda bir spor salonuna uye olmus. Zaten bunu yapmayi planliyordu, sen de gel demisti onceden. Benim eski erkek arkadasimin annesi ve babasi da oraya uye. Onlarla karsilasmak istemedigim icin uye olamayacagimi soylemistim. Gece bana mesaj atmis. Hesapta onlara rastlamis orda. Cok ezik tiplermis, gorgusuzlermis. Ben anca onlara layikmisim. Nasil igrenc laflar ediyor inlar hakkinda. Hemen eski erkek arkadasimin ablasina sordum, annesi ve babasi o gun spora galan gitmemisler. Zaten onlara rastlamadigina, yalan soyledigine o kadar emindim ki. Sadece teyit etmek istedim. Rastlasa bile, ona zarari olmayan, hic tanimadigi bilmedigi insanlar hakkinda nasil boyle konusabilir? Ne hakki var? Resmen hakaret etti. İgrendim. Ve gercekten o kadar iyi insanlar ki. Ben onlari korudukca daha da cildirdi. Bu sefer eski erkek arkadasima saydirmaya basladi.
İnsanlarin gercek yuzu ayrilirken ortaya cikarmis ya, bunun kalbi cok cirkinmis. O yuzden pisman olamiyorum ya da uzulemiyorum ayrildigimiza.
Canım yazdıklarının hepsini okudum. Gerçekten de eşinin bu kıza saplantısı var. Ama bence bu aşk değil, tamamen elde edememezliğin verdiği bir hırs sadece.
Aranızda olanlara gelince, bence şuan çıldırmış durumda ve saldıracak yer arıyor. Aslında seni de tam anlamıyla elde edemediğini anladı ve bu durum onu iyice çileden çıkardı, saldıracak yer arıyor tam anlamıyla...
Sen de iyice soğuduysan ve gerçekten geri dönmek istemiyorsan bence de dava açmak en iyisi. Ama dediğin gibi çevren nedenini sorduğunda anlat her şeyi, seni suçlamasın hiç kimse. Onun yaptıklarını da bilsin herkes...