- 15 Temmuz 2012
- 45
- 34
- 288
Evet adim adim sizler de takip ettiniz yasadiklarimi. O korkunc gune az kaldi gibi bi konum vardi onceden. Cine fuara gidecekti esim. Kiz da gidecekti. O konuyu aglaya aglaya acmistim. Butun korkularimi biliyordu ve hassasiyet sifir. Hicbir sucu olmasa bile ben bu kadar samimi olacaklarini bilerek evlenmedim. Bu samimiyet de sonradan gelisti ve bunu yasamak zorunda diilim. Her yurtdisina gittiginde endiselenmek, kiz da gidiyo mu gitmiyo mu arastirmaya girmek falan bunlari yasamak istemiyorum. Kizla beni cekistirip evliliginden dert yaniyo. Baska arkadasin mi kalmadi. Gururum kiriliyo. Yapamayacagim.
tabi ki, evlenirken böyle olacağını bilemezdin. ama bunların hepsini yaşadın ve artık dur demek de senin elinde. aslında öyle şeyler yaşamışsın ki arkana bile bakmadan kaçmalısın bu adamdan. hayatını sil baştan değiştirmek, hayal kırıklıkları, vakit kaybı hissi, hepsi.. gerçekten çok çok zor bir süreç. korkularını, çekincelerini az çok tahmin edebiliyorum.
haddim olmadan ufak bir öneri de bulunmak istiyorum. hala boşanma konusunda net değilsen, gel-gitler yaşıyorsan eğer, ki net bir konuşma olmamış aranızda karar verme açısından, o kadınla İŞ DE DAHİL OLMAK ÜZERE her türlü iletişimini sıfırlaması şartıyla tekrar denemeyi teklif edebilirsin. bu evlilik kurtulacaksa eğer en önemli adımın bu olduğunu düşünüyorum. ve lütfen unutma evliğini devam ettirmek isteyen, eşini kaybetmek istemeyen her erkek bunu yapar.
ben olsam şartlarımı bir bir sıralardım. bu kadın, ailesi, ablası, annesi, eve giriş çıkış saatleri vs. vs.... o kadar çok eksiği var ki çünkü bir eş olarak... ancak bunların düzelmesiyle evliliğiniz düzelebilir bence. baktın mırın kırın ediyor yol vermelisin...