- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
Evet annesi yuzunden beni uzdugu her sefer icin ozur dilerim hataliydim doldurusa geldim diyebiliyor. Ama bu kizi gecistirmesinin sebebi de sucu ustlenememesi. Ozur dilerim hataliydim ondan hoslaniyordum diyecek hali yok. O yuzden suclu oldugunu biliyor, ama yapacak aciklamasi yok, sucu baskasina atiyor. Aslinda bir anlamda kabullenmek demek bu.
Eşinin seni sevdiğini düşünüyorum . Sadece biraz rahat bir adam . Çok kolay bir şey değildir devamlı savunmak . Eşin yorulmuş belki de senin bile bilmediğin konularda sana destek çıkmaktan . Belki de görüşmemeyi kendi içinde istiyor .
Erkek arkadaslardan da konusurduk. Benim esimden once uc tane uzun iliskim oldu. Onlardan biriyle beraberken kardesiyle gorustugumuzde anlatmisimdir ona erkek arkadasim oldugunu. Kiz sanirim bunlari koz olarak kullaniyor. Esimi benden sogutmak icin namusuma dil uzatmis sanirim. Esim mesajinda kardesine karima dil uzatiyodun ya erkek arkadasinda kaliyomus diye, ama senden cok daha karakterliymis bak gidiyorum dedi gitti, seni isyerinden her gun kovuyorum o kadar yuzsuzsun ki yine de gitmiyosun demis. Yuhhhh diyorum artik .
Sen yazmamışmıydın konu sahibi birkaç sayfa önce onunlayken bütün gece benim sayfamdaydı diye . Bütün gece o kızla ilgilenmek varken onun aklı sende . Senin için ailesini bile neredeyse yok sayıyor .