Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Yapay zekaya mı sahip bu adam ?
Yapay zekaya bile hakaret ettim suan.
Afedersin kocanın beyni yok mu ?
Niye ben hatalıyım ben bir zavallıyım demiyor da annesine dedirtiyor ?
Onun bunun demesiyle yol alan kocadan ne hayır gelir ?

Bu adamın değişeceğine, iyi biri olacağına zerre inanmıyorum. Bu tur birinden çocuk yapsan pişman olursun bugün kendi hatalarını anasına yıkıp kadına zorla ben hayvanım dedirten biri yarın oburgun çocuğa sana karsi neler dedirtir var sen dusun.. Su forumda bosan dediğim nadir insanlardan birisin catty. Davayı baslatmamakla kendine yazık ediyorsun, muhatap olma su herifle
Sali gunu baska bir konu icin avukata gidecektim. O gun bu isi de halledicem sanirim.

Yapay zekaya mı sahip bu adam ?
Yapay zekaya bile hakaret ettim suan.
Afedersin kocanın beyni yok mu ?
Niye ben hatalıyım ben bir zavallıyım demiyor da annesine dedirtiyor ?
Onun bunun demesiyle yol alan kocadan ne hayır gelir ?
Diyor hayvanlik ettim affet diyor ama nasil guveneyim?

Şu kızla ilgili tek bir pismanlık belirten soz kullanmıyor mu hala? Tamam görüsmiycem diyemiyor mu?
Eger diyebiliyorsa ve üstüne bunları yapıyirsa acaba sinir krizleri mi dedirtti bana bunlar? Yani ne biliyim neden dedirtsin ki annesine bunu

en baştan beri siz yazdıkça okuyorum, şimdiye kadar yorum yapmamıştım,
annesine bu kadar büyük bi saygısızlığı yapan bi adamdan çok afedersiniz bir cacık olmaz,
o kadar mutsuzsunuz ki,
ve de yorgun,
her gün bi olay bi durum,
adam saçmalamaya doymuyor, debelendikçe batıyor,
barışmak için yaptığı hamleleri bile yanlış,
yahu tek yapması gereken bişey o kadınla görüşmemek
onun dışında herşeyi yapıyor
bu adamın kesinlikle psikolojik tedaviye ihtiyacı var herşeyden önce

Salı günü belki hallederim diyorsun ama hala
Baksana burada ben deliriyorum nasıl dayanabiliyorsun?
Ben olsam bininci davamı açmıştım, neyi bekliyorsun üstelik sevmediğin halde.
Bence salıyı belkiyi falan boşver pazartesi sabahtan git. Ciddiyim. Yalvarmasını falan yada işte neyi bekliyorsan bekleme.
Daha iyisini bulamazsam yada çocuk sahibi olamazsam gibi endişeler yüzünden tüm bunları yaşamayı hak etmiyorsun.
Cidden yeter yahu. Bitmek bilmeyen diziler vardır ya hani başrol on kere ölür bombalar patlar falan kabak tadı verir. Aynı öyle oldu. Alışkanlıktan izlediğin arka sokaklar dizisi gibi aynı. Heyecan zevk yada keyif almıyorsun izlerken sadece alışkanlık. Kötü bir alışkanlık yani
Yeter demelisin bir an önce

Siz boşanmazsınız cattycat bence. Kararlı olsaydın kesin karar vermiş olsaydın herifin ıdısıyla dıdısıyla kendisiyle görüşmezdin. Adamdan seni ikna edecek bir şeyler bekliyorsun. Bu adam seni kandırır bence.
Ben sizin yorumlarinizi cok begeniyor ve dikkate aliyorum oyle demeyin nolur:((((

Ben sizin yorumlarinizi cok begeniyor ve dikkate aliyorum oyle demeyin nolur:KK43:(((

Ne yazık ki bende cherry'e katılıyorum.
Niyetiniz pek de ayrılmak değil, ikna edilmeyi bekliyorsunuz hala. Beklediğiniz adımları atsa bir bahane bulup barışacaksınız. Sürekli ertelemenizden belli... Şimdi de salıya atıldı salıya kadar kesin bir şey olur yine beklersiniz. Korkuyorsunuz yalnız kalmaktan ve anne olamamaktan ama şu an zaten yalnızsınız ve daha kötü bir yalnızlık farkındasınız da ama yapmıyorsunuz ve sanırım yapmacaksınız da. Ben de boşanabileceğinize dair umut besleyemedim bugünden sonra.

Ne yazık ki bende cherry'e katılıyorum.
Niyetiniz pek de ayrılmak değil, ikna edilmeyi bekliyorsunuz hala. Beklediğiniz adımları atsa bir bahane bulup barışacaksınız. Sürekli ertelemenizden belli... Şimdi de salıya atıldı salıya kadar kesin bir şey olur yine beklersiniz. Korkuyorsunuz yalnız kalmaktan ve anne olamamaktan ama şu an zaten yalnızsınız ve daha kötü bir yalnızlık farkındasınız da ama yapmıyorsunuz ve sanırım yapmacaksınız da. Ben de boşanabileceğinize dair umut besleyemedim bugünden sonra.
Anlatmaya calisayim. En son psikologa gittigimde kafamda bitirdigimi, ama bunu eyleme donusturemedigimi cunku bende ayrilma-birakmayla ilgili bir sorun oldugunu soyledim. Eger esim gidip dava acsa ystumden bir yuk kalkmis gibi olacak. Tabi ki bosanma zor ve uzucu bir olay, kimse istemez. Yine de biraz uzulur, hayatima devam ederim. Ama simdi esim istemiyor, karar verme sorumlulugu bende ve bu beni cok geriyor. Mukemmelliyetci kisiliklerde ya hata yaparsam, yanlis karar alirsam, bunu asla kabul edemem hissi vardir. Burada actigim ilk konu eski erkek arkadasimdan ayrilmali miyim karariyla ilgiliydi. Yine ben ayrilmak istiyordum, bir turlu yapamiyordum ve yine psikologa gidip o sekilde ayrilabilmistim. Tabi ki ya sevemezsem, evlenemezsem, cocugum olmazsa kaygilarim var ama bunlar herkesin yasayabilecegi normal hisler. Asil sorunum bir seyi bitirememek. Mesela ogretmenlik yaparken her sene baska bir ise gecmeliyim, ogretmenligi sevmiyorum diyip, yine birakamadigim icin isten cikarilana kadar 7 sene ayni yerde calistim. Bunlar bahane demeyin. Psikolog da cok iyi cikmadi, ben bu kadar ayrintili sorunumu anlattim, sevmiyorum istemiyorum ama ayrilamiyorum, o davayi acsa rahatliycam diyorum bana cift terapisine gelin diyo.

Anlatmaya calisayim. En son psikologa gittigimde kafamda bitirdigimi, ama bunu eyleme donusturemedigimi cunku bende ayrilma-birakmayla ilgili bir sorun oldugunu soyledim. Eger esim gidip dava acsa ystumden bir yuk kalkmis gibi olacak. Tabi ki bosanma zor ve uzucu bir olay, kimse istemez. Yine de biraz uzulur, hayatima devam ederim. Ama simdi esim istemiyor, karar verme sorumlulugu bende ve bu beni cok geriyor. Mukemmelliyetci kisiliklerde ya hata yaparsam, yanlis karar alirsam, bunu asla kabul edemem hissi vardir. Burada actigim ilk konu eski erkek arkadasimdan ayrilmali miyim karariyla ilgiliydi. Yine ben ayrilmak istiyordum, bir turlu yapamiyordum ve yine psikologa gidip o sekilde ayrilabilmistim. Tabi ki ya sevemezsem, evlenemezsem, cocugum olmazsa kaygilarim var ama bunlar herkesin yasayabilecegi normal hisler. Asil sorunum bir seyi bitirememek. Mesela ogretmenlik yaparken her sene baska bir ise gecmeliyim, ogretmenligi sevmiyorum diyip, yine birakamadigim icin isten cikarilana kadar 7 sene ayni yerde calistim. Bunlar bahane demeyin. Psikolog da cok iyi cikmadi, ben bu kadar ayrintili sorunumu anlattim, sevmiyorum istemiyorum ama ayrilamiyorum, o davayi acsa rahatliycam diyorum bana cift terapisine gelin diyo.

E adam da takıntılı normal değil, ayrılmayacak. Ne olacak şimdi?
Bence bu şekilde sürüncemede bırakmanız asıl zamanınızı boşa harcatıyor.
Ayrıca elbette ayrılmakta zorlanabilirsiniz ama bu kadar şeyden sonra bence gayret edebilirsiniz. Kendinizi zorlayabilirsiniz.

Yazdıklarının Hepsini okuyorum günlerdir ama yorum yapmıyordum ....dikkAt ediyorsan eşin, annesinden bile vazgeçti o kızdan vazgeçmedi !! iyi düşün! dönmeyi düşünüyorsun gibi geliyor.. eşim bir laf etsin de ayrılmayayım diye bekliyorsun sanki... ama o kızı unutma ve kararını ona göre ver umarım Hakkı'nda hayırlısı neyse o olur

Eşiniz o kadınla hala görüşüyormu? Gerçi bitmişse bile görüşmesi, yine de mideniz alıp onu koca olarak alabilecekmisiniz?
Bunları düşünüp 'Ben hala bu adamla ne yapıyorum?' Ondan neden ayrılmıyorum ki? Bu çok saçma, bu saçmalıkları neden çekiyorum ki? diye kendinize sorup, cevap vermeye çalışın..

Başından beri sürekli takip ediyorum. Evet çok sorun var ama psikolojik açıdan böyle bir öykün olduğunu bilmiyordum (eski sevgili/öğretmenlik) falan. Yani şu an sana sürekli bosanamicaksin, bişey mi bekliyosun, hala mi seviyosun dememizin bir anlamı yok. Sen sorununu biliyorsun. Evet sevmiyorsun onu ama uyum sorunu yaşamaktan korkuyor ve büyük kararlar almaktan çekiniyorsun. Ben senin boşanacağına inanıyorum. Şu an bosanmamis olsan bile artık o adamın yaptıkları seni eskisi gibi yaralamiyordur. Psikoterapilerde bulunabilir, karar verme sürecinde destek alabilirsin. Bu senin için çok iyi olur. Bir gün gelecek ve cattycat BEN BOŞANDIM diyecek. Üzme kendini hiç kurtulduguna sevineceksin. Allah her daim yardimcin olsun.

Başından beri sürekli takip ediyorum. Evet çok sorun var ama psikolojik açıdan böyle bir öykün olduğunu bilmiyordum (eski sevgili/öğretmenlik) falan. Yani şu an sana sürekli bosanamicaksin, bişey mi bekliyosun, hala mi seviyosun dememizin bir anlamı yok. Sen sorununu biliyorsun. Evet sevmiyorsun onu ama uyum sorunu yaşamaktan korkuyor ve büyük kararlar almaktan çekiniyorsun. Ben senin boşanacağına inanıyorum. Şu an bosanmamis olsan bile artık o adamın yaptıkları seni eskisi gibi yaralamiyordur. Psikoterapilerde bulunabilir, karar verme sürecinde destek alabilirsin. Bu senin için çok iyi olur. Bir gün gelecek ve cattycat BEN BOŞANDIM diyecek. Üzme kendini hiç kurtulduguna sevineceksin. Allah her daim yardimcin olsun.
Ben gecmis iliskilerimdeki ayrilma sorunumu bildigim icin psikologa gittim. Once psikiyatriste gittim. Kotu evlilik, babamin vefati, bosanma bunlar kolay seyler degil. İlac verdi ve kendimi daha iyi hissetmeye basladim. Saniyordum ki zaten esim davayi acacak, bana sadece uzuntuyu yasayip atlatmak kalacak. Bunu da kabullenmistim. Ne zaman ki ayrilmak istemiyorum dedi, bu karar bana kaldi ve ben kendi ayrilma sorunumu biliyorum, kosa kosa terapiye gittim ama gittigim psikolog beni anlamadi. Bana cift terapisine gelin diyo. Ben duzeltmek istemiyorum ki. İstesem ve onu terapiye cagirsam su an gelir. Ama istedigim bu degil.
O kiz en son mesaj atmis. Bakmiyo bile mesajina. Ben o konuda da annesinin kiskirttigina ihtimal veriyorum. Bu bir seyi degistirmez. Sadece o kadar paranoyaya gerek yokmus. Aylarca izledim mesajlarini. Yasak iliski saniyordum. Oyle degilmis. Ama tekrar diyorum bu onu sucsuz yapmaz.
Sonunda size dava actim diyecegim. Ve biliyorum ki o zaman bravo diyeceksiniz ve beni cok mutlu edeceksiniz. Sizlerin destegi benim icin getcekten onemli.

Ben gecmis iliskilerimdeki ayrilma sorunumu bildigim icin psikologa gittim. Once psikiyatriste gittim. Kotu evlilik, babamin vefati, bosanma bunlar kolay seyler degil. İlac verdi ve kendimi daha iyi hissetmeye basladim. Saniyordum ki zaten esim davayi acacak, bana sadece uzuntuyu yasayip atlatmak kalacak. Bunu da kabullenmistim. Ne zaman ki ayrilmak istemiyorum dedi, bu karar bana kaldi ve ben kendi ayrilma sorunumu biliyorum, kosa kosa terapiye gittim ama gittigim psikolog beni anlamadi. Bana cift terapisine gelin diyo. Ben duzeltmek istemiyorum ki. İstesem ve onu terapiye cagirsam su an gelir. Ama istedigim bu degil.
O kiz en son mesaj atmis. Bakmiyo bile mesajina. Ben o konuda da annesinin kiskirttigina ihtimal veriyorum. Bu bir seyi degistirmez. Sadece o kadar paranoyaya gerek yokmus. Aylarca izledim mesajlarini. Yasak iliski saniyordum. Oyle degilmis. Ama tekrar diyorum bu onu sucsuz yapmaz.
Sonunda size dava actim diyecegim. Ve biliyorum ki o zaman bravo diyeceksiniz ve beni cok mutlu edeceksiniz. Sizlerin destegi benim icin getcekten onemli.

Valla bence psikolog değiştirin. Düzgün psikolog bulmak da zor , çoğu bence para tuzağı.

Back
X