Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avukata protokol hazirlattim. Parasini verdim. Ona da haber verdim gidip imzala diye. Hala gitmedi. Ben de cekismeli dava acmak istemiyorum. Hem daha uzun surecek hem daha pahali. Ne gerek var? Tesadufen avukat da lise arkadasi cikti.Nasılsın catty? Son durum nedir gelişme var mi?
Surekli beni ve universitedeyken cok asik oldugu kizi aratiyor.
Ay ne biliyim ben bu sefer de onu ozluyo heralde. Ben de su an ilgiyle takip ediyorum kendisini :)))Bu adam cidden dengesiz... Sırf ruh sağlığınız için bile olsa boşanmalısınız. Size üzülüyorsa üniversitedeki kız arkadaşı ne alaka ya.
Canim konunu takip ediyorum en basindan beriAy ne biliyim ben bu sefer de onu ozluyo heralde. Ben de su an ilgiyle takip ediyorum kendisini :)))
Allah hakkimda hayirlisini versin. Birleselim diyo da bu kadar seyden sonra nasil birleseyim. Zaten istemiyorum ki. Forumda fallarla ilgili konusmak yasak mi bilmiyorum. Biz iki aylik evliyken bi arkadasim bi falciya goturmustu beni izmirde. Kadin daha once bana gelseydin evlenme derdim dedi. Bi tarih soyledi. Bu tarihte bir sey olacak ve hayatin alt ust olacak. Sonra sen bosanmak isteyeceksin. İkinci kez evleneceksin ve mutluluk gozyaslari dokeceksin dedi. Eger bosanmazsan da hic tam anlamiyla mutlu olamayacaksin. Sen karar vereceksin dedi. Ben o zaman nasil olur ben asla bosanmak istemem ki diyordum. Ayrica soyledigi tarihten bir gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve korkunc kavgalar etmeye basladik. Gercektenalt ust oldum yani.Hiç birleşme ihtimaliniz yok mu ? Ben bebeğiniz için çok üzüldüm , her şerde bir hayır vardır Allah yardım etsin ne diyebilirim ki
telefonla ulaşamazmısınız ki, ay ben olsam giderdim çok heyecanlı :)Allah hakkimda hayirlisini versin. Birleselim diyo da bu kadar seyden sonra nasil birleseyim. Zaten istemiyorum ki. Forumda fallarla ilgili konusmak yasak mi bilmiyorum. Biz iki aylik evliyken bi arkadasim bi falciya goturmustu beni izmirde. Kadin daha once bana gelseydin evlenme derdim dedi. Bi tarih soyledi. Bu tarihte bir sey olacak ve hayatin alt ust olacak. Sonra sen bosanmak isteyeceksin. İkinci kez evleneceksin ve mutluluk gozyaslari dokeceksin dedi. Eger bosanmazsan da hic tam anlamiyla mutlu olamayacaksin. Sen karar vereceksin dedi. Ben o zaman nasil olur ben asla bosanmak istemem ki diyordum. Ayrica soyledigi tarihten bir gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve korkunc kavgalar etmeye basladik. Gercektenalt ust oldum yani.
Bu haftasonu tekrar o kadina gitmek istiyorum ama bunun icin taa izmire gitmek de cok mu aptallik olur ki:)))
Yok telefonla olmazmis. Anneme anlattim canim benim istiyosan gidelim dedi:)))telefonla ulaşamazmısınız ki, ay ben olsam giderdim çok heyecanlı :)
Ben 2008 de boşanmıştım, boşandıktan 1 gün sonra tesadüf eseri kızlarağasının oradan geçerken kahvecierin sokağından geçiyorduk annemle ve gençten çocuk fal bakılır deyince, ben oralı olmadım, annem illa girelim diye tutturdu, girdik ve kadın baktı, şimdiki eşimi tarif etti, saçı, gözü, karakteri, hatta yaşadığı ili.. Hatta mesleğini.. Ben boşanmış olduğum için moral veriyor diye düşünmüştüm, ama kendisine evlenmiycem ben dediğimde, yok bayıla bayıla evlenicen bu adamla demiştiAllah hakkimda hayirlisini versin. Birleselim diyo da bu kadar seyden sonra nasil birleseyim. Zaten istemiyorum ki. Forumda fallarla ilgili konusmak yasak mi bilmiyorum. Biz iki aylik evliyken bi arkadasim bi falciya goturmustu beni izmirde. Kadin daha once bana gelseydin evlenme derdim dedi. Bi tarih soyledi. Bu tarihte bir sey olacak ve hayatin alt ust olacak. Sonra sen bosanmak isteyeceksin. İkinci kez evleneceksin ve mutluluk gozyaslari dokeceksin dedi. Eger bosanmazsan da hic tam anlamiyla mutlu olamayacaksin. Sen karar vereceksin dedi. Ben o zaman nasil olur ben asla bosanmak istemem ki diyordum. Ayrica soyledigi tarihten bir gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve korkunc kavgalar etmeye basladik. Gercektenalt ust oldum yani.
Bu haftasonu tekrar o kadina gitmek istiyorum ama bunun icin taa izmire gitmek de cok mu aptallik olur ki:)))
Orası izmirde mi?Ben 2008 de boşanmıştım, boşandıktan 1 gün sonra tesadüf eseri kızlarağasının oradan geçerken kahvecierin sokağından geçiyorduk annemle ve gençten çocuk fal bakılır deyince, ben oralı olmadım, annem illa girelim diye tutturdu, girdik ve kadın baktı, şimdiki eşimi tarif etti, saçı, gözü, karakteri, hatta yaşadığı ili.. Hatta mesleğini.. Ben boşanmış olduğum için moral veriyor diye düşünmüştüm, ama kendisine evlenmiycem ben dediğimde, yok bayıla bayıla evlenicen bu adamla demişti
Gerçekten dediği tarihlerde, dediği gibi biriyle evlendim, (acaba manipülemi oldum diyede düşündüm, çünkü ben fala kapalıyımdır, kimse bakamaz kolay kolay.. ) Olayı unutmuştum eşimle tanıştığımda, annem hatırlatmıştı, bu o diye![]()
Evet,İzmir de.. Yıllar önceki bir olay, ve kader yine İzmire getirdi beni, eşimin tayini dolayısı ileOrası izmirde mi?
Aa cok ilginçEvet,İzmir de.. Yıllar önceki bir olay, ve kader yine İzmire getirdi beni, eşimin tayini dolayısı ile![]()
İşin garip tarafı, boşandıktan 1 gün sonra bu fal olayı oluyor, annem İzmire eşyalarımı toplamama yardıma gelmişti, gitmeden önce öylesine geziyorduk.. 1-2 güne memlekete dönecektim yani..Aa cok ilginç![]()