- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
Allah hakkimda hayirlisini versin. Birleselim diyo da bu kadar seyden sonra nasil birleseyim. Zaten istemiyorum ki. Forumda fallarla ilgili konusmak yasak mi bilmiyorum. Biz iki aylik evliyken bi arkadasim bi falciya goturmustu beni izmirde. Kadin daha once bana gelseydin evlenme derdim dedi. Bi tarih soyledi. Bu tarihte bir sey olacak ve hayatin alt ust olacak. Sonra sen bosanmak isteyeceksin. İkinci kez evleneceksin ve mutluluk gozyaslari dokeceksin dedi. Eger bosanmazsan da hic tam anlamiyla mutlu olamayacaksin. Sen karar vereceksin dedi. Ben o zaman nasil olur ben asla bosanmak istemem ki diyordum. Ayrica soyledigi tarihten bir gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve korkunc kavgalar etmeye basladik. Gercektenalt ust oldum yani.
Bu haftasonu tekrar o kadina gitmek istiyorum ama bunun icin taa izmire gitmek de cok mu aptallik olur ki:)))
Belki de o falcının etkisiyle psikolojiniz bozuldu ve evliliğinizin kötü olduğuna inandınız . Ben fala inanmam konu sahibi . Hiçkimse geleceği bilemez .