Eve gelip giden erkekler

Gereksiz yere tahammül ediyorsun.
Ayrıl kurtul hesabı...
Ben olsam bir dakika daha durmam o evde.
Ne olduğu belirsiz, kim olduğu belirsiz erkekleri yaşadığım yere dolduracaklar, ben de orada duracağım.
Kim olursa olsun, hayatta katlanamam böyle birşeye.

Ayrıca, birinin de dediği gibi.
Onların fotoğraflarını çek ve kızın ailesi ile paylaş.
Sonrada kendin terk et orayı, bi daha da dönme.

Kalma zaten
Ne olduğu belirsiz bir sürü insan, yerinde olsam gözümü kapatıp uyuyamam

var ya iki erkek gelirler çat bir gün senin başına da bela olur sen bi an evvel kaç o evden

Güvenebileceğin başka bi arkadaş uzaktan akraba falan varsa al pılını pırtını git o evden bi an önce. Sonra da başka bi ev bul olmadı kyk yurdu ya da özel yurt ama bu kız başına iş açmadan terk et orayı... Orda kalırsan sorunlar artarak devam edecek gibi.
Evet yanlış değil bana göre, arkadaş olur erkekten, ders de çalışılır beraber, ama gecenin körü bi saatte iki kızın yaşadığı evde değil böyle olmaz bu işler... yani herşeyin bi usulü yolu yordamı var senin kız işi iyice edepsizliğe vurmuş ders çalışma ayağına...

Var öyle saçma salak tipler. Sıkma canını. Şurda okulun bitmesine ne kaldi. Sabret yada ev sahibi ile konus ve evden ayril. En azindan okul kapanana kadar başka bir arkadaşın varsa öğrenci evi olan onda kal.

yazın okul tatile grnce bırak o arkadaşını bşkasyla çık eve.
Yukses lisansa basladim bu sene uni arklarim hep baska yerde. Yurtta kaliyodum gecen seneye kadar simdi o kadar esya her sey bosa gidecek.

Benden baska yok ki hic kiz ark.i, herkes kiskaniyomus onu

Yurda falan çık gerekirse. Ama boylelerinden uzak dur. Bu zamanda herkes mi böyle ben anlamıyorum.
En iyisi tek başına bir eve çıkmak. Ama öğrenci halinde de nasıl cikacaksin. .
Tek basima o evin giderlerini karsilayaman

ah be guzelim üzüldüm durumuna bir an önce o evden cik kendine başka bir ev ark. veya yurt bul... ve durumu acilen nisanlinla veya ailenle paylaş anlat zaten oyle olduğu anlayınca onlarda seni 1 dk bile orada tutmazlar...
Annemler bilse ne yapar bilmiyorum. Cok uzulurler. Kendim halletmeye calistim ama olmadi. Insanlar hic kolay taninmiyomus. Bunu ogrenmis oldum. Cok yiprandim bu sene cok yoruldum. Cok sukur nisanlim hep yankmda oldu. Onunla konusucam bugun en olmadi annemlere de soylicem

ev sahibi ile iletişime geçseniz? ikinizi birden evden atmayacaksa tabi.
Ev ark.imi atsa nolcak ki ben yine tek kalamam. Odeyemem altindan kalkamam. Ama o da kalkamaz. Cikip gltmem en iyisi. O da zor durumda kalsin istiyorum benm yasadigim gibi uzulsun istiyorum. Belki de zorlanmaz onu yalniz birakmayan arkadaslari arka cikar

Bence hic zitlasma sonucta nisanlisin iftiraya bile ugrayabilirsin.ve hemen terket orayi daha fazla kalma
Nisanlim onun nasi biri oldugunu biliyo beni de biliyo cok sukur, istedigini soylesin inanmaz.

Ailesi cok muhafazakar. Durumu bilselee okuldan bile alirlar belki. Bu kadarini kimseye yapamam vicdanim el vermez. Bu halde bile onu dusunuyorum biliyorum belki yanlis ama bu da cok agir bi ceza ona

bu kızın yanında kalacagına git nişanlının yanında kal emin ol daha güvende olursun.
ayrıca neden sabrediyorsun ki cık git o evden. ailene de söyle. kimse böyle bir ortamda kalmana musade etmez.
adikkat etmen gereken bir konu da erkeklerin bazıları cig'dir. arkadaşın nasılsa seni de öyle bilirler. sana da asılırlar.

Nişanlın bu durumu bile bile nasıl böyle bir evde kalmana izin veriyor ki? Senin için endişe etmiyor mu?

Ne demek eve sürekli başka erkeklerin gelmesi. Yan oda da yabancı erkekler varken, nasıl rahat uyuyabilirsin ki?

İçerler, hap alırlar, ne yaptıklarını bilmezler. Direk toplan git. Ne hali varsa görsün.

kızla uğraşana kadar ya evden kov ya ayrı eve çıksana sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…