Eve gelip giden erkekler

Ailesi cok muhafazakar. Durumu bilselee okuldan bile alirlar belki. Bu kadarini kimseye yapamam vicdanim el vermez. Bu halde bile onu dusunuyorum biliyorum belki yanlis ama bu da cok agir bi ceza ona
foto moto gereksiz hareketler. kocaman yetişkin biri .seni ilginlendirmez onun yaptıkları. sen bir tek kendinden meshulsun.
EVDEN neden ayrlmadıgını da anlamış degilim bu kadar rahatsız biriinin o evden defalarca ayrılmış oması gerekirdi..

Nisanlim onun nasi biri oldugunu biliyo beni de biliyo cok sukur, istedigini soylesin inanmaz.
Nasil biri oldugunu biliyosa o zaman seni oyle bi ortamda tutmiycak.ne biliyosun o eve hergun gelen adamlardan birinin ustune saldirmayacagini.arkadasininda isteyerek birlikte oldu demeyecegini.kusura bakma ama o zaman gorurum ben nisanliyi.sen de cok rahatsin cidden.hem rahatsizim diyosun hem hala o evdesin.derdin ne anlamadik ki

Daha once de yazdigim gibi evine cikabilcegim baska bir arkadasim yok. Bu sene eve ciktim o kadar esya alindi aileme teminat verdim yurttan daha iyi olacak diye. Dayanmaya calistim o yuzden bu kadar sabrettim. Onlara da bunca zamab sonunda eve ciktim bakin ne oldu diyemedim. Ama cok haklisiniz ne diyebilirim ne kadar gereksizmis sabretmem, bos yere ugrasmisim.Kendi kendime yaptim. Ne olursa olsun cikacam bugun o evden. Hepinize tesekkur ederim. Daha net gorebildim olaylari. Esyalari da bi sekilde saticaz artik yapacak bir sey yok. Nisanlim ailesiyle kaliyor onun yanina cikmam gibi bi sey soz konusu degil zaten yurda cikarim olmadi. Oglen nisanlimla bulusucaz hallolcak bugun her sey ins.

ooff offf bazen büyük sözü dinlemeli !!!!

Okul bitmesine az kaldı zaten zıtlaşma ne yapıyorsa yapsın bu kadar sabrettin biraz daha sabret. Seneye zaten beraber çıkmazsınız.

Bu şaka mı ?
Kızdaki bu cesaret nerden ?
Ya afedersiniz ama, ben olsam o kızın ağzına sçmştm...

Eşyaları tabiki ona bırakma.. ama şöyle bir konu var erkek arkadaşları eve getirmesi çok çok kötü birşey ama onun dışında kız arkadaşları da gelse problem bence. . Ayda yılda bir olsa neyse ama her gün her gün.. ben olsam ilk iş ailesine söylemezsem bile ailen duysa ne der diye alttan alttan tehdit ederdim. İlerde ailesi duysa suçu sana atar bu kız. . En kısa zamanda kurtul ondan..

az kaldi dayan donem bitiyor zaten bir daha selam bile vermezsin . bastan soyleseydi ben getiririm gelen gidenime karisma diye ona gore anlasirdiniz baska ev ark. bulurdunuz

Ailesi cok muhafazakar. Durumu bilselee okuldan bile alirlar belki. Bu kadarini kimseye yapamam vicdanim el vermez. Bu halde bile onu dusunuyorum biliyorum belki yanlis ama bu da cok agir bi ceza ona

Hayır değil, sen böyle düşündüğün için bence en kötü hareketi yapıyorsun.
Böyle giderse onun hali hal değil, tanımadığın etmediğin insanları senin özeline sokuyor sonuçta.
O ev sadece onun evi değil, senin de ortak alanın ve senin de özelin.
Tanımadığın erkeklerden birisi gece yatıya kaldı diyelim, tuttu sana birşey yaptı?
Bunun hesabını kim verecek?
Arkadaşın senin için ne yapacak?
"bir uyumlu olmuyorsun, çok asık suratlısın" diyene kadar bunu otursun bir düşünsün bakalım.

Çok istiyorsa da senin özelini ve hayatını riske atmasın, tehlikeye atmasın, gitsin kendisi o arkadaşlarının evinde takılsın.
Bu kadar sığ düşünmeyin.
Ben senin nişanlın olsam veya annen olsam, hayatta senin o evde 1 dakika kalmana müsade etmezdim.
Hemen eşyanı herşeyini toplatır daha uygun bir yerde kalman için çözüm üretirdim.
Kusura bakma ama nişanlında seni boşlamış oluyor bu durumda.
Madem önceki mevzuları biliyor kavga da etti, hala nasıl orada durmana müsade ediyor.
Durumu bilmese dahi seni arada gelip yoklamasının bir sakıncası olmazdı sanırım.

Her zman anlatmadım canı sıkılsın istememiştim. Çözüm yok gibiydi çünkü tek çare sene sonuna kadar beklemekti benim için. Nişanlımın yanından dönüyorum şimdi kızdı bagırdı bana her şeyi neden anlatmadın diye. Sürekli sürekli geldiklerini söylememiştim. Kavga ettik. Okula geldim şimdi çıkışta beni almaya gelicek. Tek başına gitmeni istemiyorum o eve dedi. Eşyalarımı toplıcaz benim yanımda kalıcaksın dedi gerekirse biz sennle eve çıkarız ama bana zaman ver ayarlayana kadar bende kal dedi(ailesiyle kalıyor) Şimdi annesiyle de konuşcak. Sorun olmasından korkuyorum ama beni rahatlatmaya çalıştı annem seni çok seviyor bu durumda kalamazsın o evde dedi. Annemlere söylemeyi düşünmüyorum uygun bulmazlar çünkü. Her şey daha mı karışıyor yoksa çözüme mi ulaşcak bilmiyorum. Nişanlıma çok güveniyorum onun yanında kalmak beni de çok mutlu edecek ama ailesiyle sorun yaşar mıyım bilmiyorum. Ya da onlar sorun eder mi beni. Evde kv dışında bi de kızkardeşi var 20 yaşında başka kimse yok. Herkesle de iyi gibiyim ama belli de olmaz. Yük de olmak istemiyorm. Kafam çok karışık kusura bakmayın uzun uzun yazıyorum çünkü o eve artık dönemem. Nişanlıma da anlattım her şeyi o da asla izin vermez zaten. Ama diger türlüsü de içime sinmiyor ya da sinmeli mi bilmiyorum. Ne zamana ayarlar , ne zamana ayrı eve çıkarız bilmiyorum. Bu iş bu şekilde hallolur mu kızlar?

Bu da pek doğru değil aşlında

Ev sahibine söyleseniz o bir uyarı yapsa? o çözer gibi ancak, şikayet geliyor filan desin.
öğrenci evlerinin önünde pusuya yatan namus bekçisi teyzeler amcalar lazım olduklarında neden ortada olmazlar ki...

Ev sahibine söyleseniz o bir uyarı yapsa? o çözer gibi ancak, şikayet geliyor filan desin.
öğrenci evlerinin önünde pusuya yatan namus bekçisi teyzeler amcalar lazım olduklarında neden ortada olmazlar ki...
Ev sahibi mantıklı bizim karşı apartmanda vardı bu tip 3 kız gelen giden belirsiz. Binadakiler topluca ev sahibine söylemişler evden çıkartılmıştılar.

Ev sahibi mantıklı bizim karşı apartmanda vardı bu tip 3 kız gelen giden belirsiz. Binadakiler topluca ev sahibine söylemişler evden çıkartılmıştılar.

Dün nişanlımla eve gittik. Eşyalarımı topladık. Kalan eşyaları da sonra halletcez. Onun evine gittim. Annesi çok iyi karşıladı. Yemek falan hazırlamış. Her şey çok güzeldi.
Çok iyi uyudum. Son zamanlarda bu kadar huzurlu uyumamıştım. Çok mutluyum şimdi herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…