eve gelmek istemiyormuşmuş

anası öyle yetiştirmiş
ben gerçekten dayanamıyorum babamın evinde olduğum günleri çok özledim dönmek istiyorum şuan ağlayarak yazıyorum bunları bir kere bile masa topladığını görmedim ki.
koltuğa oturduğum an kalk şu evi topla biraz diye söylenmeye başlıyor canıma tak etti artık
Rahatsizsan kalk sen topla de. Baştan nasıl alisirsa öyle gider. Taviz vermeyin.

Kocan bir işin ucundan tutmuyor bari kahvesini meyvesini kendi alsın. Şımartmayın bunları bu kadar yaa , siz onun kölesi misiniz?

Meyve istediğinde meyveleri şöyle kafasından aşağı dökerseniz akıllanır belki. Meyvesini bile ayağına istemek nedir ya?

ona göre erkek olması
sevgili kayınvalidem böyle yetiştirmiş çünkü

Ya bırak allah aşkına sen çok farklı mısın? Köle olmuşsun kocana. Olma kardeşim. Kocanın bir iş yaptığı yok hala "sağ olsun" falan diyorsun. O zaman dırdır yapma hizmet et.

Kusura bakma hata sende.

Bütün Türk erkekleri böyle ama bazı kadınlar sizin gibi hizmetçi olmuyor.

şaka mı bu???? ikiniz de o saattte eve geliyorsunuz sen ütü, yemek, bulaşık , çamaşır peşinde koşarken o beslediğin koca da kahve meyve gibi komutlar veriyor sen de gidip yapıyorsun bir de üstüne dırdır mı dinliyorsun????

o kocan olacak kişinin senden farkı ne acaba???

Önündeki birkaç santim:işsiz::KK45:

O da marifet ya hani.

İlk evlendiğimizde eşim de sadece bir kere laf etmişti. Sabrettim sabrettim sonunda patladım. Aldım karşıma güzelce konuştum. Kadın erkek eşitliği taraftarı olduğumu, yapmamı beklediği hiçbir şeyi yapma zorunluluğum olmadığını vs anlattım. Sonra sonra dank etti. Şimdi ev çok daha pis, otur yapma boşver diyor:KK53:

Yani konu sahibi otur konuş, memnun değilse çözüm öner. Gerekirse 1000 defa konuş, mutlaka anlayacaktır.

Kv git geri iade et bana defolu mal vermişsin die :süslü:
Şaka bi yana Allah yardımcın olsun. Evlilik denilen şey çok zor. Hayatımın sonuna kadar erkek egemen toplumdan nefret edecem. Allah bizi adalet ve ahlaken eşit yarattı. Kadınlar kocalarına köle olsun die yaratmadı. Eğer hayatımın sonuna kadar beni kimseye muhtaç etmeyecek kadar para geçseydi elime asla evlenmezdim.

ben calismiyorum esim calisiyor. Ben de dogal olarak evi ve cocuklari üstlendim ama bir gün dahai olsun bana meyve getir, kalk cay koy demisligi yoktur. Hatta cayi ben isterim yemegi yaptiktan sonra naz yaparim o da getirir iki dakikasini almiyor insanin. Iste ne analar, benim kv keyfine cok düskün hasta olsa corba yapmamis bir kadin.
E alismamis hizmete benim esim sükretsem mi bilemedim.
Size gelince höst diyesim geldi esinize. Iki kisi calisiyor o evde. Hic aglama ya.
Dingile bak. Lafa gelince biz güclüyüz oluyor, kas kütlen fazla senin adaletli olmak gerekirse evde de bir tik fazla is yapabilirsin be adam.

Niye bir yardimcı tutmuyorsun .Biraz ev isi ve biraz da yemek yapsin .Niye kendinize eziyet ediyorsunuz .

Gelmesin o zaman.
Hem işte çalış hem evde sende insansın,
Daha üstüne kahvesi meyvesi önüne iniyor,
Bu Erkekler çok nankör.

Vay anasını be. Beğenmeyen kalkar beğendiği gibi yapar. Baştan nasıl alışırsa öyle gider sakın tüm bunlar görevinizmiş gibi davranarak taviz vermeyin. Is beklediği kadın onun karısı, hayat arkadaşı, canı isteyince azarlayacağı robot veya hizmetçisi değil. Yapmıyorsa da eşini oturtur evde, tüm ihtiyaçlarını karşılar. Bence yine de çalışmak istiyorsanız kesinlikle her hafta en azından yarım gün yardımcı alın eve. Madem kazanıyorsunuz harcamak da hakkınız. Hangi fedakar kadın kıymet görmüş ki...

eve gelmek istemiyorum cümlesi öyle hafife alınacak br cümle değil bence.
al kocanı karsına otur konusun anlaşın derdiniz neymiş çözün bence.

yoksa ileri de daha ağır sonuçlara sebep olabilir bu cümle.

Ay sinir oluyorum böyle erkeklere. Para kazanıp getirirken iyi, sonra onu bunu beğenme. Bir de böyle tersleyip kızıp bağırdıkları kadını nasıl koyunlarına alıyorlar hiç anlamıyorum. Biraz saygı yaaa...

Ben 7 senelik evliyim.esim her zaman yardim eder.yapmadigi zamanlarda oluyor.ve ben calismiyorum.
Siz esiniziefazla musamaha gostermissiniz.

Superine denk gelmediysen baslarda oluyor böyle
Ilk yontem olarak bagirma onu sonra düşünürüz..
Al karşına konuş bak ikimizde çalışıyoruz aynı saatte geliyoruz bi bana bak bi sana güçlerimiz eşit değil ki yetisemiyorum de..
Biz niye evlendik bir omur gecirelim diye.. ama ben esyanin pesinden kosarsam nasil iki muhabbet edicez ki.. vb..

Biz kv gidince esime kizlar su getiriyor kızıyorum evde kendi alıyor
Kv de kalabalik yemek varsa esimde topluyor toplamazsa bizim evin sloganini söylüyorum "neydi canım eller kirliyken kirliler, temizken temizler :)" elimi yikandim diyip oturtmam :):halay:
Bir de o yapinca anlayacak bu gun yapsan da iki gune toz old. Hak verecek sana..
Kisa sürede anlasirsiniz umarimm..

şu metrobüs kelimesinden sonra sana iki kat daha hak verdim. gerçekten istanbulda yaşamak çok zor. ama haftasonlarını da iyi değerlendirmiyor-muş-muş-sun gibi geldi bana :)

Asıl çocuk olsun da yoğun tempoyu o zaman gör.Ama burda hatalı olan eşin.Madem memnun değil,eleştiriyo o zaman kendi yapsın.

sesimi çıkarmam hiçbirşeyi değiştirmiyor
bu söylediklerini asla yapmaz
çünkü anası onu gerçek bir erkek olarak yetiştirmiş
Walla bu yorumunuz beni benden aldi ne demek gercek bir erkek olarak yetistirmis gercek erkek oyle olmaz sunnete uygun erkek de boyle olmaz hz.muhammed bile kendi suyunu kendi almis sokugunu dikmis evini supurup hamiur bile yogurmus.

hemen yorum yazmam hepsini okuyamasamda okuyup konu sahibinin cvblarina bakiyorum fikrini anlamak icin.
Birincisi bir calisan bir bekar olarak hep derim isbasa dusse ne yaparim diye bi kere bazi yemekleri yapip buzluga atarim pratik yemekleri h.icine ayarlayip agiir yemekleride h.sonu yaparim iki kisinin yemegi ne kadar olur ki. etleri kavurma sebzeleri de konserve yada dondurucu usulu yapip eve gelince bi karistirim.temizlige gelince sen de esin de evde yoksun cam kapi da kapaliysa ev nekadar kirlenebilirki tabi ardinizi topluyirsaniz.cok zorlanirsaniz eve haftada bir de olsa bir temizlikci alin(ben buna da karsiyim ya)
Haa esinizle de konusun cnm sen oyle alismissin ben de boyle yapmaya ve alismaya calisiyorum( yeni de evliymissiniz ) ya bana bazi konularda yardimci olur musun olamiyorsanda lutfen cok zorlama zaten yetismeye calisiyorum benden bu kadar geliyor daha iyisini istiyorsan isi birakayim o zaman tam da istedigin bir ev hanimi olurum de bakalim ne diyecek.
Ins orta yolu bulursunuz.mesela benim abim o yuzden calisan es istemiyor ben esim evde olsun kapimi acsin hos karsilasin yorgun bir es cocuguna yetisemeyen bir anne istemiyor ben calisirim boyle doyince sasiriyorlar hayat zor mustrek esinde calissin diyen oluyor ama iste herkes farkli esiniz calistiginizi bilerek almissa bunu da onceden bilecekti.
Ama simdi korktum demek ki calistiginizi bilse de onceden bunlari konusmak gerekiyormus ben boyle yapayim o zaman

Back
X