Eğer eşin anlayışlı biriyse karşına al konuş tabikide gönül koymak en doğal hakkın biraz soğuk davran bakma yüzüne ev içinde birazda olsa anlasın sende durgun davran biraz umarım düzelir aranız keşke sende tartışma diliyle değilde sakin bir şekilde söyleseydin yalnız kaldım gibisineGünaydın arkadaşlar. Dün eşim iş çıkışı arkadaşlarıyla oyun oynadi yemek yedi eve dokuz buçuk gibi geldi üzerini değiştirip komşumuz olan arkadaşına gitti. Gece onikiyi geçiyordu geldiğinde.
Sabah kalktım kahvaltisini hazırladım bir karış surat neymis yüzüm asıkmış. Bana tavır yapıp çekti işe gitti. Benim hissetmeye yaşamaya hakkım yok mu. Ben haksız mıyım. Istesem dr gulemem ki ne yapiyim. Tum gun gece yapayalniz bırakmış beni.
Umrunda değil ki. Cok sık yapar oldu. Gecen gece film izliyoruz evde. Arkadaşı arayip çağırdı. Filmi yarıda bırakıp gitti.Eğer eşin anlayışlı biriyse karşına al konuş tabikide gönül koymak en doğal hakkın biraz soğuk davran bakma yüzüne ev içinde birazda olsa anlasın sende durgun davran biraz umarım düzelir aranız keşke sende tartışma diliyle değilde sakin bir şekilde söyleseydin yalnız kaldım gibisine
Yanlış anlama da ben bile korktum bi insanın eşinden değerli ne olabilir ki umarım kötü bir şey yoktur sende bi gece annen gile falan gitsene haber ver de git ama bakalım napıcakUmrunda değil ki. Cok sık yapar oldu. Gecen gece film izliyoruz evde. Arkadaşı arayip çağırdı. Filmi yarıda bırakıp gitti.
Günaydın arkadaşlar. Dün eşim iş çıkışı arkadaşlarıyla oyun oynadi yemek yedi eve dokuz buçuk gibi geldi üzerini değiştirip komşumuz olan arkadaşına gitti. Gece onikiyi geçiyordu geldiğinde.
Sabah kalktım kahvaltisini hazırladım bir karış surat neymis yüzüm asıkmış. Bana tavır yapıp çekti işe gitti. Benim hissetmeye yaşamaya hakkım yok mu. Ben haksız mıyım. Istesem dr gulemem ki ne yapiyim. Tum gun gece yapayalniz bırakmış beni.
Eskort meselesi ne oldu?
Haklıyken bu adamlara nasıl trip attırıyorsunuz bir de, nasıl üste çıkabiliyorlar?
bunun ıcın sızın onayınızı aldı mı yada onceden planlanmıs bır durum muydu ??? dısarda yemek yemesı ve sonra komsuya gıtmesı.....Günaydın arkadaşlar. Dün eşim iş çıkışı arkadaşlarıyla oyun oynadi yemek yedi eve dokuz buçuk gibi geldi üzerini değiştirip komşumuz olan arkadaşına gitti. Gece onikiyi geçiyordu geldiğinde.
1-kocamın başka versiyorunGünaydın arkadaşlar. Dün eşim iş çıkışı arkadaşlarıyla oyun oynadi yemek yedi eve dokuz buçuk gibi geldi üzerini değiştirip komşumuz olan arkadaşına gitti. Gece onikiyi geçiyordu geldiğinde.
Bu arada oyun oynamak için gitmisti arkadaşına.Yanlış anlama da ben bile korktum bi insanın eşinden değerli ne olabilir ki umarım kötü bir şey yoktur sende bi gece annen gile falan gitsene haber ver de git ama bakalım napıcak
Geçen gün arkadaşına yemeğe gittik. Yalnız kalmayim diye götürdü beni sanırım. Felaketti. Erkekler salonda yediler ben arkadaşının eşiyle odada yedim. Ikinci sınıf muamelesi resmen. Eşimin yüzünü goremedim. Ordan eve geldik üst kattaki arkadasina gittiler beni evde bırakıp. Geldiğinde saat gece ikiydi. Haftada bir iki olnaya basladi gitmeler yerli yersiz telefonlar.Şimdi , eve gelmeyip bekar hayatı gibi yaşaması hep oluyorsa takındığınız tavır az !sanırım ben daha kötüsünü yapardım suratım asık kalmasıyla olmaz beteri olurdu.
Ama bunu nadiren yapan bir insan ise onunda hakkı ,tabi genede gece 12 yi geçmesi biraz abartı !
Netice onu bekleyen bir eşi var hani bunu konuşarak çözebilirsiniz tabi anlayan bir insansa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?