- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
Seni götüremeyeceği biyerlere mi gidiyo?? Komşuysa arkadaş sen de git.. ya da git çağır kocanı??Umrunda değil ki. Cok sık yapar oldu. Gecen gece film izliyoruz evde. Arkadaşı arayip çağırdı. Filmi yarıda bırakıp gitti.
Bi kek yapıp götürseydin oyun oynarken yerlerdi.. Bu arada eskort falan dikkat et bence senin koca biraz niyeti bozmuş gibi bu apar topar gitmeler sürekli dışarda takılmalar çok normal hareketler gibi gelmedi banaBu arada oyun oynamak için gitmisti arkadaşına.
Biliyorum okudum ama ben şu yönden korktum bu hayatta eşinizden değerli ne olabilir ki bi oyun alt tarafı ve siz birlikteyken birşeyler paylaşmaya çalışırken gitmesinden ötürü yani size verdiği değer den ötürüBu arada oyun oynamak için gitmisti arkadaşına.
eski konularını da katarak söylüyorum; maalesef konu sahibesi eşi tarafından hiç değer görmüyorBiliyorum okudum ama ben şu yönden korktum bu hayatta eşinizden değerli ne olabilir ki bi oyun alt tarafı ve siz birlikteyken birşeyler paylaşmaya çalışırken gitmesinden ötürü yani size verdiği değer den ötürü
Aynı fikirdeyiz benimde anlatmak istediğim buydu ancak ifade edemedim herhalde neden bilmiyorumeski konularını da katarak söylüyorum; maalesef konu sahibesi eşi tarafından hiç değer görmüyor
tüm sorunların sebebi de bu
bu gerçekten bir kadının yaşayabiliceği en kötü durumlardan biriAynı fikirdeyiz benimde anlatmak istediğim buydu ancak ifade edemedim herhalde neden bilmiyorum
Günaydın arkadaşlar. Dün eşim iş çıkışı arkadaşlarıyla oyun oynadi yemek yedi eve dokuz buçuk gibi geldi üzerini değiştirip komşumuz olan arkadaşına gitti. Gece onikiyi geçiyordu geldiğinde.
Sabah kalktım kahvaltisini hazırladım bir karış surat neymis yüzüm asıkmış. Bana tavır yapıp çekti işe gitti. Benim hissetmeye yaşamaya hakkım yok mu. Ben haksız mıyım. Istesem dr gulemem ki ne yapiyim. Tum gun gece yapayalniz bırakmış beni.
Sadec erkekler oluyor. Bekar arkadaşları. Bi tane evli var o da yalniz geliyor.Seni götüremeyeceği biyerlere mi gidiyo?? Komşuysa arkadaş sen de git.. ya da git çağır kocanı??
Hayır ben çok iyi anladım. Teşekkür ederim yorumun için. Evet değer vermiyor ama neden. Yani ne oldu ki değer vermekten vazgeçti. Yada insanlar değer görmek için ne yaparlar. Kafam allak bullak.Aynı fikirdeyiz benimde anlatmak istediğim buydu ancak ifade edemedim herhalde neden bilmiyorum
Gerçekten çok zor. Insanlar değer görmek için ne yaparlar yada birsey yapilmali mi bilmiyorum. Ama sorunun ne olduğu hakkında bana önemli bir fikir verdiniz teşekkür ederim.bu gerçekten bir kadının yaşayabiliceği en kötü durumlardan biri
değer görmemek, napardım bilemiyorum ama herhalde bu şekilde yaşayamazdım, sevgisiz, ilgisiz
Surat yapıp duruyorsun diye bana tavır yaptı sabah. Daha ne yapiyim ne istiyorsun. Kalktim kahvaltini hazırladım dedim. Onda ne var yapacaksın. Bak bak kahvaltı hazirlamis dedi.Arada ben derim eşime git gez diye.
Ama hep yaparsa cinnete gelebilirim.
Sen az bile yapmışsın ben kahvaltı bıle hazırlamazdım.
rica ederimGerçekten çok zor. Insanlar değer görmek için ne yaparlar yada birsey yapilmali mi bilmiyorum. Ama sorunun ne olduğu hakkında bana önemli bir fikir verdiniz teşekkür ederim.
Al karşına konuş yada kıskandırmaya çalış ama dikkat et erkekler elde olmayanı daha çok arzular sende arkadaşlarınla konuş bakalım tepkisi nasıl olacakHayır ben çok iyi anladım. Teşekkür ederim yorumun için. Evet değer vermiyor ama neden. Yani ne oldu ki değer vermekten vazgeçti. Yada insanlar değer görmek için ne yaparlar. Kafam allak bullak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?