Surat yapıp duruyorsun diye bana tavır yaptı sabah. Daha ne yapiyim ne istiyorsun. Kalktim kahvaltini hazırladım dedim. Onda ne var yapacaksın. Bak bak kahvaltı hazirlamis dedi.
Siz normal insanlar kirildiginizi nasıl belli ediyorsunuz yada burnundan getiririm deniliyor hep bu nasil yapılıyor. Bende yanlış olan birseyler var.
Ben asla ama asla konuşmuyorum. Normalde çok konuşkanımdır. Yemek asla yemem. Mız mızımdır ağlarım.
Yanı kımse benı pek küstürmek istemez . Baya baya hastanelik falan oluyorum. Biraz inatçıyımda
tatlım genel olarak açtığın konularından çıkardığım mana şu
üzülerek söylüyorum
kocan olacak şahsın evliliğin gerektirdiği saygı,sevgi,maddi manevi geçimlilik,
insani değerlerin gerektirdiği iletişim,saygı,aklı selim tavır,davranışlardan yoksunluğu dolayısıyla kendisini değerlendirmeye alamıyorum vedahi sana bir öneride bulunamıyorum şöyle yapmalısın,böyle yaparsan düzelir gibi
hakkında hayırlısı olsun..
Kızım sen ne evde duruyorsun madem. Kalk bi arkadaşına git ya da git sinemaya ya da arkadasina mi gidiyor dur bende geleyim de. Gece 12 de sen de donersin eve canım. O zaman anlar ne hissettigini
Allah allah ya evlenipte hala bekar gibi yaşama hevesi olan adamlara ayrı uyuz oluyorum. Dengesiz insan madem bekar hayatı hoşuna gidiyordu niye evlendin acaba? Şu kafayı anlamıyorum benimde erkek ark takılmaya ihtiyacım var. Karı evde beklesin beyfendi dışarlarda. Makul saat olsa neyse. Yok efendim öyle bişey babam hergün işten direk eve gelirdi 1 kere duymadım benim takılmaya ihtiyacım var dediğini.
Bu yeni nesil erkeklerin gözü dışarda sapıtmışlar zaar.