eve gidicem ve misafir gelecek ne yapayım :(

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
arkadaşlar selam çok yorgunum şuanda iş yerindeyim akşam 2-3 bayan arkadaşım bana gelicek evim biraz dağınık ve süpürge tutulması lazım :( şimdii akşama misafirlere ne ikram edeyim stres yaptım ya

hazır bir şeyler al madem ya da bu gibi durumlarda kullanmalık dondurucuda ürün bulundur.
eve geçincede hemen dağınıklığı tık bi yerlere

Evlere ikramlar hazırlayan ev hanımları var. Faceden bakabilirsin yakında varsa yaptir geçerken alırsın.

işten çıkıp geleceğini bilmiyorlar mı? gersi bilseler de bilmeseler de farketmez.

hazır bişeyler alır. ekler ve su böreği mesela. bi de kuruyemiş. yeter.

Bulguru ıslat kısır yapıver.
Bimden hazır Ispanaklı börek al ver fırına.
Güzel oluyor bence.
Kuru pasta ya da tatlı al bir de tamamdır.

Böyle ani misafir çok bir şey beklemesin bence :)Hakları yok.
Stres yapma boşver.

Önemli olan güler yüz ikramıdır her şeyden evvel.

Bir marka var onun hazır böreklerinden alırsınız, bir de hazır kek yanına da bir salata en kolayı garnitür alıp rus salatası yapmak. En fazla ekstradan kurabiye alabilirsiniz. Böreği fırına verin, çayı koyun evi süpürün oldu bitti :)

arkadaşlar selam çok yorgunum şuanda iş yerindeyim akşam 2-3 bayan arkadaşım bana gelicek evim biraz dağınık ve süpürge tutulması lazım :KK43: şimdii akşama misafirlere ne ikram edeyim stres yaptım ya
Hazır al.bimden dondurulmuş börek al yine pasta satiyorlar ondan al oda dondurulmus. Pakette sarma var ondan da alabilirsiniz tatlı olarak da haZir kazandibi var yada hazır ekler var ondan alabilirsiniz bimden.

arkadaşlar selam çok yorgunum şuanda iş yerindeyim akşam 2-3 bayan arkadaşım bana gelicek evim biraz dağınık ve süpürge tutulması lazım :KK43: şimdii akşama misafirlere ne ikram edeyim stres yaptım ya
ya önemli işim çıktı de ertele yada hazır bişeyler al cnm sonuçta çalışan birisin senı anlarlar heralde..
birde buna stres yapma Allah aşkına....

Arkadaşlarınızla çok samimiyseniz siz ilk olarak evi süpürün onlar gelincede mutfağa beraber girip hazırlık yapın.
Kısır 10 dk iş,kek ,hazır sigara böreğide alıp kızartırsın ohhh mis

Benim de akşama misafirim var. Yapacaklarım şöyle:
  • Tavuk alacağım eve giderken (but veya kalça)
  • Tavukları hemen soslarım (biraz zeytinyağı, tuz, karabiber, kırmızı toz biber, kekik) güzelce harmanlayıp fırın poşetine
  • Patatesleri kızartma yapacak şekilde veya iri küpler halinde dilimleyip yine onları baharatlandırıp fırın poşetine
  • İkisini de fırında aynı anda pişireceğim.
  • Yanına güzel bir salata, çorbam var zaten evde.
  • Bir de pilav (en kolay olan şey zaten) misss...
Ek olarak zaten gelen misafir tatlı getiriyor ben ona girişmem (genelde her gelenim tatlı getirir)
Bir çiğ köfte alırım eve giderken ek olması için sofrada.

Genelde pratik olarak yaptığım bunlar.

Hazır al.
Sıcak sıcak evde yapılmış havası istiyorsan Pınarın labneli böreği on numara. Yanına da başka patatesli börek, fırından bir kek, çay yetmez mi?

Makarna salatası yapın.
Yanına da ekler alın bir de çay ya da meyve suyu.
Oh mis :kk77:

Back
X