Eve gitmek istemiyorum

Çok teşekkürederim güzel dua ve dilekleriniz için amin

Boşan demiyorum.
Sorun çıkaran taraf sen ol artık.
Eşin şımarık bir çocuk gibi.
En tatlı anlarda ona bırakma işi sen s.ç ortamın ağzına çok Afedersin.
Ne kadar çekilmez biri olduğunu görür belki. .

Ben parfüm falan bahane diyorum.
Adamda eziklik söz konusu.
Kendinden üstün hatunu almış, taşırım diye zorlama yapmış ama taşıyamiyor.
Şimdi parfüm kavgası yarın olur saç baş kavgası, öbür gün yemeği çiğnerken çok cekici cignedin kavgası..

Ona bırakma sen hayatını cehenneme çevir. Bari biterken benim de suçum vardı ama haketmisti dersin için rahat olur.

Ya kızlar bu parfüm cok hassas bi konu aslında bazı insanların bazı kokulara tahamülğ olmuyor misal benim bir parfümğm vardı sekerli kokuyordu evdekiler arkadamdan kusacak gibi oluyordu millet bayılıyordu d
Bazı insanlar sevmez parfümü deodorantı daha hafif kolonya tarzı kokular denemenizi öneririim

Cascade_
Kızlar o olaydan sonra barıştık, aramız düzeldi.bu haftasonu tatile iki günlüğüne bi yerlere gidelim dedik.herşey iyi hoştu eşimin yemekte alkol almak istemesiyle yine aramız bozuldu.bu konu benim hassas noktam istemiyorum.
ilk günün akşamı karışmadım iki bardak içti balıkla ikinci gün plajda bi tane bira istedi suratım asıldı çünkü ilk gün yarın hiç içmicem demişti sözünde durmadı.
ben sıcak bakmıyorum bu konuya çünkü hiç alkol almıyorum inancımdan ötürü.onun da almasını istemiyorum ama bana o kadar kırıcı konuştu ki beni darlıyosun beni bunaltıyosun köle gibi oldum spora gidemiyorum ben alkolik değilim normalde zaten içmiyorum tatillerde kırk yılda bi keyif için alkol alamıyorum ben böyle hayal etmemiştm diye.sen bu kadar inançlıysan neden açıksın o zaman dedi ama bunları o kadar kinli ve öfkeli söyledi ki çok kırıldım. bütün yol ağladım.dün işten gelince özür diledi kaç defa ama kırgınlığım geçmedi alkol yüzünden bana böyle kötü davranıyosa beni çok seviyo mu artık bundan emin değilim.karışmıcam artık spora da git istediğin kdar da iç günah senin günahın dedim.benimle olduğu için şükretceğine köle oldum diyebildi ya bana ne hali varsa görsün

Alkol konusunu anlıyorum.
Spora gitmesini neden istemiyorsunuz?

Yeni evlilerde olur oyle ottan b.ktan seylere sinirlenmek kavga etmek.normal bence.barisirsiniz yuklenmeyin kendinize.hicbisey olmamis gibi gidin eve unutalim deyip sarilin esinize.gecici seyler dert etmeye degmez.oda bu tavriniz karsisinda degerinizi anlar

Yani parfüm sıkmanıza kızan kocanıza mı , kavgayı bu kadar büyütmenize mi yoksa burda kocanız istemiyorsa yapmayın diye yorum yazan arkadaşlara mı şaşırayım karar veremedim. Ne demek yapmayıver? Arkadaşlar bu adamların burnu niye arşa kalkıyor biliyor musunuz siz onların her istediğinde kendinizden vere vere bu insanların egosunu bekliyorsunuz, kendilerini ilahi bir konuma yükseltiyorlar. En basit ihtiyaçlarınıza bile ket vurmalarına bir şey demiyorsunuz .

Yanlış anlaşılmasın burada geçimsiz her denilene baş kaldıran çekilmez birine dönüşülsün demiyorum ama en temel ihtiyaç yani terden ötürü kötü kokuyu kapatmak. Hadi çok ağır ve dikkat çekici kokular sürmenizi istemeyebilirama deodoranta karışmak nedir ve buna boyun eğilmesini öneren arkadaşlar nasıl bi kafada yaşıyorlar merak ediyorum . Yapmayın evlenince benliğinizi harcamayın en sonunda mutsuz olunuyor .

Alkol konusunda haksizsiniz bence.
Tamam siz inancinizdan dolayi icmiyorsunuz ama bu sizin kendi seçiminiz.
Esinizde icmek istiyorsa ve araba kullanma vs gibi bir durum yoksa karismak bana adil gelmiyor.
Ki bende cogu zaman alkol kullanmiyorum. Nişanlım kullanıyor. Aksam yemeklerinde ben alkolsuz içiyorum o alkollu içiyor.
Ama söyledi zaten en başında sen icmiyorsun pek , sorun olurmu Hayır dedim.
Siz konuşmadiniz mi hic??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…