Ay ben bilmiyorum valla kaç yaşında evlenmiş kiSiz bunu hak edecek ne yaptınız söyleyeyim mi küçük yaşta kendinizden de küçük bir erkekle evlendiniz.
Ayrıca her konu başlangıcına yeni evliyim yazmayın artık tüm bdv anladı.
Yazmasanız da yeni evli olduğunuz bu saçma sapan kavgalardan anlaşılıyor.
Yüksek lisans yapacak kadar bilinçli eğitimlisiniz ama bu yaşta evleniyorsunuz ne diyeyim ki ben...
Yaşımın evlilik için küçük olduğunu düşünmüyorum.büyük biriyle evlenince ortada hep mantıklı kavgalar mı oluyo bunu da anlamadım.konularım rahatsız ediyorsa okumak yorum yazmak zorunda değilsiniz burda herkesin tek amacı fikir almak, dert paylaşmak..Siz bunu hak edecek ne yaptınız söyleyeyim mi küçük yaşta kendinizden de küçük bir erkekle evlendiniz.
Ayrıca her konu başlangıcına yeni evliyim yazmayın artık tüm bdv anladı.
Yazmasanız da yeni evli olduğunuz bu saçma sapan kavgalardan anlaşılıyor.
Yüksek lisans yapacak kadar bilinçli eğitimlisiniz ama bu yaşta evleniyorsunuz ne diyeyim ki ben...
Bilmiyorum 22 ya da 23 yaşında olabilir şu an konu sahibesi, tam emin değilim.Ay ben bilmiyorum valla kaç yaşında evlenmiş ki
Ikinizde abartmışsınız. Parfümden rahatsız oluyosa deodoranttanda rahatsız olması normal. Eşiniz fazla tepki göstermiş olabilir ama sizde hatalısınız.Kızlar yeni evli sayılırım.eşimin arkadaşlarına yemeğe gidiyoduk bikaç saat önce. giderken arabada kavga ettik. parfüm sıkma demişti bende hava çok sıcak diye deodorant sıktım. arabaya bindiğimde sıkma demiştim sana dedi sıkmadım, parfüm değil o, deodorant dedim.bana yalan söylüyosun beni kandırmaya çalışıyosun ne fark eder diye bana söylenmeye başladı sonra kendine inadına parfüm sıktı.sıkma arabada midemi bulandırıyo sevmiyorum şu kokuyu dedim onun üzerine aldı parfümünü benim üzerime sıktı heryerim erkek parfümü oldu o şişeyi atcam arabadan dedim bende aşırı sinirlendim durdur inicem dedim hadi at bakalım da noluyo gör ben sana çok sabrediyorum yeter artık diye bağıra çağıra direksiyon yumruklayarak evin oraya döndü.beni kapının oraya bıraktı sonra bastı gitti.bende bindim arabama çektim müsait bi yere oturuyorum iki saattir.arkadaşları aradı ama açmadım konuşcak halde değilim. kafam karman çorman, ellerim buz gibi, içim titriyo hala.
Ben bunu hak etcek naptım
92 doğumlu sanırım, 26 yaşında oluyor. Küçük değil. Eşi kaç yaşında bilmiyorum tabi.Bilmiyorum 22 ya da 23 yaşında olabilir şu an konu sahibesi, tam emin değilim.
Yani evlilik kaçmıyor tanıyana kadar evlenmese belki zaten o kişiyle evlenmekten vazgeçecek.
Bir üye daha vardı kendisine çok kez yazdım boşanmaya karar vermiş sanırım.
Görünen köy kılavuz istemezmiş üyeler kendilerine ediyorlar valla.
Bir de bu zindan hayatı devam ettirmeye kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar şaka gibi.
Ya belli oluyor yaşınız evlilik için küçük değilmiş...Yaşımın evlilik için küçük olduğunu düşünmüyorum.büyük biriyle evlenince ortada hep mantıklı kavgalar mı oluyo bunu da anlamadım.konularım rahatsız ediyorsa okumak yorum yazmak zorunda değilsiniz burda herkesin tek amacı fikir almak, dert paylaşmak..
benimki de bu
Tatlım bir konusunda 23 yaşındayım yazmış :) 92 yazdığına bakma yani eşi de 21 yaşında :)92 doğumlu sanırım, 26 yaşında oluyor. Küçük değil. Eşi kaç yaşında bilmiyorum tabi.
Yahu size ne ? Yok yasi kucuk falan. Hayir sanane. ?Tatlım bir konusunda 23 yaşındayım yazmış :) 92 yazdığına bakma yani eşi de 21 yaşında :)
Şimdi baktım gerçi konusu 2015te açılmış onu fark etmemişim gerçi 92li de olsa genç bir yaş günümüz için kaç konu açtı ben kendisine yazık ediyor diyorum ona üzülüyorum eşi iki yaş farktan bile dem vuruyormuş eşinin tavrı hoş değil evlilik düzelirse de zor düzelir belli.
Katılıyorum.Yahu size ne ? Yok yasi kucuk falan. Hayir sanane. ?
Senin yas buyuk ama ugrasın kucük.
Bu hareketlerin yasla ne alakasi var ?
Sanki her 40 yadindaki insanin kavgasi cok anlamli dunyaya buyuk katkilar sagliyo gibi. Eften puften bir sekil de oluyo bu kavgalar. Insanlar senin uygun görduğun yasta evlenmek zorunda mi ?
Az otede parcalayin atomu falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?