Evet evliyim takmaya devam edersen hasta olursun senin mutlu yapan neyse onu yap.Evli misiniz? Öyleyseniz keşke bende siz gibi takmayan rahat biri olsam
Bekarken canım sıkkın olunca bende yapardım ama şu an canım istemiyo iştahım kaçıyo
Haklısınız katılıyorum, insanlarda da bilgşsayarlar gibi reset düğmesi olsa keşke herşey eskiye dönebilse... Allah yardımcınız olsunKötü olan şu ki böyle olaylar güçlü sevgiyi de zedeliyo bence yerine tamamen geri gelmiyo o sevgi barışınca da.çünkü bizim küslüğümüzü eşim çok uzatıyo haklı haksız fark etmeksizin ve araya soğukluk sokuyo. ondan ayrı yattım ben bu gece mesela.eğer konuşma isteğimi reddetmeseydi böyle olmazdı. işim gerçekten çok zor
Vay tereliye vay. Bu öğüdünü sen de hep uygulasan keşke.Evet evliyim takmaya devam edersen hasta olursun senin mutlu yapan neyse onu yap.
Biten evlilik olmazdı o zaman sanırım.amin sağolunHaklısınız katılıyorum, insanlarda da bilgşsayarlar gibi reset düğmesi olsa keşke herşey eskiye dönebilse... Allah yardımcınız olsun
Sizin özür dilemeniz gereken bir durum yok bence . “Parfümü başkaları için sıkıyorsun” paranoyası bir Kadin için fazlasıyla gurur kırıcı. Üstüne birde azarlayıp arabandan indirmesi daha fena. Burada sizin tek suçunuz beyefendiye şimdiye kadar ‘şehzade’ muamelesi yapmanız sanırım , size böyle efendilik yapabildiğine göre.Kızlar dediklerinizde beni, ilişkimi tanımasanız da, acı da olsa gerçeklik payı var evet.ama bi evliliği yıkmak kolay değil.sudan sebeplere ayrılmak pişmanlık doğurur.hayat bu evet bu dediklerinizden biri başıma gelebilir (her kadının gelebilir) ama o benim sevgilim değil, eşim.evliliği yıkmak kolay değil ve nefret ettirmediyse adam kendinden (aldatma,şiddet vs.)hiç bi kadın çok mutlu olmaz boşandığında.
Eşim ciddi bir hata yaparsa beni kaybedeceğini çok iyi biliyor.öyle bi durumda arkama bakmadan çıkarım hayatından ,çıkarırım.
Dört dörtlük evlilik yok bdv bana bunu gösterdi. insan hep terazi hesabı yapmalı. hangi seçimle daha mutlu olurum düşünmeli.karar verirken hangi taraf azıcık ağır basıyorsa onu seçmeli.
Ben asla küs kalamazdım mesela ama eşimden öğrendim. bu olay yüzünden ortada sebep yokken 5 gündür küsüz pazartesiden beri konuşmuyoruz bi kez adım attım konuşup çözmek için konuşmak istemedi o günden beri 2 gecedir ayrı odada yatıyorum hala hiç bi adım yok.soğumuş hissediyorum yabancı gibiyiz daha 10 ayda nasıl böyle uzatır insan hiç mi özlemez.sanırım özlemiyo yada burun sürtme derdine hasarlar bırakıyo evliliğimizde. Ve içimden artık benim de çabalamak gelmiyo.ne acı
sanki parfüm sıkanlara halleniyoruz ya hayret bir şey, resmen arkadaşına karıma sulanır muamelesi yapmış valla arkadaşı olsam yüzüne tükürürdümülkenin neden buram buram leş gibi koktuğu anlaşıldı bu konuyla.. parfüm sıkmayan ve sıktırmayan kocaların, "ben bilmem kocişim bilir"diyen kadınları.. kızlar valla eşiniz parfüm sıkmanızı istemiyor olabilir ama biz istiyoruz.. kokacaksanız lütfen topluma karışmayın, evinizde kokun..
Güzeldi sonunda hak ve adl düşünen cevap yazabilen birini gördüm şükür. Hem konu ılen ne alaka ise boşa akıl yaşta değil baştadır dememişler :)Yahu size ne ? Yok yasi kucuk falan. Hayir sanane. ?
Senin yas buyuk ama ugrasın kucük.
Bu hareketlerin yasla ne alakasi var ?
Sanki her 40 yadindaki insanin kavgasi cok anlamli dunyaya buyuk katkilar sagliyo gibi. Eften puften bir sekil de oluyo bu kavgalar. Insanlar senin uygun görduğun yasta evlenmek zorunda mi ?
Az otede parcalayin atomu falan.
Rabbim evinize hanenıze huzur ihsan etsin böyle kavgacı kişilerin temelinde cocukluklarıda sorunlu kişiliklere takmaları maalesef ömür biter kavgaları kavga çıkarmaları bitmezÇok haklısın yaşla ilgisi yok.tamamen öfke problemi var.benim eşimde evlendigimizde 31di ve giyimime makyajima herşeyimden kavga çikarirdi hergün.öyle bıktımki kavga etmesinden en son makyajı saçı ayakkabiyi güzel giyinmeyi birakip spor takıldım.yıldırdı nemrut kavgalariyla.ama öfke problemi var ya şimdide başka şeylerden kavga çikariyo hergün.kavgadan zevk alıyo adam çözdüm.bende tam tersi nefret ederim kavgadan.huzur severim.yanlış bi karakterle evrilmemiş biriyle evlenmişim
Bu cevap icin 2 gun banlandimGüzeldi sonunda hak ve adl düşünen cevap yazabilen birini gördüm şükür. Hem konu ılen ne alaka ise boşa akıl yaşta değil baştadır dememişler :)
parfüm yüzünden yuva dağıtılır mi hiç Allahım korusun Rabbim aklı bakılerle karşılaştırsın
Yöneticiler ne yapsın artıkBu cevap icin 2 gun banlandimüslubum hic hos degilmis
Olsun ya, iyi cevapmis. Değer...Bu cevap icin 2 gun banlandimüslubum hic hos degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?