Eve Gizlice Giren Komşu

İnanasım gelmedi müstakil eviniz ne kadar güvenliksiz ne kadar kolay girilebilen bir ev öyle. Bir insanın baya paranoyak olması lazım bunu yapması için. Gözünüzle görmediğiniz birşey için insanları suçlayamazsınız kaldı ki kavga ettiniz diye kimin aklına gelir bunu yapmak. Camınıza taş atıyorlar ve siz sessiz mi kalıyorsunuz? niye daha o zaman polise şikayet etmediniz. Ayrıca o giren kişi komşu değil hırsız da olabilirdi, katilde olabilirdi mutfak penceresinden öyle kolay nasıl girilebiliyor yahu hiç mi duymuyor musunuz çok saçma. İki kadın bir evdesiniz ve kapılarda pencerelerde kilit yok yol geçen hanı mübarek.

insanlar iyice zıvanadan çıkmışlar bu ne kötü kalp kötü niyet..beklemen bile yanlış canına kastı var resmen ne yapmalıyım diye bekleme sen beklerken onun aklından daha neler geçiyordur Allah bilir bi an önce şikayette bulun bugün bunu yapan yarın neler yapar.

Ay Allah korumuş sizleri sizin canınıza kast etmiş resmen.Vicdansız hemen polise şikayet edin.Olmadı güvenlik kamerası taktırın eviniizn oralara alın size ispat.Hapise girsin de gözü korksun.

Polise haber verin şikayetçi olun

Normal gelmiyor tabi de dışardan geliyordu böyle bir şey yapacaklarını hiç düşünmedim

Ben kapıyı kilitleyelim diyorum annem izin vermiyor açılmaz diye sadece odamı kilitliyorum oda kilit üstünde kilitliyor

Odalara kamera taktırın, bir kez daha eve girerlerse görüntüleri alıp polise şikayet edin.

Bakın ben bu insanlar la daha önce yaptıklarına karşılık verdim sonra haksız duruma düştüm şimdi polis desem ben suçlu olurum daha önce anlattım
Olabilir siz karşılık vermişsiniz ama bir üyenin de önceki sayfada bahsettiği gibi bu tasarlayarak adam öldürmeye tam teşebbüse girer sigara içen biri olup o sırada sigara yaksaydınız şu an ölmüş olacaktınız bununla mahalle kavgasına karşılık vermek bir değil burada hanımlar size bunu anlatmaya çalışıyor

pronet güvenlik sistemleri. kurdurun rahatlayın. daha cama dokunsa alarmlar öter ve alarm öterken anında görüntü kaydı alıp polis yollar sistem. ben kullanıyorum..
Bende kale nin kullanıyorum daha ucuzları da vardır bakın bu sistemlere gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…