- 16 Ağustos 2011
- 1.080
- 1.712
- 133
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Merhaba arkadaşlar daha önce de anlatmıştım komşuyu size bu kavga ettiğim komşu geceleri sürekli taşlar atıyor , ve ev müstakil olduğu için her şey meydanda gece mutfağın penceresinden içeri girmişler kızıyla , tüpü gazını acmışlar anneme sordum ben almadım dedi zaten uyuyordu , dışardan sesler geliyordu cam da gevşek di eski camlardan açıp içeri girip dolabın ayarını değiştirip ve tüpün gazını acmışlar tesadüfen mutfağa girdim tüp boşalmış napıyım şimdi ben lütfen bir yol gösterin bizim evin önü onların evden gözüküyor , sürekli girip çıkarken eve beni izliyorlar
Evet üvey annemi de kafamdan kurdum evler yakın diyorum .nasıl üvey annen oluyor o zaman birşeyleri abartıyor kuruyorsun beyninde kendinde inanıyorsun cidden bir yardım al
Normal gelmiyor tabi de dışardan geliyordu böyle bir şey yapacaklarını hiç düşünmedimMadem böyle bir süpheniz var,sesleri duyduğunuzda neden kalkıp bakmadınız. Çok normal mi geliyor size seslerini duyduğunuz halde ilgilenmemek. Ayrıca mutfakta bir çakmak çaksanız farketmeden neler olurdu düşünebiliyormusunuz?
Ya polise gideceksiniz.
Yada camı kapıyı sağlamlaştırip alarm taktırıp güvenle oturacaksınız.
Başka seçenek yok.
Tabi tabiBen sizin sizofreniye yakalandiginizi dusunuyorum. Acilen bir uzmandan yardim almalisiniz. Eski konularinizda da soylemistik. Hastaliginiz cok ciddi bir noktaya dogru gidiyor.
Bence senin dra ihtiyacın varşizofrenik bir durum olabilir olmayan şeyleri olmuş gibi inanmak
Ben kendim üvey anneyi de kafamda kurdum pes ya gercekten pesnasıl üvey annen oluyor o zaman birşeyleri abartıyor kuruyorsun beyninde kendinde inanıyorsun cidden bir yardım al
Ben kapıyı kilitleyelim diyorum annem izin vermiyor açılmaz diye sadece odamı kilitliyorum oda kilit üstünde kilitliyorİnanasım gelmedi müstakil eviniz ne kadar güvenliksiz ne kadar kolay girilebilen bir ev öyle. Bir insanın baya paranoyak olması lazım bunu yapması için. Gözünüzle görmediğiniz birşey için insanları suçlayamazsınız kaldı ki kavga ettiniz diye kimin aklına gelir bunu yapmak. Camınıza taş atıyorlar ve siz sessiz mi kalıyorsunuz? niye daha o zaman polise şikayet etmediniz. Ayrıca o giren kişi komşu değil hırsız da olabilirdi, katilde olabilirdi mutfak penceresinden öyle kolay nasıl girilebiliyor yahu hiç mi duymuyor musunuz çok saçma. İki kadın bir evdesiniz ve kapılarda pencerelerde kilit yok yol geçen hanı mübarek.
Pencere de nasıl kilit olacak , duydum ama tek başıma korktum bakmadımBen kapıyı kilitleyelim diyorum annem izin vermiyor açılmaz diye sadece odamı kilitliyorum oda kilit üstünde kilitliyor
Odalara kamera taktırın, bir kez daha eve girerlerse görüntüleri alıp polise şikayet edin.Merhaba arkadaşlar daha önce de anlatmıştım komşuyu size bu kavga ettiğim komşu geceleri sürekli taşlar atıyor , ve ev müstakil olduğu için her şey meydanda gece mutfağın penceresinden içeri girmişler kızıyla , tüpü gazını acmışlar anneme sordum ben almadım dedi zaten uyuyordu , dışardan sesler geliyordu cam da gevşek di eski camlardan açıp içeri girip dolabın ayarını değiştirip ve tüpün gazını acmışlar tesadüfen mutfağa girdim tüp boşalmış napıyım şimdi ben lütfen bir yol gösterin bizim evin önü onların evden gözüküyor , sürekli girip çıkarken eve beni izliyorlar
Evet ben de bunu yapacağım mutfağa kamera koyacağımOdalara kamera taktırın, bir kez daha eve girerlerse görüntüleri alıp polise şikayet edin.
Olabilir siz karşılık vermişsiniz ama bir üyenin de önceki sayfada bahsettiği gibi bu tasarlayarak adam öldürmeye tam teşebbüse girer sigara içen biri olup o sırada sigara yaksaydınız şu an ölmüş olacaktınız bununla mahalle kavgasına karşılık vermek bir değil burada hanımlar size bunu anlatmaya çalışıyorBakın ben bu insanlar la daha önce yaptıklarına karşılık verdim sonra haksız duruma düştüm şimdi polis desem ben suçlu olurum daha önce anlattım
Bende kale nin kullanıyorum daha ucuzları da vardır bakın bu sistemlere gayet iyipronet güvenlik sistemleri. kurdurun rahatlayın. daha cama dokunsa alarmlar öter ve alarm öterken anında görüntü kaydı alıp polis yollar sistem. ben kullanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?