Eve Gizlice Giren Komşu

Bakın ben bu insanlar la daha önce yaptıklarına karşılık verdim sonra haksız duruma düştüm şimdi polis desem ben suçlu olurum daha önce anlattım

Hayati tehliken var gerçekten. Git şikayetçi ol. Biz ne yapalım buradan. Gelip kadınları mı dövelim anlamadım ki? Burda o kadar avukat olan üye vardır. Eşi avukattı,polistir. Bi yol gösterirler size illa ki. Git şikayetçi ol. Ölünce mi olacaksın.

Size mesaj

Sizin başınıza gelsin inşallah ben bunları zaten yaşıyorum

Bak ben beddua etmiyorum sen ediyorsun, hem de hic tanimadigin bir insana.
Bu kadar kötü olma.
Belki de basina gelen kotu seylerin nedeni bu kadar kotu niyetli biri olmandir, hic bu açıdan dusunmus muydun?

Daha önce anlatmıştı m bu insanlar a karşılık verdim beni kışkırttılar suçlu durumuna düşürdüler
Peki burdan beklentiniz Ne?
Ben mesela ne yapabilirim sizin için ya da kk ahalisi olarak bu sorunu nasıl çözebiliriz verdiğimiz tavsiyeler dışında?
Siz de gidin onların evine girin o zaman.

Madem böyle bir süpheniz var,sesleri duyduğunuzda neden kalkıp bakmadınız. Çok normal mi geliyor size seslerini duyduğunuz halde ilgilenmemek. Ayrıca mutfakta bir çakmak çaksanız farketmeden neler olurdu düşünebiliyormusunuz?
Ya polise gideceksiniz.
Yada camı kapıyı sağlamlaştırip alarm taktırıp güvenle oturacaksınız.
Başka seçenek yok.

Daha önce anlatmıştı m bu insanlar a karşılık verdim beni kışkırttılar suçlu durumuna düşürdüler

Karşılık vermeyin

Gece kalktınız mutfak gaz dolu birisi girmiş

Olağan tavır 155 aranır polis gelir bakar şüphelendiğimiz biri var mı der siz de söyler ya da kim olduğunu bilmiyorum dersiniz polis de camı ocağı tüpü her şeyi inceler

Dalga gectiginizi düşünüyorum

Çünkü aklı başında bir insan komşusu tarafından oldurulmeye çalışıldığı an o tehtit oluştuğu an polisi çağırır tutanak tutulur o tutanakla savcılığa şikayet ederdi
Siz burda ne yapmaya çalışıyorsunuz ?

siz hala doktora gitmediniz mi.sizin bu yasadiklariniz gercek degil siz hayal alemindesiniz.sizofreni baslangici yasiyosunuz.boyle bi olay yok.konu sahibinin butun konularinda komsulari sozum ona ona laf atiyomus evini tasliyomus.ailesine karsida surekli herkesin onun arkasindan konustugunu soyluyor ama bu tamamen hayal urunu.allah askina bi yakininiz varsa ulasalim siz ya o komsulara ya kendinize zarar vereceksiniz.durumunuz hic iyi degil

ne kadara maliyeti oldu size bir de her ay ucret ödeniyor mu
valla aylık ödeniyor. biz plus aldık. ama benim eşim eskiden çalışanı olduğu için biz çok ucuza faydalanıyoruz.15 lira filan aylık. normalde 90 dolar ilk giriş fiyatı sonrada aylık 30 dolar falan sanırım. net fiyat bilgim yok. ben ileride bakıcıda tutacağım için her odaya kamera koyduracağım. kameralar çift yönlü ses alışverişi yapıyor. o yüzden fiyatları biraz yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…