- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Bakın ben bu insanlar la daha önce yaptıklarına karşılık verdim sonra haksız duruma düştüm şimdi polis desem ben suçlu olurum daha önce anlattım.burada kaç üye demiş ki polisi çağırın parmak izi bulurlar siz hiç o yorumları kaale almadan pencereye bir şey taktırma derdindesiniz bence ya sizin açığa çıkmasından korktuğunuz bir şey var polisi istemiyorsunuz ya da böyle bir olay yok
Size mesaj
Sizin başınıza gelsin inşallah ben bunları zaten yaşıyorum
Daha önce anlatmıştı m bu insanlar a karşılık verdim beni kışkırttılar suçlu durumuna düşürdülerGerçek olabileceğini duşunduk.
Polis dedik ama aramadınız.
Bu da bizi gerçek olmayacağı ihtimaline yöneltti. Cidden neden aramiyorsunuz?
Peki burdan beklentiniz Ne?Daha önce anlatmıştı m bu insanlar a karşılık verdim beni kışkırttılar suçlu durumuna düşürdüler
Alıntıladığın kendi yorumun bana cevap verdin yani beddua ettin zaten üstüne de kendi yorumunu alıntıladınBen sizin yazdıklarınıza cevap verdim kendi yorumuma değil
nasıl üvey annen oluyor o zaman birşeyleri abartıyor kuruyorsun beyninde kendinde inanıyorsun cidden bir yardım alHayır ama evler cok yakın
Daha önce anlatmıştı m bu insanlar a karşılık verdim beni kışkırttılar suçlu durumuna düşürdüler
pronet güvenlik sistemleri. kurdurun rahatlayın. daha cama dokunsa alarmlar öter ve alarm öterken anında görüntü kaydı alıp polis yollar sistem. ben kullanıyorum..
Biz aylık 170 oduyoruz.ne kadara maliyeti oldu size bir de her ay ucret ödeniyor mu
valla aylık ödeniyor. biz plus aldık. ama benim eşim eskiden çalışanı olduğu için biz çok ucuza faydalanıyoruz.15 lira filan aylık. normalde 90 dolar ilk giriş fiyatı sonrada aylık 30 dolar falan sanırım. net fiyat bilgim yok. ben ileride bakıcıda tutacağım için her odaya kamera koyduracağım. kameralar çift yönlü ses alışverişi yapıyor. o yüzden fiyatları biraz yüksek.ne kadara maliyeti oldu size bir de her ay ucret ödeniyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?