Eve katkısız :)

Babaniz bazen yapariz ya hani dusunmeden konusuruz agzimiza geleni, aynen dusunmeden atmis ortaya lafi.. Sizi anliyorum okul bitiyor işte bulamayinca insan kafayi yiyor cevre baskisi da cabasi tabi bende bu yollardan gectim. Once kendi meslegime uygun is aradim sonra baktim is yok laf çok , gittim siradan bir işe girdim calistim en azindan kafam rahat etmisti..

Gecici bir iste calisin bir yandan sinava hazirlanin Allah yolunuzu acik etsin insallah

Bu konuya yorum yapmicam. Eski konularına bakarak: Sevgilin 5 para etmez bir tip, sakın evlenme. Daha evlenmeden evlenmekten korkmakta haklısın yani.

Aslında anlatacak çok şey varda..
Daha şimdi canımı sıkan Bi olayı anlatayım. Komşu geldi misafirliğe, çay ikram ettik. Neyse uzun oturdular. Meyve koyayım, sohbet ediyorlar boş oturmasınlar dedim. Babam mutfağa geldi. Bırak gerek yok diyor. E oturuyorlar ne olacak falan derken e diyor eve katkımı yapıyorsun. Allahım meyve yani sadece meyve. Ha maddi durumumuzu soracak olursanız, meyvenin parasını düşünecek Bi durumumuz yok. Aylık 4 bin gelirimiz var. Artık cimrilik mi bu nedir anlamlandıramıyorum.
Nişanlanmak istiyordum ocak ayında, yahu diyorum ki kendi baban sana bunu yapıyor. Eve katkın yok, aklına göre misafire de meyve koyma hakkında yok. El oğlu ne der Nasıl yapar. Erkek arkadaşımda da söylenecek potansiyeli görüyorum.
KPSS den 87 puan aldım. Ama şu an ATA'ma yok. Allah kahretmesin yok yani.
Annem desen çok hasta her zaman çok hasta, ama asla dikkat etmiyor kendine. Doktora zorla gider, ilaç içmez (tansiyon+şeker hastası), Yemesine içmesine dikkat etmez, dikkat et ağır kaldırma diyorum her gün koltukların yerini değiştirir. Sabahtan akşama temizlik yapar. Ayaklarında kireçleme var dinlenmesi lazım, yalvarıyorum hayır.. Madem mızmızlanma öleceğim öldüm sakat oldum deme deyipte benimde psikolojimi bozma değil mi.
Yaşadığım yerde özelde çalışma imkanım yok. İstanbul'da çok samimi arkadaşlarım var onların yanına gidip Bi iş bulmak istiyorum. 17 kasımda ales var. İyi bir puan alırsam hem yüksek lisans yaparım hemde çalışırım diyorum. İzin verirler mi bilmiyorum.
Ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Evlenmek çözüm değil galiba.
Bana bişeyler önerir misiniz lütfen

Baban bence şakasına takılmıştır. Art niyet görmedim. Annelerin hepsi evde sabahtan aksama ugrasir didinir sonrada yoruldum diye soylenir.Olayı evliliğe bağlamak icin bahane ariyorsun gibime geldi

Erkek arkadaşında da bu potansiyel varsa, neden hala "erkek arkadaşım" diyorsununuz?

Demeyin.

Erkek arkadaşınızda da bu potansiyel varsa, neden hala "erkek arkadaşım" diyorsununuz?

Demeyin.

Erkek arkadaşınızda da bu potansiyel varsa, neden hala "erkek arkadaşım" diyorsununuz?

Demeyin.

Yüksek lisans yapın bence. Özel sektörde de iş yoksa siz kendi geçiminizi sağlamak için farklı bir işe girin. Artik ekmek aslanin agzinda :/
Ve son olarak iki kuruşun lafını edebilecek bir adamla bir ömür yaşamayı tekrar gözden geçirin.

Back
X