Eve Tv almakla hata yaptıgımı en baştan beri biliyordum zaten ..

_Dersena_

Küçük Anne <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.924
11
158
Nereyi açsak resmen çıplak kadınlar bir çamaşırları var bu durum beni inanılaz rahatsız ediyor .. yarı çıplak bi bayan çıkıyor ve eşimde olaki değiştirmezse o kanalı o an sinirlerim tepeme çıkıyor benim .. az önce aynı şey oldu kanalı değiştirdi değiştirdiği kanaldada o anda onu benzer bişi varmış ..dahada sinirlendim .. hiç istemedim zaten tv almak

artık internet denen bişey var ve tvden daha da tehlikeli..eşiniz bunlara bakmayı seven biriyse tv internet farketmez seviyosa sizin yanınızda ayıp olmasın diye değiştirip sonra açıp bakıyodur zaten.

Verin bir garibana televizyonu.
Hem siz kurtulursunuz hem de onlar sevinir...

Şaka mı bu?

Teknoloji çağındayız arkadaşım, sende olmasa başkasında var.

Kocanı eve mi hapsedeceksin bakmasın diye.

artık internet denen bişey var ve tvden daha da tehlikeli..eşiniz bunlara bakmayı seven biriyse tv internet farketmez seviyosa sizin yanınızda ayıp olmasın diye değiştirip sonra açıp bakıyodur zaten.

Mesele bu değil yanlış anladınız sanırım seviyor sevmiyor değil bunlar-ın tvde olması beni rahatsız ediyor eşim olmasada ben degiştiriyorum zaten eşim olunca dahada rahatsız oluyrum

Şaka mı bu?

Şayet benim deiğimi teknolojiye bağladı iseniz demekki size göre ilerleyen yıllarda insanlr çırılçıplak çıkacak ve normal karşılayacaksınız .

Interneti de kapattırın bence, malum sex partneri arayan hatunların reklamı falan çıkıyor, yarı çıplak onlar da..

Benim bunlardan rahatsız oluyor olmam tuhaf değilde benim bundan rahatsız olmamdan sizin rahatsız olup sivri sivri cevaplar vermeniz hakkaten anormal

Benim mi gözüme batmıyor artık bilmiyorum ama tv'de hiç denk gelmiyorum, hangi kanalda iç çamaşırlı kadın var ki?

tv olmadan olur mu ya
adam bakmak istese her türlü bakar zaten
herşeyden mahrum mu kalacaksın

çoğu zaman biz de değiştirmiyoruz ki kanalları
artık her yerde açık saçık bayanlar da var hatta erkekler de var
gözüm alıştı benim artık
biraz abartıyosun gibime geldi
eşin kadınların içine düşecekmiş gibi bakmıyodur heralde

Benim bunlardan rahatsız oluyor olmam tuhaf değilde benim bundan rahatsız olmamdan sizin rahatsız olup sivri sivri cevaplar vermeniz hakkaten anormal

Anormal bir durum yok.
Çıplaklıktan rahatsız olmayan izler.
Yok rahatsızsanız ya sadece dini kanalları izlersiniz ya da az önce söylediğim gibi televizyonunuzu bir ihtiyaç sahibine verirsiniz.
Bu kadar zor bir problem değil ki...

Akrebim Bununla ilgili olabilir aşırı kıskançlık ama bu beni rahatsız ediyor yanlız olsamda ..

Aaaa bu arada, benim avatarım da bikinili diye beni de kaale almıyorsanız o da ayrı...

o zaman bütün kanalları silin sadece stv,meltem tv gibi kanalları kaydedin.böylece o namussuz kadınları izlemek zorunda kalmazsınız

tv yi çok nadir aççarız o da izlediğimiz belirli programlar var o kadar
bence evde tv olmazsa hiçbişey kaybetmezsiniz biz de daha yeni aldık
kaç yıllık evliyim daha önce de netten istediğimizi izliyorduk..
ama dediğin doğru kadınları böyle kullanıyorlar işte öyle olunca daha çok izleniyor
işin matematiği bir yerde :)

Herkez buraya sorunu burada hemen çözüme kavuşacak diye değil rahatlamak için yazıyor .. bende herkez gibiyim .

iyi ki yurt dışında yaşayıp, onların programlarını izlemiyorsunuz. şaka gibi söylediğiniz gerçekten.
aman merak etmeyin, gittikçe baskıyla, şunla bunla kapatılıyor kadınlar zaten, 5-10 seneye kalmaz, istediğiniz gibi olur her şey.

tv yle bitmiyor ki internet , gazete , dergi de almamanız gerekiyor :26:

hangisiyle başa çıkacaksınız :44:

Şaka mı bu?

aynen. Göze yasak mı koyulur? kişinin ne niyetle izlediği önemlidir. Bi film izliyorsak ve müstehcen sahne varsa eşim de izliyosa sorun yapmam. Sizin gerçekten hiç derdiniz yok, ne güzel!! ve kendinize sorun arıyorsunuz yok yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…