Eve Tv almakla hata yaptıgımı en baştan beri biliyordum zaten ..

benim eşimde bakıyor:) ben de bakarsan bak günahı senin boynuna diyorum.Çok da umurumda yanii koskoca adama tv. ye bakma mı diyeceğim.Değiştir deyince anlamıyor ki.çok üstüne düşersen inadına bakar .

yasaklar getirerek bir çözüme varamazsınız..eşiniz evde izlemez başka bir yerde izler :) uzaktan izlemekle bir şey olacağını sanmıyorum..ama siz eşinizi daha iyi tanırsınız..

Son düzenleme:
Şaka gibi bir konu Bende tv aldınız borca girdiniz falan zannetmiştim. Aklımın ucundan geçmedi çıplak kadınları kıskandığınız için televizyon gibi bir icada karşı olmanız. Yıl 2013

bide aptal kutusu diye ince bi laf sokulmuş ya neyse. atın kapatın gidin bukadar tvniz olmazsa hiçbi sorununuz kalmaz.

Konu sahibi eşini kıskandığından, ya da günah olduğu için değil bu tür şeylerden rahatsız olduğu için istemiyor televizyonu. Bende özellikle babam yanımdayken tvde öpüşme, sevişme sahneleri çıkmasından rahatsız oluyorum. Utanıyorum, çekiniyorum. Konu sahibine bi yobaz demediğiniz kalmış. Konuyu tam okumadım onu diyen de olmuştur belki bilemem.

Tv'yi atın çöpe gitsin. (açık seçik hatunlar var )
Evde ki bilgisayarlarınızı internetinizi de atın çöpe (malum internet alemi yarı çıplak değil tümden çıplaklık internet aleminde tütütü)
Cep telefonlarınızı da atın neler görüyoruz vallaaa

Rtük gayet iş başında açıkçası rahatsız edici hiçbir şey göremiyorum.
tek çözüm yok etmek
gazete falan da almayın size tavsiyem bikinili manken fotoğrafları oluyor aman deyim

valla doğru söylüyorsun taş gibi süslü püslü makyajlı cildi bebek gibi saçları son derece bakımlı kadınlar çıkıyor halbuki gerçekte öyleler mi hayır insan gıcık olmuyor değil tabi :))ama yapacak bir sey yok rahatsız olunca değiştir haber kanalı aç ..

istersen tamamen çıplak olsun benim eşim öpüşme sahnelerinin görünce kapat günah diyor arada bir bikinili kadın olsa benim için önemli değil baksın önemli değil sizin gibi bayanları anlamak çok zor sonuçta eşiniz ne yapsın yani kadın çıkma ihtimali yüzünden tv seyretmeyecek mi?

Abartılıcak bişi yokki böyle yaparsan ilerde ruh sağlığın bozulur. alttarafı televizyon reklam renkli bi görüntü cihazı..! Çıplak erkeklerde var buna ne demeli ? Eşinde Sinir olsun ozaman ? Abartmayalım arkadaşlar....

Kanal seçmek serbest, izlemeye bilirsiniz, haber kanalı falan ayarlayın kafanız rahat etsin, tek kanallı dönemde değiliz ....

her zamnki gibi konu sahibi sert yorumlara dayanamaz ve kaçar

kanal 7,samanyolu falan ızleyın..
yada belgesel kanalları dıcem ama orda da hayvanlar bazen uygunsuz göruntuler verebılıyor..
spor kanallarında da shortlu erkekler var..
aaa buldum baby tv ızleyın

Bizim evdeki televizyonda 20 yıllık. Çanak anteni geç normal anten bile yok.Hangi kanalı çekerse onları izliyoruz.
Arkasına önceden çatal konuyormuş ya bizimkine de metal birşey koyduk.Daha az karıncalanma oluyor
Renkleri de tuhaf gösteriyor kırmızıyı mavi gösteriyor mesela :)
Hatırlıyorum geçen yıl hastaneye acile gitmiştik sıra aldık bekliyoruz televizyon koymuşlar lcd ekran.Renkler falan mükemmel yani.
Babamla sıra gelene kadar izledik.Keşanlı Ali dizisi vardı.Hala var mı bilmiyorum.O dizinin ilk bölümüydü.

siz şifreli kanallardan falan mı bahsediyosunuz anlamadım :44:
şayet bizim televizyonlarda öyle her kanalda yarı çıplak kadınlar yok.
samanyolu, kanal 7'yi falan izleyin onlarında dizileri iyi oluyor.

sokaktaki kadınların çoğu bu şekilde altta daracık tayt üstlerine tuhaf bişi giyip çıkan kadınlarla dolu
bizim kadınlarımızın giyimi değişti :)))
tv zaten örnek oluyor
nereye gidiyoruz ne oluyoruz böyle yaaa
kendi öz kültürümüzden ne kadar da uzaklaştık (

Tv derken, yani yeni alınan bir uydudan, çanak antenden filan mı bahsediyorsunuz?
Yoksa evinizde hiç mi tv yoktu bu zamana kadar, onu anlamadım ben.
Ama bunun önüne geçemeyiz ki zaten :/
Hep bir şekilde karşımıza çıkıyor bu tip durumlar, internet, tv, hatta bilgisayar oyunlarında bile.
Buna alışmalısınız bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

ona bakarsan genç kızlar manken fiziğine sahip olmadıkları için bunalıma giriyo
güzel olsalar bile çirkin hissediyolar
normal şartlarda uzun boylu dediğimiz insanlar orta boylu oldu
orta boylulara da cüce gözüyle bakılıyo
sanki biz rusyada yaşıyoruz
hep tvden göre göre böyle olduk maalesef

ben biskolata reklamlarında ne yaptığınızı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…