Eve Tv almakla hata yaptıgımı en baştan beri biliyordum zaten ..

o zaman bütün kanalları silin sadece stv,meltem tv gibi kanalları kaydedin.böylece o namussuz kadınları izlemek zorunda kalmazsınız

NAMUSSUZ SADECE SİZİN TABİRİNİZDİR . Bana yontulmasın bunu kastedecek hiç birşey yazmadım ..

tv yle bitmiyor ki internet , gazete , dergi de almamanız gerekiyor :26:

hangisiyle başa çıkacaksınız :44:

internet tvden bir kaç tık önde bu konuda zaman zaman saçma sapan yan reklalar çıksada devamlılık arz etmiyor .. ki zaten işimiz sebebiyle pc olmak zorunda evde..

ben evli olsam ve eşim beni bu şekilde sıksa, dayanamazdım heralde.

yakında nefes alması da yasaklanır

ben yeni evliyken apartmanımızda bir ablamız vardı,yalnız yaşıyordu günah diye evine televizyon almıyordu.evine almıyordu ama gidip o günah dediği televizyonu komşularında izliyordu.konuyu okuyunca nedense o geldi aklıma.

konu sahibi sen de istemiyorsan televizyonu birine verebilirsin yada istemediğin kanalları silip belli başlı kanallarla idare edebilirsin

Aramızda cidden anormal karakterler var .. bana cephe almayın ! kimse ile derdim yok ! sadece çamaşırları ile ekranlara çıkanlardan haz tmiyorum ve bu beni rahatsız ediyor .. kimse namussuzda demiyorum ! Kimin nasıl olduguda umurumda değil ama tvlerde olması rahatsız ediyor çünkü 3 yaşındaki çocukta bu lanet kutuyu izliyor

ben evli olsam ve eşim beni bu şekilde sıksa, dayanamazdım heralde.

yakında nefes alması da yasaklanır

açık giymiş kadının soluduğu havayı neden soludun surrender, dur sana kadın olmaz, açık giyinmiş adamın soluduğu havayı neden soludun surrender, tez cevap verile, veremezsen hesabın görüle

Akrebim Bununla ilgili olabilir aşırı kıskançlık ama bu beni rahatsız ediyor yanlız olsamda ..

yapacak birşey yok devir değişiyo
bende dizilerden rahatsız oluyorum mesela ama kaldırılmıyo yayından
tüm dizilerde iki kardeş aynı kişiye aşık oluyo ve kardeşler düşman olurken aşık oldukları iki tarafa da umut veren kişiler kahraman ilan ediliyo
aşk kelimesinin arkasına sığınarak ahlaksızlıkları normalleştiriyolar
çok rahatsız oluyorum artık

eskiden benim aklıma hayalime gelmezdi böyle şeyler
valla gençlerin ahlakı bozulacak diye korkuyorum yani

3 senedir televizyonsuz yaşıyorum,hiçbi eksikliğini hissetmedim şimdiye kadar...
bence laale ablanın dediği gibi verin birine sevinsin.
Ya da satın onun parasıyla evde başbaşa da oynanabilecek kutu oyunları alın,akşamları hem oynarsınız,hem arkadaşlarınızı davet eder eğlenceli vakit geçirirsiniz...
Hem yeni evli insanların evinde TV'ye ne gerek var,ben de almayı düşünmem şahsen...

Gençlerin ahlakı bozulacak desem beni topa tutarlar .. varmak istediği konu budur

internet tvden bir kaç tık önde bu konuda zaman zaman saçma sapan yan reklalar çıksada devamlılık arz etmiyor .. ki zaten işimiz sebebiyle pc olmak zorunda evde..

o zaman canım en güzeli gönder tv yi ben de istemiyordum babamlar hediye etti
alamıyoruz sanmışlar :) biz de tv yi pc ye bağladık sadece film izliyoruz ya da netten sevdiğimiz dizi ve programları
ne reklam var ne bişey ohh daha iyi oluyor.. istemediğimiz yerde ileri alıyoruz..
zaten aptal kutusu diye boşuna demiyorlar..

Anormal ne demek önce şuna bir açıklık getirsek?:44:
Kim size cephe alıyor ki?
Çözüm sunuyoruz,uygulamıyorsunuz,derdimi paylaşıcam diyorsunuz.
Arkadaşım kavga etmek istiyorsanız ben çok keyifliyim şu anda,bunu bozamam,kusura bakmayın.
Hadi iyi geceler....

Aynen öyle .. Günlerce yanlız olsam dahi tv açmıyorum pc olmasada izleme ihtiyacı duymuyorum ..haklısın

zaten artık herşey o kadar normalleşti ki
normalleştirildi daha doğrusu..

bozulan ahlakı sokaklarda açık ve net görebiliriz zaten..
genç kızlar bildiğin kadın gibi giyiniyorlar abartı makyajlar saçlar başlar o biçim..
erkek arkadaşı olmayana öcü ezik gözüyle bakılıyor
ellerinde sigara öpüşen öpüşene..
çünkü bunlar artık çok normal..

Tvnin evden gitmesinin çözüm oldugunu biliyorum ama buraya deşarj olmak yazdım ..Şayet herkezin yazdıgını okur iseniz anlayacaksınız ne demek istediğimi ..iyi geceler

sorun televizyonda,internette falan değil ki..eğer hoşlanmadığınız bir şey varsa kapatırsınız olur biter.

tv kumandası ne için var?

açık giymiş kadının soluduğu havayı neden soludun surrender, dur sana kadın olmaz, açık giyinmiş adamın soluduğu havayı neden soludun surrender, tez cevap verile, veremezsen hesabın görüle

o mantıkla bakarsak, tatile gitmek
veya yolda yürümek bile yasaklanmalı.

çoğu yerde mini etek veya mini şort giyen bayanlar var, bir tanesi de benım

o mantıkla bakarsak, tatile gitmek
veya yolda yürümek bile yasaklanmalı.

çoğu yerde mini etek veya mini şort giyen bayanlar var, bir tanesi de benım

oh bikinimi de giyerim, dekolte de, mini elbise de, etek de, şortsuz olmaz zaten. ama bize sinir oluyor surrender, napsak acep =)

Bizim evde televizyon çizgi film dışında seyredilmez internette herşey var. Kontrolü de tv den daha rahat. Siz de sadece istediğiniz programları internetten izleyebilirsiniz, hem reklam da yok veya sınırlı bir şekilde görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…