o zaman bütün kanalları silin sadece stv,meltem tv gibi kanalları kaydedin.böylece o namussuz kadınları izlemek zorunda kalmazsınız
Herkez buraya sorunu burada hemen çözüme kavuşacak diye değil rahatlamak için yazıyor .. bende herkez gibiyim .
tv yle bitmiyor ki internet , gazete , dergi de almamanız gerekiyor :26:
hangisiyle başa çıkacaksınız :44:
ben evli olsam ve eşim beni bu şekilde sıksa, dayanamazdım heralde.
yakında nefes alması da yasaklanır
AkrebimBununla ilgili olabilir aşırı kıskançlık ama bu beni rahatsız ediyor yanlız olsamda ..
yapacak birşey yok devir değişiyo
bende dizilerden rahatsız oluyorum mesela ama kaldırılmıyo yayından
tüm dizilerde iki kardeş aynı kişiye aşık oluyo ve kardeşler düşman olurken aşık oldukları iki tarafa da umut veren kişiler kahraman ilan ediliyo
aşk kelimesinin arkasına sığınarak ahlaksızlıkları normalleştiriyolar
çok rahatsız oluyorum artık
eskiden benim aklıma hayalime gelmezdi böyle şeyler
valla gençlerin ahlakı bozulacak diye korkuyorum yani
internet tvden bir kaç tık önde bu konuda zaman zaman saçma sapan yan reklalar çıksada devamlılık arz etmiyor .. ki zaten işimiz sebebiyle pc olmak zorunda evde..
Aramızda cidden anormal karakterler var .. bana cephe almayın ! kimse ile derdim yok ! sadece çamaşırları ile ekranlara çıkanlardan haz tmiyorum ve bu beni rahatsız ediyor .. kimse namussuzda demiyorum ! Kimin nasıl olduguda umurumda değil ama tvlerde olması rahatsız ediyor çünkü 3 yaşındaki çocukta bu lanet kutuyu izliyor
o zaman canım en güzeli gönder tv yi ben de istemiyordum babamlar hediye etti
alamıyoruz sanmışlar :) biz de tv yi pc ye bağladık sadece film izliyoruz ya da netten sevdiğimiz dizi ve programları
ne reklam var ne bişey ohh daha iyi oluyor.. istemediğimiz yerde ileri alıyoruz..
zaten aptal kutusu diye boşuna demiyorlar..
yapacak birşey yok devir değişiyo
bende dizilerden rahatsız oluyorum mesela ama kaldırılmıyo yayından
tüm dizilerde iki kardeş aynı kişiye aşık oluyo ve kardeşler düşman olurken aşık oldukları iki tarafa da umut veren kişiler kahraman ilan ediliyo
aşk kelimesinin arkasına sığınarak ahlaksızlıkları normalleştiriyolar
çok rahatsız oluyorum artık
eskiden benim aklıma hayalime gelmezdi böyle şeyler
valla gençlerin ahlakı bozulacak diye korkuyorum yani
Anormal ne demek önce şuna bir açıklık getirsek?:44:
Kim size cephe alıyor ki?
Çözüm sunuyoruz,uygulamıyorsunuz,derdimi paylaşıcam diyorsunuz.
Arkadaşım kavga etmek istiyorsanız ben çok keyifliyim şu anda,bunu bozamam,kusura bakmayın.
Hadi iyi geceler....
açık giymiş kadının soluduğu havayı neden soludun surrender, dur sana kadın olmaz, açık giyinmiş adamın soluduğu havayı neden soludun surrender, tez cevap verile, veremezsen hesabın görüle
o mantıkla bakarsak, tatile gitmek
veya yolda yürümek bile yasaklanmalı.
çoğu yerde mini etek veya mini şort giyen bayanlar var, bir tanesi de benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?