eve yardımcı alanlar yardiminiza ihtiyacım var:)

Konuya bir cevabım Yok ama o kadar düzgün yazmışsınızki , sorunuzu zevkle 10 kere okudum. İşinizi de böyle özenlinyaparsınoz siz Emin'im. Kolay gelsin , Allah utandırmasın

Allah kolaylık versin ne güzel alnınızın teriyle kazanıyorsunuz, bunda çekinecek bişey Yok.
Nerde yaşıyorsun ? İstanbul'da bizim çevrede yani 150 veriyoruz tam güne.
Birde inşaat pisliği varsa daha fazla para istiyorlar boyaları çıkar, yerdeki harç pisliğini temizle çok zor oluyor diye.

Çamaşır suyu kireç sökücü cif fırça tel hepsi olsun. Viledayla silme o konuda haklısın elinle hem daha temiz olur iz bırakmaz tekrar tekrar uğraştırmaz, hemde boş olduğu için daha kolay olur

burada okuduklarımi mesaj atacağım.eksik alırsa kendim alırım artık.teşekkür ederim cevabınız için.:)

öncelikle kolay gelsin arkadaşim. yeri bezle silmek en iyisi . eski bir havlu olabilir mesela en iyi onlar siler. zaten genelde eve bayan gelecekse istenen en önemli şey pencerelerin iyi silinmesi. çünkü bunu yapmak zor oldugu icin eve kadin ister cogu bayan. kapi pencere mutfak iyi bisekilde yaparsan bence gidecegin kisi memnun kalir.eger malzemeleri sen alacaksan mutlaka mutfak icin yag coz lavabolar icin cif tarzi bir temizlik malzemesi toz yapmayan bezler al yanina. en azindan evine gidecegin bayan temizlik bezlerini ayarlasa iyi olurdu bence. Simdiden hayirli işler

Lavabolari cifleyebilrsin. Bembeyaz yapiyo krem olanlardan. Ama cok iyi durula canim kuruyunca yoksa beyaz tortu birakir. Yerler icin ise kesinlikle kova kullan. Kallan saç tüyleri toplamiş olursun. Wc için yada küvet icin yogun olan çamaşır suyundan dök ve beklet sonra durula. Kolay gelsin canm

değil mi bencede..doğru yoldayim o halde.
tüm gün sürer mi bilemedim.80 lira dedim
oo ev mi çok küçük?
80tl çok düşük bir fiyat bence.
burda 3+1 daire 130-150 arası.

liste yapacaksan şunları da ekleyebilirsin;
balkonları yıkamak için fırça, kova, çeksil.
kullan at eldiven, bulaşık singeri, bulaşık teli
kireç çözücü, yağ çözücü, yerleri silmek için yüzey temizleyici
ve bolca havlulu bez, mikrofiber bez, cam bezi

en azından boş ev,toz alma eşyaları çekme falan olmaz.

çok teşekkür ederim.hepsini dikkate alıyorum.mesaj atacağım ev sahibine.
çok tatlisiniz:)
içimdeki titiz kadın dışarı çıkacak galiba bu konu sayesinde.:))

cayimin sekeri
Helal olsun size. Yaptığınız işin hakkıni vermeye çalışıyorsunuz. Saygı duydum çok..

Ben şunlara dikkat ediyorum genel olarak;
Banyo ve mutfakta kullanılan temizlik bezleri ayrı tutulmalı.
Odalar sırayla temizlenmeli. Yani misal salonun, süpürmesi, silmesi, cam temizliği vs komple bitirilip kapı kapatılıp diğer odaya geçilmeli. Böylece uçuşan tozlar, temizlenmiş odaya girmiyor.
Cam ve ayna temizliğinde leke kalmamalı.
Temizlik suyu sık sık değiştirilmeli ki yerler kirli suya maruz kalmamalı.
Ütü yapacaksanız, kırışıklık kalmamalı.
Gardrop alt ve üstlerine dikkat edilmeli, es geçilmemeli. Halıyı süpürdüm, altı kalsın mantığında olunmamalı.

Hepsinden önemlisi de insanlık halidir, kırılma dökülme vs illaki olabilir ama evde bir eşyaya zarar verildiyse mutlaka söylenmeli.

Anlaştığım işlere zaman yetişmesiyse, yapılmayan işler bana söylenmeli.

Deterjan olarak bitkisel içerikli ürünler kullaniyorum ben. Kimyasal içerikliler hem bana hem de temizleyene zarar. Normal market deterjanı kullananlar genelde banyoda çamaşır suyu, mutfakta ve lavabolarda sprey temizleyici, yerler icin yüzey temizleyici kullanıyorlar.

Şimdiden kolay gelsin bol kazanclar. Fiyat olarak da Istanbul'da gunluk 140-160 arası.

2+1 galiba.amerikan mutfak sanırım.
şimdi fiyat yükseltmek olmazki ama 80 dedim.
benden is kadını olmaz galiba.
kendimi batirirum:)
gorusunce gündeme getirirse konuşalım yine olmazsa:)
teşekkür ederim cevabınız için.

çok teşekkür ederim.hepsini dikkate alıyorum.mesaj atacağım ev sahibine.
çok tatlisiniz:)
içimdeki titiz kadın dışarı çıkacak galiba bu konu sayesinde.:))
Sizin içiniz titiz temiz maaşallah:)
80 gördüm sanki çok az o para. 9-13.00 arası günlük sil süpür yapanlar bile 100 alıyor canım emeğinin karşılığı iste çekinme.
Allah bin bereket versin inşallah parana.

çok teşekkür ederim.bütün yazdıklarınızı dikkate alacağım:)

1.Ahşap parkelere Arap sabunu ya da ahşap yüzey temizleyici
2. Camlar için mavi slikonlu sıvılar var cam gibi yüzeyleri süper parlatıyor
3. Tuvalet banyo krem çiğ+ domestos
4. Kireç olmuş yüzeyler için kesinlikle domestos sıfır kireç
5. Yukardan aşağıya temizleyin. Dolabın en üstü, lambaların tepesi , klima varsa üstü , filtresi önce temizlenir.
6. Dış kapının dışını da silmeyi unutmayın çok önemli

Eğer önceden işyeri olarak kullanıldıysa yüksek ihtimal tuvalet ve yerler çok pistir .
Camlar uzun süre silinmediyse kir tabakası kaplamıştır ilk önce kireç sökücüyü suyun içine azıcık döküp silin sonra cam siler gibi silin.
80 tl çok az. Hangi şehir.

çok teşekkür ederim.amin inşallah Allah herkese bereket bolluk versin.kimseyi zor durumda bırakmasın.
ama en önemlisi sağlıkla imtihan etmesin.
elimiz ayağımız tutuyor şükür.herşeyin bir çaresi bulunur değil mi:)Rabbim bir kapi açıyor bir yerden herkese.değerlendirmeyi nasip etsin.tekrar teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim.yurt dışı canım.yerini yazmayım.eşimin işi için burdayız ama malesef pek umduğumuz gibi gitmiyor.
burda günlük temizlik 20 euroymus.üstüne çıkmak istemedim.tekrar teşekkürler:)

çok teşekkür ederim.evet camlar silinecek.
çok naziksiniz tekrar teşekkürler:)

çok teşekkür ederim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…