- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
- Konu Sahibi cayimin sekeri
-
çok teşekkür ederim:)evet fişi saklarım mutlaka.kimyasallara da dikkat ederim çok teşekkürler düşünceniz için.öncelikle kolay gelsin, bol kazancınız olsun inşallah.
ben de bir iki noktayı söylemek istedim. çamaşır suyuyla başka kimyasalları karıştırmayın, ortamı da iyi havalandırın, aman dikkat zehirlenirsiniz. hatta ameliyat eldiveni ve maskesi takmak en iyisi bence. yurt dışında çamaşır suyu pek kullanılmıyor ama ev sahibi ona uygun bir deterjan alır. olmadı önce kadına söyler, gider marketten alır fişini kadına verip parasını alırsınız.
bir de gittiğiniz ev de bu düzene çok alışkın değil sanırım. gidiş-geliş ve yemek saatlerinizi önceden belirtin ki ona göre yemek hazırlığı yapsınlar.
değil mi bencede..doğru yoldayim o halde.
tüm gün sürer mi bilemedim.80 lira dedim
çok teşekkürler.aslında haklısınız kendiniz tasindigimizda temizleyip sonra eşyaları koyarken batiriyorduk.pek anlamı kalmıyordu.Boş eve ben de malzemeyi gelen kişinin almasını rica etmiştim hep çünkü hep başka şehirden başka şehire taşındım malzeme alıp koyma ihtimalim yoktu. İlk gelen kişi faturasıyla birlikte vermişti malzeme tutarını hoşuma gitmişti sonrakiler kafadan rakam söyledi ,40-50 vs diye. Bişey diyemedim tabi ne dediyse verdim.
Boş evde atlayacağın bişey olmaz bence. Çekmece içlerine yüklük gözlerine hiç elini sürmemişti son kadın ona kızmıştım(içimden) bir tek. ToZu bile alınmamış hiç dokunulmamış yani. Onun dışında tuz ruhu gibi bişey tuvalete kullanılmadan sarı lekeler hiç çıkmıyor , eğer ev uzun süre boş kalmış bir evse sapsarı kesilmiş oluyor suyun gittiği yerler. Ama bende tuz ruhu falan kullanan da hiç olmadı.
Fiyat geldiğim yerde 120 olmuştu en son , burda 130-140 istiyorlar tam güne. Ayrıca yol parası da isteyen oluyormuş uzaktan geliyorsa , uzaktan gelen hiç olmadı bana.
Çok kasmayın kendinizi , boş ev sonuçta , eşyalar girdiğinde yerler zaten batacak. Dolap, Camlar, tuvalet banyo temizse yeter bence boş ev için. Vileda ile silin yani , dolu ev olsa elle silmeyi anlarım ama boş evde çok gereksiz zahmet kişisel fikrim.
bütün gün uğraşacağım büyük ihtimal.Yaaa çok aşırı az istemişsin! 80 yarım güne alıyorlar. Boş ev bitmez ki yarım günde. Yarın gün sadece süpürge çekme , toz alma, yerleri silme , tuvalet banyo yapılıyor. Cam kapı dolap vs hayatta yarım günde bitmez
teşekkür ederimIstanbul da 150 tl veriyorum. Simdiden kolay gelsin tebrik ederim bu kadar ozendigin icinde ayrica
teşekkür ederim:)Mutlaka elle sil yerleri.vileda ile degil.
Temizlik urunlerink zaten ev sahipleri tedarik edecek.olanlari uygun yerlere gore kullanirsin.
Fiyat oldugun sehire gore degisecektir.bos ev ve dolu ev fiyat farklarida var tabi ki.
0 bina degil oturulmus ev ise mutfakta yag cozuculer gerekir.almamislarsa soylersin.
Dusakabin ve banyo fayanslarinada biraz titizlik gosterirsen oldu bitti.
Yani ben bunlara dikkat ettigimden gelen bayana soyluyorum.
Sabit bir ev olunca zaten istekleri bir sure sonra soylemeye gerek kalmiyor.
Yinede normal yapilacaklardan farkli bir isteginiz var mi dersen soylerler.
Hos tatli isverenlerin olsun : )cok cok kolayliklar
çok teşekkür ederim.çok naziksiniz.Merhaba yeni işiniz hayırlı olsun:)
Benim evime gelen yardımcı benden çamaşır suyu çif porçöz gibi şeyler istedi. Bir de yer silmek için bişey istemişti. Beklentim sadece özen göstermesi :)
Ben boş evimi temizlettirdiğimde banyomun fayansları inşaat tozuyla dolu kalmıştı ve temizlediğini söylemişlerdi.
Siz ama çok ince düşünceli olduğunuz için arkanızdan konuşacaklarını zannetmiyorum :)
çok teşekkür ederim.çok naziksiniz.
devamlı işim olmasını çok isterim ama bu bir seferlik aracı sayesinde bulduğum bir işti.
daha ses çıkmadı.
sanırım vazgeçti ev sahibi:)
kısmet.
burada yazılan herşeyi tekrar tekrar okuyacağım siteye girdikçe.
mutlaka bir gün faydası olacak.
olmadı kendi evimde uygularım artık:))
çok teşekkür ederim.utandımSizinle gurur duydum !
Allah yolunuzu da bahtinizi da aci etsin ins.
Evimi kendim temizliyorum bu yuzden bilgim yok ama 80 TL az gibi. Umarim yarin konusu gecer ve az oldugunu ev sahibi de farkedip fiyati arttirir. Simdiden kolay gelsin
malesef devamlı yapacak bir yerde değilim.Yavaş yavaş çevre edinirsiniz :) mesela kk kulübüne konu açıp ev temizliğe gidilir diye belirtebilirsiniz.
Belki bu şekilde sizin de çevreniz çoğalır belli mı olur.
Cnm şehre göre değişir.. tam gün en az 120 yarım 60.. saat başı hesapla.. mesela 8den 1 e kadar yarım gün sayılır.. 60 alırsun.. aynı gün bütün camlar halılar olmaz.. sen için rahat edecek şekilde yap..merhaba herkese
hayırlı akşamlar sevgiler saygılar
ben ilk defa temizliğe gideceğim.
boş daire camlar, dolaplar tuvalet banyo odaları silme süpürme gibi şeyler olacak.
saçma gelebilir derdim ama lütfen kirmayin beni
evinizi temizlettiginiz yardimcilardan ne gibi şeyler beklediniz.temizlik malzemesi olarak neler aldınız?
anladiginiz üzere evime hiç yardımcı almadım.çok titiz bir kadın değilim kendimce yapıyorum evimde.
ancak parasını aldıgim işi hakkıyla yapmak isterim ve arkamdan laf edilsin istemem.o yüzden endişe ediyorum mazur görün:)
okuyan yazan bütün üyelere teşekkür ederim.bir de fiyat hakkında bilgisi olan var mi?
gerçekten ihtiyacım olduğu için istiyorum bu işi ama kendimi de ev sahibinide madur etmek istemiyorum.
öyle ışte..
tekrardan çok teşekkürler herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?