eve yardımcı alanlar yardiminiza ihtiyacım var:)

o
çok teşekkür ederim:)evet fişi saklarım mutlaka.kimyasallara da dikkat ederim çok teşekkürler düşünceniz için.

Boş eve ben de malzemeyi gelen kişinin almasını rica etmiştim hep çünkü hep başka şehirden başka şehire taşındım malzeme alıp koyma ihtimalim yoktu. İlk gelen kişi faturasıyla birlikte vermişti malzeme tutarını hoşuma gitmişti sonrakiler kafadan rakam söyledi ,40-50 vs diye. Bişey diyemedim tabi ne dediyse verdim.

Boş evde atlayacağın bişey olmaz bence. Çekmece içlerine yüklük gözlerine hiç elini sürmemişti son kadın ona kızmıştım(içimden) bir tek. ToZu bile alınmamış hiç dokunulmamış yani. Onun dışında tuz ruhu gibi bişey tuvalete kullanılmadan sarı lekeler hiç çıkmıyor , eğer ev uzun süre boş kalmış bir evse sapsarı kesilmiş oluyor suyun gittiği yerler. Ama bende tuz ruhu falan kullanan da hiç olmadı.

Fiyat geldiğim yerde 120 olmuştu en son , burda 130-140 istiyorlar tam güne. Ayrıca yol parası da isteyen oluyormuş uzaktan geliyorsa , uzaktan gelen hiç olmadı bana.

Çok kasmayın kendinizi , boş ev sonuçta , eşyalar girdiğinde yerler zaten batacak. Dolap, Camlar, tuvalet banyo temizse yeter bence boş ev için. Vileda ile silin yani , dolu ev olsa elle silmeyi anlarım ama boş evde çok gereksiz zahmet kişisel fikrim.

değil mi bencede..doğru yoldayim o halde.
tüm gün sürer mi bilemedim.80 lira dedim
Yaaa çok aşırı az istemişsin! 80 yarım güne alıyorlar. Boş ev bitmez ki yarım günde. Yarın gün sadece süpürge çekme , toz alma, yerleri silme , tuvalet banyo yapılıyor. Cam kapı dolap vs hayatta yarım günde bitmez

çok teşekkürler.aslında haklısınız kendiniz tasindigimizda temizleyip sonra eşyaları koyarken batiriyorduk.pek anlamı kalmıyordu.
ama burda para verilip yaptirilinca göze batabilir:)

bütün gün uğraşacağım büyük ihtimal.
ev sahibi vazgecmezse tabi.ses çıkmadı henüz geri arayacaktı:))

Sizinle gurur duydum !
Allah yolunuzu da bahtinizi da aci etsin ins.
Evimi kendim temizliyorum bu yuzden bilgim yok ama 80 TL az gibi. Umarim yarin konusu gecer ve az oldugunu ev sahibi de farkedip fiyati arttirir. Simdiden kolay gelsin

Fiyat İstanbulda 140-150 gibi oluyor.

Bize gelen yardımcı hanımlar da cam takıntısı var. Camları kirli gördüklerinde mutlaka silmek istiyorlar. Ben de açıkçası çok çok kirli çamurlu olmadıkça umursamam. Benim için evde kapıların avizeler tozunu alınması daha önemlidir.

Dusakabin temizliği önemli. Mesela ev sahibi almamış olursa cif banyo mutlaka işte öbür türlü armaturlerden kireç lekelerini çıkaramazsın.

Yavaş yavaş yapanları sevmiyorum. Hem hızlı olsun hem de yalap şap olmasın istiyorum.

Eşim prizlere takık nedense temizlikten sonra kalorifer üstlerini ve prizlerı kontrol ediyor toz var mı burayı silmiş mi diye. Ama bize gelen temzilikciler hiç önemsemiyor oraları. Sanırım genelde müşterisi olan kadinlar pek sallamıyor oraları.

Mesela ben şurası eksik şunu yap bunu yap pek söyleyemiyorum. Ama geçenlerde bir temizlikçi evi temizledi bitirdi. Ben de zaten evdeyim bir kaç eksik var. Mesela koridorda avizeyi unuttu, dusakabin de lekeler kalmış vs. Bana çıkmadan gördüğün bir eksik var mı dedi. Acayip hoşuma gitti. Söyledim. 2 dk da oraları sildi zaten. Müşteri memnuniyeti açısından iyiydi bence.

Evvela kolay gelsin :)

Ev sahibi almıştır ama ek olarak söyleyeceklerim evi Güzelce silip süpürdükten sonra Güzel kokulu bir ev temizleyiciyle üstünden geçmenizi öneririm böylece guzel koku tüm eve yayılır :)

Camlar silinecek mi diye sorarsınız ve yemek takımları da Işıl Işıl olursa gayet guzel olur

Mutlaka elle sil yerleri.vileda ile degil.
Temizlik urunlerink zaten ev sahipleri tedarik edecek.olanlari uygun yerlere gore kullanirsin.
Fiyat oldugun sehire gore degisecektir.bos ev ve dolu ev fiyat farklarida var tabi ki.
0 bina degil oturulmus ev ise mutfakta yag cozuculer gerekir.almamislarsa soylersin.
Dusakabin ve banyo fayanslarinada biraz titizlik gosterirsen oldu bitti.
Yani ben bunlara dikkat ettigimden gelen bayana soyluyorum.
Sabit bir ev olunca zaten istekleri bir sure sonra soylemeye gerek kalmiyor.
Yinede normal yapilacaklardan farkli bir isteginiz var mi dersen soylerler.
Hos tatli isverenlerin olsun : )cok cok kolayliklar

Merhaba yeni işiniz hayırlı olsun:)
Benim evime gelen yardımcı benden çamaşır suyu çif porçöz gibi şeyler istedi. Bir de yer silmek için bişey istemişti. Beklentim sadece özen göstermesi :)
Ben boş evimi temizlettirdiğimde banyomun fayansları inşaat tozuyla dolu kalmıştı ve temizlediğini söylemişlerdi.
Siz ama çok ince düşünceli olduğunuz için arkanızdan konuşacaklarını zannetmiyorum :)

teşekkür ederim:)

çok teşekkür ederim.çok naziksiniz.
devamlı işim olmasını çok isterim ama bu bir seferlik aracı sayesinde bulduğum bir işti.
daha ses çıkmadı.
sanırım vazgeçti ev sahibi:)
kısmet.
burada yazılan herşeyi tekrar tekrar okuyacağım siteye girdikçe.
mutlaka bir gün faydası olacak.
olmadı kendi evimde uygularım artık:))

Yavaş yavaş çevre edinirsiniz :) mesela kk kulübüne konu açıp ev temizliğe gidilir diye belirtebilirsiniz.
Belki bu şekilde sizin de çevreniz çoğalır belli mı olur.

Sizinle gurur duydum !
Allah yolunuzu da bahtinizi da aci etsin ins.
Evimi kendim temizliyorum bu yuzden bilgim yok ama 80 TL az gibi. Umarim yarin konusu gecer ve az oldugunu ev sahibi de farkedip fiyati arttirir. Simdiden kolay gelsin
çok teşekkür ederim.utandım
Amin.güzel dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.
Allah herkesin yolunu bahtini açık etsin.
bu iş olur mu bilmem ama iyki konu acmışim.

Yavaş yavaş çevre edinirsiniz :) mesela kk kulübüne konu açıp ev temizliğe gidilir diye belirtebilirsiniz.
Belki bu şekilde sizin de çevreniz çoğalır belli mı olur.
malesef devamlı yapacak bir yerde değilim.
yurt dışındayım ve çevrem neredeyse yok sayılır.
bir seferlik bir işti ama ama sanırım olmayacak.kısmet.
bir çok şeyi öğrenmiş oldum sayenizde.
Allah bir kapi acar elbet.
bu olmadı başka olur.her serde bir hayir vardır.
teşekkür ederim ilginiz için

Ev sahibinin hassasiyetleri olabilir mesela ben masaya tezgaha basan birini gördüm mü fenalık geciririm
Her bezin yeri ayrıdır camın duvarın yerin koltuğun ... Bez ayırt etmeksizin silenler var

Banyo için kullan at bezler kullanıyorum şahsen. Duvarını cifleyip yıkayıp silip o bezi atıyorum mesela ... En ucuz sungerlerden toptan alıyorum lavabo cifledimmi atıyorum. Diğer türlüsü hiç hijyenik değil...

Temizlik yaparken sürekli sigara ve tel molası verilmesi çok rahatsız ediyor ben kahvaltı ve öğlen yemeği ikram ediyorum onun dışında aslan gibi iş bitirici olmasını bekliyorum... Aksi taktirde peşinde dolaşmak beni daha çok yoruyor ...

Ev sahibi deterjanı tedarik etsin öyle anlasın bide deterjanı yük etmeyin bence

Ben 130 TL verdim inşaattan yeni çıkmış eve girerken 1 günde pırıl pırıl yapmıştı ...

Cnm şehre göre değişir.. tam gün en az 120 yarım 60.. saat başı hesapla.. mesela 8den 1 e kadar yarım gün sayılır.. 60 alırsun.. aynı gün bütün camlar halılar olmaz.. sen için rahat edecek şekilde yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…