eve yardımcı alanlar yardiminiza ihtiyacım var:)

çok teşekkür ederim

Merhaba ben de sizin gibiydim deneyimim yoktu bu konuda.
Öncelikle kendinize güvenin acemiyim diye düşünmeyin.
Her kez ilk işe başladıgında acemi oluyor.Zamanla pratiklik kazanacaksınız.
Ben özelden mesaj atım burada malzeme vs uzun olur kolay gelsin.

Ev inşaat mı
Yoksa oturulup şimdi boş olan bir daire mi
Mark banyo spreyini mutlaka alın banyoya ondan sıkın ve silin hem kolay çözüyor kiri hemde ovalama ile sizi yormuyor
Yanınızda beziniz çok olsun
Kolay gelsin size şimdiden inşallah iki taraf da memnun kalır birbirinden

Cif, bulaşık deterjanı, yüzey temizleyici, çamaşır suyu yeterli olur.
Boş evi vileda ile silmektense elimle silmeyi tercih ederim vileda çok yüzeysel geliyor bana boş ev için yetersiz. Cam silme banyo tuvalet yıkama mutfağın tezgahını duvarını silme bu kadar. Bir de kapı silme, avizenin prizlerin tozunu alma :)

öncelikle kolay gelsin, bol kazancınız olsun inşallah.
ben de bir iki noktayı söylemek istedim. çamaşır suyuyla başka kimyasalları karıştırmayın, ortamı da iyi havalandırın, aman dikkat zehirlenirsiniz. hatta ameliyat eldiveni ve maskesi takmak en iyisi bence. yurt dışında çamaşır suyu pek kullanılmıyor ama ev sahibi ona uygun bir deterjan alır. olmadı önce kadına söyler, gider marketten alır fişini kadına verip parasını alırsınız.
bir de gittiğiniz ev de bu düzene çok alışkın değil sanırım. gidiş-geliş ve yemek saatlerinizi önceden belirtin ki ona göre yemek hazırlığı yapsınlar.

İşine saygı duyan birini görünce benim de ona olan saygım artıyor. Bundan önce çalıştığım hastanede bir temizlik personeli abla vardı. Hiç abartmıyorum duvarları bile silerdi hızını alamayıp. O odaya girdiğinde herkes bir destur çeker kaykılanlar doğrulur bacak bacak üstüne atanlar bacaklarını indirir oturanlardan yaşça küçükler kalkar yer verirdi. Çok farklı ve özel birisiydi. Ne iş yaparsa yapsın işine saygı duyan insanları seviyorum, takdir ediyorum. Yerleri viledayla silin de kalanını nasıl isterseniz öyle yapın :) Bomboş evi diz üstünde silmeye kalkarsanız 80 liraya dizlerinizden olursunuz. Ayrıca 80 çok çok çok az.

Kusura bakmayın özel msj gönderimine kapalıymış burdan yazım o zamn
Ben de sizin gibi işimi titizlikle ve hakkımla yapmaktan yanayım.
Zaten zamanla tanınacaksınız.
İlk önce boş evse kabasını süpürün
Daha sonra oda oda bitirebilirsiniz.
Bir odaya geçin camlar kapılar yerler silin pencereyi açık tutup diğer odaya geçin
Banyo wc en son yapıyorum ben.
Yerler laminant parke ise arapsabunu ,kapılar için de güzel temizliyor.
Banyo wc cif ve çamaşır suyu ardından ıslak bırakmayın yanlız sonra su lekeleri kalıyor.
Yıkadıktan sonra ,muslukları metal eşyaları kurulayın atlet benzeri şeyler camda ve kurulamada çok yardımcı oluyor.
Mutfaga zaten yağçöz kullanıyorum bir de pas varsa evde pas çözücü işinizi görebilir.
En son evden çıakrken ben evi bir kere daha siliyorum güzel kokuyor yüzey temizleyicilerle.

çok teşekkür ederim.:) ozele kapalı galiba acamadim.
tekrar teşekkür ederim

öncelikle Allah kolaylıklar versin.. neden kıralım sizi? ne güzel emeğinizle hakkınızla paranızı kazanıcaksınız.. benim evime her pazartesi perşembe bi ablamız geliyor. ben onsuz bir hiçim.. ve asla ne yaptı ne yapmadı kontrol etmem sonuçta benim 1 haftada yapacağım işi o sadece 1 günde canı çıkarak yapıyor. Allah hayırlı ev sahipleri nasib etsin.. çünkü insanlarımız çok memnuniyetsiz maalesef.. siz elinizden geleni yapın çokta paralamayın kendinizi :)

çok teşekkür ederim.camlar için ne kullanıyorsunuz.sadece camsil mi?
sirke felan kullnaliliyor sanırım.hiç denemedim evde ama.

çok teşekkür ederim.telefonda konuştuk tatlı bir kadındı.oda bana sordu bende acemi olunca.bilenlere danisayim dedim:)

Ne 120si ya 150den aşağı Yok semtine göre mi değişiyor acaba ? Bende hamileyim Doğumdan önce temizletmek istiyorum ama maddi kısmı zorluyor maalesef

Ben su silikonlu camsilin yarısına elma sirlkesi koyuyorum hem parlaklaık veriyor hem temizliyor.Bir de pratik öğrendim ben camlar büyükse bundan kullanıyorum yotubeden nasıl kullandıgı videoları var çok pratik oluyor.Düşünün ben boyu 3 metre eni 5 metre camı 15 dk da temizledim bununla.

Sen ne yaptin canim ya.gunluk temizlik 20 euroysa valla bana da gel.bizim burda saat ucreti 10 euro istiyorlar.abartip 12-13 isteyenlerde var.
20 euro icin o kadar ugrasacaksan otur evinde hic gitme.yorulduguna degmez

İnşaat pisliği varsa İstanbulda 180-200 tl arası.
Yoksa evin büyüklüğüne göre de 130-150 tl arası.
Benim evime gelenler bu şekildeydi bu civarda da herkes böyle gidiyor. Ben çok anlamam ama evime gelenlerden öğrendim artık.
Camlar için sirkeli camsil ler var. Onlar güzel parlatıyor ve kokutuyor.
Ve en önemlisi cam silmek için ESKİ ATLET.:) aldığım cam bezlerini kimse kullanmıyor varsa yoksa atlet istiyorlar.
Bence deterjanları da ev sahibi alsın. Mutfak dolapları ve banyo fayansları eksik yapıldıysa hemen dikkat çekiyor.
80 lira çok az bu arada

Camlar için silikonlu spreyden sonra cam çek çeki ile alabilirsin. Ama arkasindan cam bezi ile kurula canim. Lastik iz bırakıyor. Hic bisey yoksa gazete ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…