- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
- Konu Sahibi cayimin sekeri
-
teşekkür ederim.Kova bezle ugrasmayin herkes viledayla siliyor yerleri , tezgahlar ve banyo icin cif , yerler icin marc alabilirsiniz
hiç bilmiyorum.o kadar detaya girmedik.zaten anlamamdaKaç metrekare ev? Küçüktür inşallah
çok teşekkür ederimLavabolari cifleyebilrsin. Bembeyaz yapiyo krem olanlardan. Ama cok iyi durula canim kuruyunca yoksa beyaz tortu birakir. Yerler icin ise kesinlikle kova kullan. Kallan saç tüyleri toplamiş olursun. Wc için yada küvet icin yogun olan çamaşır suyundan dök ve beklet sonra durula. Kolay gelsin canm
çok teşekkür ederim.:) ozele kapalı galiba acamadim.Merhaba ben de sizin gibiydim deneyimim yoktu bu konuda.
Öncelikle kendinize güvenin acemiyim diye düşünmeyin.
Her kez ilk işe başladıgında acemi oluyor.Zamanla pratiklik kazanacaksınız.
Ben özelden mesaj atım burada malzeme vs uzun olur kolay gelsin.
öncelikle Allah kolaylıklar versin.. neden kıralım sizi? ne güzel emeğinizle hakkınızla paranızı kazanıcaksınız.. benim evime her pazartesi perşembe bi ablamız geliyor. ben onsuz bir hiçim.. ve asla ne yaptı ne yapmadı kontrol etmem sonuçta benim 1 haftada yapacağım işi o sadece 1 günde canı çıkarak yapıyor. Allah hayırlı ev sahipleri nasib etsin.. çünkü insanlarımız çok memnuniyetsiz maalesef.. siz elinizden geleni yapın çokta paralamayın kendinizi :)merhaba herkese
hayırlı akşamlar sevgiler saygılar
ben ilk defa temizliğe gideceğim.
boş daire camlar, dolaplar tuvalet banyo odaları silme süpürme gibi şeyler olacak.
saçma gelebilir derdim ama lütfen kirmayin beni
evinizi temizlettiginiz yardimcilardan ne gibi şeyler beklediniz.temizlik malzemesi olarak neler aldınız?
anladiginiz üzere evime hiç yardımcı almadım.çok titiz bir kadın değilim kendimce yapıyorum evimde.
ancak parasını aldıgim işi hakkıyla yapmak isterim ve arkamdan laf edilsin istemem.o yüzden endişe ediyorum mazur görün:)
okuyan yazan bütün üyelere teşekkür ederim.bir de fiyat hakkında bilgisi olan var mi?
gerçekten ihtiyacım olduğu için istiyorum bu işi ama kendimi de ev sahibinide madur etmek istemiyorum.
öyle ışte..
tekrardan çok teşekkürler herkese..
çok teşekkür ederim.camlar için ne kullanıyorsunuz.sadece camsil mi?Kusura bakmayın özel msj gönderimine kapalıymış burdan yazım o zamn
Ben de sizin gibi işimi titizlikle ve hakkımla yapmaktan yanayım.
Zaten zamanla tanınacaksınız.
İlk önce boş evse kabasını süpürün
Daha sonra oda oda bitirebilirsiniz.
Bir odaya geçin camlar kapılar yerler silin pencereyi açık tutup diğer odaya geçin
Banyo wc en son yapıyorum ben.
Yerler laminant parke ise arapsabunu ,kapılar için de güzel temizliyor.
Banyo wc cif ve çamaşır suyu ardından ıslak bırakmayın yanlız sonra su lekeleri kalıyor.
Yıkadıktan sonra ,muslukları metal eşyaları kurulayın atlet benzeri şeyler camda ve kurulamada çok yardımcı oluyor.
Mutfaga zaten yağçöz kullanıyorum bir de pas varsa evde pas çözücü işinizi görebilir.
En son evden çıakrken ben evi bir kere daha siliyorum güzel kokuyor yüzey temizleyicilerle.
çok teşekkür ederim.telefonda konuştuk tatlı bir kadındı.oda bana sordu bende acemi olunca.bilenlere danisayim dedim:)öncelikle Allah kolaylıklar versin.. neden kıralım sizi? ne güzel emeğinizle hakkınızla paranızı kazanıcaksınız.. benim evime her pazartesi perşembe bi ablamız geliyor. ben onsuz bir hiçim.. ve asla ne yaptı ne yapmadı kontrol etmem sonuçta benim 1 haftada yapacağım işi o sadece 1 günde canı çıkarak yapıyor. Allah hayırlı ev sahipleri nasib etsin.. çünkü insanlarımız çok memnuniyetsiz maalesef.. siz elinizden geleni yapın çokta paralamayın kendinizi :)
Ne 120si ya 150den aşağı YokÇok kibarsınız, keşke sizin gibi biriyle çalışabilseydim.
Ev sahibi malzemeleri size sormadıysa kullanılmasını istediklerini almıştır. Almadıysa da gittiğinizde söylersiniz.
Fiyat Ankara'da tam gün 120 civarı.
Ben su silikonlu camsilin yarısına elma sirlkesi koyuyorum hem parlaklaık veriyor hem temizliyor.Bir de pratik öğrendim ben camlar büyükseçok teşekkür ederim.camlar için ne kullanıyorsunuz.sadece camsil mi?
sirke felan kullnaliliyor sanırım.hiç denemedim evde ama.
Sen ne yaptin canim ya.gunluk temizlik 20 euroysa valla bana da gel.bizim burda saat ucreti 10 euro istiyorlar.abartip 12-13 isteyenlerde var.çok teşekkür ederim.yurt dışı canım.yerini yazmayım.eşimin işi için burdayız ama malesef pek umduğumuz gibi gitmiyor.
burda günlük temizlik 20 euroymus.üstüne çıkmak istemedim.tekrar teşekkürler:)
Camlar için silikonlu spreyden sonra cam çek çeki ile alabilirsin. Ama arkasindan cam bezi ile kurula canim. Lastik iz bırakıyor. Hic bisey yoksa gazete ileçok teşekkür ederim.camlar için ne kullanıyorsunuz.sadece camsil mi?
sirke felan kullnaliliyor sanırım.hiç denemedim evde ama.
teşekkür ederim:)Camlar için silikonlu spreyden sonra cam çek çeki ile alabilirsin. Ama arkasindan cam bezi ile kurula canim. Lastik iz bırakıyor. Hic bisey yoksa gazete ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?