- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
- Konu Sahibi cayimin sekeri
-
teşekkür ederim.yorumlarını takip ettiğim uyelerdensiniz.Ev sahibinin hassasiyetleri olabilir mesela ben masaya tezgaha basan birini gördüm mü fenalık geciririm
Her bezin yeri ayrıdır camın duvarın yerin koltuğun ... Bez ayırt etmeksizin silenler var
Banyo için kullan at bezler kullanıyorum şahsen. Duvarını cifleyip yıkayıp silip o bezi atıyorum mesela ... En ucuz sungerlerden toptan alıyorum lavabo cifledimmi atıyorum. Diğer türlüsü hiç hijyenik değil...
Temizlik yaparken sürekli sigara ve tel molası verilmesi çok rahatsız ediyor ben kahvaltı ve öğlen yemeği ikram ediyorum onun dışında aslan gibi iş bitirici olmasını bekliyorum... Aksi taktirde peşinde dolaşmak beni daha çok yoruyor ...
Ev sahibi deterjanı tedarik etsin öyle anlasın bide deterjanı yük etmeyin bence
Ben 130 TL verdim inşaattan yeni çıkmış eve girerken 1 günde pırıl pırıl yapmıştı ...
günaydın.:)Cnm şehre göre değişir.. tam gün en az 120 yarım 60.. saat başı hesapla.. mesela 8den 1 e kadar yarım gün sayılır.. 60 alırsun.. aynı gün bütün camlar halılar olmaz.. sen için rahat edecek şekilde yap..
günaydın:))Aramadi mi cnm ev sahibi ?
klasık ev temızlıgıne gelecekse doluev ıcın her yerı supursun halıların koltukların altı da dahıl olmak uzere, guzelce leke kalmayacak sekılde ıster bezle ıster vıleda ıle sılsın. banyoda lavabo varsa klozet ve dusakabını ıyıce yıkasın , tuvaletı guzelce temızlesın, evın tum kapı ve camlarını sılsın , zaman kalırsa mutfak dolaplarını dıstan leke kalmayacak sekılde sılsın ve her yerın tozunu alsın ısterım....merhaba herkese
hayırlı akşamlar sevgiler saygılar
ben ilk defa temizliğe gideceğim.
boş daire camlar, dolaplar tuvalet banyo odaları silme süpürme gibi şeyler olacak.
saçma gelebilir derdim ama lütfen kirmayin beni
evinizi temizlettiginiz yardimcilardan ne gibi şeyler beklediniz.temizlik malzemesi olarak neler aldınız?
anladiginiz üzere evime hiç yardımcı almadım.çok titiz bir kadın değilim kendimce yapıyorum evimde.
ancak parasını aldıgim işi hakkıyla yapmak isterim ve arkamdan laf edilsin istemem.o yüzden endişe ediyorum mazur görün:)
okuyan yazan bütün üyelere teşekkür ederim.bir de fiyat hakkında bilgisi olan var mi?
gerçekten ihtiyacım olduğu için istiyorum bu işi ama kendimi de ev sahibinide madur etmek istemiyorum.
öyle ışte..
tekrardan çok teşekkürler herkese..
Bilmem, ben de hiç 150 duymadım. Üstelik benim evim merkeze uzak. En fazla 130 duydum.Ne 120si ya 150den aşağı Yoksemtine göre mi değişiyor acaba ? Bende hamileyim Doğumdan önce temizletmek istiyorum ama maddi kısmı zorluyor maalesef
Sadece Camlari silince kac tl veriyorsunuxNe kadar ince dusuncelisiniz :)
Zaten boyle dusunerek yaptiginiz her isin en iyisini yaparsiniz emin olun
Zaten evine gideceginiz kisi tum malzemelerini alir , genel hepimizin evinde kullandigi temizlik malzemeleri olur , benim gibi manyak biriyse sirke ve arap sabunu kullanir en fazla :)
Camlarin silinip silinmeyecegini sorarsiniz basta , ben mesela ayda bir sildiririm camlari , bunun disinda evinizde yaptifinizin aynisini yapmaniz yeterli bence
Size kolayliklar diliyorum
teşekkürler cevabınız için:)klasık ev temızlıgıne gelecekse doluev ıcın her yerı supursun halıların koltukların altı da dahıl olmak uzere, guzelce leke kalmayacak sekılde ıster bezle ıster vıleda ıle sılsın. banyoda lavabo varsa klozet ve dusakabını ıyıce yıkasın , tuvaletı guzelce temızlesın, evın tum kapı ve camlarını sılsın , zaman kalırsa mutfak dolaplarını dıstan leke kalmayacak sekılde sılsın ve her yerın tozunu alsın ısterım....
temızlık malzemesı olarak olmazsa olmazım tuvalet banyo lavabolar ıcın camasır suyudur.yanına krem temızleyıcı olmalı. yer ıcın herhangı bir markanın yer sılme sıvısı dıxı tavsıye ederım. mutfak dolapları ıcın sılıkonlu sıvılar var bım de falan satılıyor o cok guzel temızlıyor. temızlık bezı de mıkrofıber bez olmalı kesınlıkle.
gunluk ucret 120-150 arası degısıyor burada.. oglen yemegı de ev sahıbınden.
teşekkür ederim :)Ayda bir cam sildiriyorum 50 tl.camlarin pvc kismini sivi cifle sildiriyorum durulatip camlari da cif camasirsuyu katlili olan yesil kutulusunu kullandiriyorum pril pril.
Tum gun ev temizligi 120.tl icinde cam kapi mutfak dolaplari yerlerin silinmesi de var.
teşekkür ederim cevabınız için.Benim evime bir abla geliyor surekli. Zaten isini biliyor. 2 haftada bir geldigi icin bi geldiğinde cam siliyor bi silmiyor. Halilari sildirmiyorum ben zaten yikamaya gidiyor diye sadece pek becerikli ev hanimi olmadigim icin mutfakta ufsk bir yolluk var onu sildiriyorim arada. Kullandigi bezleride en son yıkar gider mesela bu ozelligini seviyorum. Sonrs benim supurge toz torbasiz cikarken suoirgeyidr bosaltir gider. Normalde yapmiyormus ama astimimi tetikler diye bana yapiyormus.Gözüne carpan extra bir is varsa mesela soylemediysem bile yapar.
Deterjan olarak loc kullaniyorum ben. Astimdan oturu camasir suyu dokunuyor. Birde kokulu yer sillerden aliyorum. Ogle yemegide icinde olmak uzere 150 lira veriyorum her gelisine.
çok teşekkür ederim.içimdekileri yazmak istedim ama bamlanırım diye vazgeçtim çünkü lafım yukarıdakilere gidecekti neyse güzel kalbinden öpüyorum seni ,
rabbim rızkını kısmetini bol bereketli eylesin
Sadece camlari sildirmiyorum , duzenli gelen yardimcim var ayda bir kere camlari da siliyorSadece Camlari silince kac tl veriyorsunux
tesekkuler cevabınız için.120-130 civarı uygun olan. boş evse kolay olur. evin gibi temizledikten sonra sorun yaşamazsın
teşekkür ederim cevabınız için.Fiyat İstanbulda 140-150 gibi oluyor.
Bize gelen yardımcı hanımlar da cam takıntısı var. Camları kirli gördüklerinde mutlaka silmek istiyorlar. Ben de açıkçası çok çok kirli çamurlu olmadıkça umursamam. Benim için evde kapıların avizeler tozunu alınması daha önemlidir.
Dusakabin temizliği önemli. Mesela ev sahibi almamış olursa cif banyo mutlaka işte öbür türlü armaturlerden kireç lekelerini çıkaramazsın.
Yavaş yavaş yapanları sevmiyorum. Hem hızlı olsun hem de yalap şap olmasın istiyorum.
Eşim prizlere takık nedense temizlikten sonra kalorifer üstlerini ve prizlerı kontrol ediyor toz var mı burayı silmiş mi diye. Ama bize gelen temzilikciler hiç önemsemiyor oraları. Sanırım genelde müşterisi olan kadinlar pek sallamıyor oraları.
Mesela ben şurası eksik şunu yap bunu yap pek söyleyemiyorum. Ama geçenlerde bir temizlikçi evi temizledi bitirdi. Ben de zaten evdeyim bir kaç eksik var. Mesela koridorda avizeyi unuttu, dusakabin de lekeler kalmış vs. Bana çıkmadan gördüğün bir eksik var mı dedi. Acayip hoşuma gitti. Söyledim. 2 dk da oraları sildi zaten. Müşteri memnuniyeti açısından iyiydi bence.
canim ben de yurtdisindayim 20 euro Saat ücretidir.çok teşekkür ederim.yurt dışı canım.yerini yazmayım.eşimin işi için burdayız ama malesef pek umduğumuz gibi gitmiyor.
burda günlük temizlik 20 euroymus.üstüne çıkmak istemedim.tekrar teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?