eve yardımcı alanlar yardiminiza ihtiyacım var:)

teşekkür ederim.yorumlarını takip ettiğim uyelerdensiniz.
su an için bir seferlik bir işti.sanırım olmadı.
eğer devamı gelecek olursa mutlaka yazdiklarinizi dikkate alacağım.
sigara kullanmıyorum zaten.yemek verildiginide ilk defa duydum
ben olsam yanımda ekmek arası götürüm zaten.
ah ben
ilahi ben
bu yüzden iş sahibi olamiyorum

günaydın.:)
akşam ekran size mesaj yazarken açık kalmış.
düzenli hale dönüşturecek imkanım yok malesef.
çok teşekkürler cevabınız için

klasık ev temızlıgıne gelecekse doluev ıcın her yerı supursun halıların koltukların altı da dahıl olmak uzere, guzelce leke kalmayacak sekılde ıster bezle ıster vıleda ıle sılsın. banyoda lavabo varsa klozet ve dusakabını ıyıce yıkasın , tuvaletı guzelce temızlesın, evın tum kapı ve camlarını sılsın , zaman kalırsa mutfak dolaplarını dıstan leke kalmayacak sekılde sılsın ve her yerın tozunu alsın ısterım....
temızlık malzemesı olarak olmazsa olmazım tuvalet banyo lavabolar ıcın camasır suyudur.yanına krem temızleyıcı olmalı. yer ıcın herhangı bir markanın yer sılme sıvısı dıxı tavsıye ederım. mutfak dolapları ıcın sılıkonlu sıvılar var bım de falan satılıyor o cok guzel temızlıyor. temızlık bezı de mıkrofıber bez olmalı kesınlıkle.
gunluk ucret 120-150 arası degısıyor burada.. oglen yemegı de ev sahıbınden.

içimdekileri yazmak istedim ama bamlanırım diye vazgeçtim çünkü lafım yukarıdakilere gidecekti neyse güzel kalbinden öpüyorum seni ,
rabbim rızkını kısmetini bol bereketli eylesin

Benim evime bir abla geliyor surekli. Zaten isini biliyor. 2 haftada bir geldigi icin bi geldiğinde cam siliyor bi silmiyor. Halilari sildirmiyorum ben zaten yikamaya gidiyor diye sadece pek becerikli ev hanimi olmadigim icin mutfakta ufsk bir yolluk var onu sildiriyorim arada. Kullandigi bezleride en son yıkar gider mesela bu ozelligini seviyorum. Sonrs benim supurge toz torbasiz cikarken suoirgeyidr bosaltir gider. Normalde yapmiyormus ama astimimi tetikler diye bana yapiyormus.Gözüne carpan extra bir is varsa mesela soylemediysem bile yapar.
Deterjan olarak loc kullaniyorum ben. Astimdan oturu camasir suyu dokunuyor. Birde kokulu yer sillerden aliyorum. Ogle yemegide icinde olmak uzere 150 lira veriyorum her gelisine.

Sadece Camlari silince kac tl veriyorsunux

Ayda bir cam sildiriyorum 50 tl.camlarin pvc kismini sivi cifle sildiriyorum durulatip camlari da cif camasirsuyu katlili olan yesil kutulusunu kullandiriyorum pril pril.
Tum gun ev temizligi 120.tl icinde cam kapi mutfak dolaplari yerlerin silinmesi de var.

teşekkürler cevabınız için:)

teşekkür ederim cevabınız için.
gayet iyi fiyat mış.sizde memnunsunuz ne güzel.:)

içimdekileri yazmak istedim ama bamlanırım diye vazgeçtim çünkü lafım yukarıdakilere gidecekti neyse güzel kalbinden öpüyorum seni ,
rabbim rızkını kısmetini bol bereketli eylesin
çok teşekkür ederim.
amin inşallah herkesin rizki bol,
hayırlı kazançları olsun.en baştada sağlık versin.

teşekkür ederim cevabınız için.
emeğinin karşılığını almakta
verdiğin paranın hakkıyla kazanılmasıda güzel.
:)

ben evimi bayramdan 2 hafta önce temizlettim evimde öyle çok büyük değil 2+1 yemek ve temizlik malzemeleri benden 150 tlye ama baya temizlik yaptı sabah 9:30 dan aksam 6 ya kadar bi saat 3:30 da dinlenme çay molası yaptık

canim ben de yurtdisindayim 20 euro Saat ücretidir.
tüm gün kesinlikle olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…