evet, aşk acısı çekiyorum nasıl geçecek bilmiyorum:(

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
merhaba sevgili hanımlar,

tavuk gibi erkenden uyuyan ben uyuyamıyorum şu sıralar. derslerine, okuluna aşık olan ben derslerden kalma korkusu yaşıyorum. şu an kulağımda yaşar'dan aldanırım şarkısını dinliyorum ve ağlıyorum...

aldanırım aldanırım gülüşüne

1.5 yıllık ilişkim 25 martta bitti. bitmesi mantıklı olanıydı. ikimiz beraberken iyi anlaşıyorduk fakat hayattan beklentilerimiz farklıydı. burada da bahsetmiştim. ben sorunlarımızdan bahsediyordum. o da bana ya böyle seveceksin ya da ayrılacağız dedi. dümdük bir şekilde böyle dedi. ben de öyle deyince şaşırdım ve geri adım atmadım. böylesinin daha iyi olduğunu söyledi. her şey benim mutluluğum içinmiş

ulan be adam, sen ilk kez çiçek aldığında solmuş çiçekleri daha ucuza aldığın için kendini akıllı sanan insansın! bir de aldığın fiyatı da söyleyerek tam odun olduğunu kanıtladın gözümde. ben ona bile sevindim mutlu oldum sen beni düşüneceksin öyle mi?

mutlu değildik ve bitti hanımlar. ama tuvalette ekmeğe basmış gibiyim. ne keyif ne moral var. sürekli yatmak ve müzik dinlemek istiyorum. vallahi kulaklarım zarar görecekkampüsteki sevgilileri görünce bi gözlerim doluyor. diğer yandan kafalarına balgam atıp kaçasım geliyor

biliyorum bu da geçecek, ama nasıl? yani şu an ciğerim kavruluyor...

hani kötü bir şey olacağını hissedersiniz ya, kalbiniz bir garip çarpar, mideniz bulanır. ben o hissi her dakika yaşıyorum

bilmiyorum yahu, bi sabah gözlerimi açtığımda pufff gidecek mi bu his?

söyleyin bana ablalarım, bacılarım

Emin ol ki şu an yaşadıkların doğru ve normal olan. Biten bir ilişkinin de - nasıl yaşanmış ve bitmiş olursa olsun - yasını böyle tutmak gerek, gerçekten sağlıklı olanı bu. Yoksa insan bunu bastırmaya çalışınca da bir noktada muhakkak saçmalıyor ve hatta daha ağır acılar yaşıyor, yaşatıyor kendisine.

Tek çaresi zaman... Öyle bir zaman gelecek ki bakmışsın acımıyor için. Her şey "neredeyse" normalleşmiş, sevgililere eskisi gibi tükürmek istemiyorsun, gözlerin dolmuyor, müzik dinlemekten ve uyumaktan bıkmışsın... O zaman alıştığın bu hallerden çıkıp, kendine "Hadi bakalım artık silkelen kendine gel kızım!" diyorsun zaten. Ama daha gelmemiş vakti. Az daha sabır. Azalarak geçecek ve bitecek merak etme

şu an bu yazıyı kör karanlıkta yazıyorum ve bir sürü emoji eklemişim

bende de hiç sabır yoktur. olsun bitsin unutayım istiyorum. cayır cayır yanıyor şu an içim. yarın 10 da dersim var. bu saat olmuş ağlıyorum. zombi gibi olacağım yarın. önümdeki belirsizlik çıldırtıyor. karşıma doğru insan çıkacak mı? hadi daha beterini bulursam diyorum. hadi her gün onu hatırlarsam? kendimi lanetli gibi hissediyorum

Öyle bir geçecek ki sen bile şaşıracaksın..

Şimdi acıyacak, çok acıyacak belki ama zamanı geldiğinde hiç bir şey hissetmeyeceksin.

her yerden engellemiş beni zaten

o kararını vermiş. eminim benim kadar uzulmemiştir.

bir insanın içi nasıl böyle yanar ki

ben normalde katı ve soğuk bir insanımdır

hülya gibi geziyorum kaç zamandır

her yerden engellemiş beni zaten

o kararını vermiş. eminim benim kadar uzulmemiştir.

bir insanın içi nasıl böyle yanar ki

ben normalde katı ve soğuk bir insanımdır

hülya gibi geziyorum kaç zamandır

O bitirdiyse senin için daha çok bitmeli.

Adam zaten falsoluymus, daha iyisinin karşına çıkmaması mümkün değil. En kötüsü bile bundan iyi olur emin ol.

Şimdi bu yaşadığın acı daha beterini bulmaktan alıkoyacak seni zaten... Biraz tanımadan kaptırmayacaksın. Bunlar deneyim olacak. Zamana güven sabredemesen bile. Çivi çiviyi söker mantığına da sakın girme şimdiden, daha çok acır için.

Öyle bir geçiyor ki bir zaman sonra sen bile anlamıyorsun nasıl geçmiş.. İnsanlar boşanıyor da yeniden aşık oluyor, sen mi olmayacaksın yeniden? Hem daha zaten hayatın başındasın neler yaşayacaksın, neler göreceksin. Bu zamanları da ben nasıl ağlamışım öylesinin arkasından diye hayretle anacaksın. Ve tabi ki gerçekten uyumlu olacağın, sevip sevileceğin bir ilişki de yaşayacaksın elbet.

Ama önce bunları atlatıp kendi başına da mutlu bir kadın olacak, bu dönemlerden güç kazanmış olarak çıkacaksın. En zor zamanlar ilk aylardır zaten, çoğunu atlattın say, güç bulmaya çalış bu fikirle. Hadi sil bakalım şimdi gözyaşlarını Yat güzelce uyu... Aklını derslerle oyalamaya çalış. Ha bir de dinlediğin müziklere dikkat etmeni tavsiye ederim, aşk meşk ayrılık ve onu hatırlatan müziklerden uzak dur. Neşeli şeyler izle. Kendi elinle kendini aşağıya çekmemeye çalış olur mu? Her şey geçecek ve çok güzel olacak inan bize

bir süre daha böyle devam edersin hiç geçmeyecek sanırsın ama zamanla unutuluyo canım. belki zor geliyodur şimdi bu sözler ama inan geçecek

11

uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim,

evet 19 yaşındayım daha yolun başındayım sayılır.

zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor şu an.

inşallah, en hayırlısı için dua ediyorum

şimdiye kadar hep acılı şarkılar dinledim. yarın yeni bir başlangıç yapacağım inşallah

derslerime odaklanıp finalleri güzel bir şekilde atlatırım umarım

mesajınız için tekrar çok teşekkür ederim

seviyom ben bu kulübü yaa :)

Ne demek kuzum yazarız tabi
Küçücüksün daha bak, düşündüğümden de gençsin, atlatacaksın merak etme. hayatında hiç sandığın gibi bir yerde olmayacak bu çocuk unutup gideceksin hiç merak etme.

Acıklı müzikleri, romantik komedileri, aşk filmlerini yasakla kendine Kafanı toplayabilirsen kitap oku, okuyamazsan komedi vs izle, müzikten genel olarak uzak dur. Derslere odaklan, sınavlarını verince daha da iyi hissedeceksin.

Hepimiz yaşadık bunları merak etme geçiyor, hadi uyu şimdi güzelce daha fazla şişirme gözlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…