- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Anlattıklarına göre daha iyisini elbet bulursun. Sadece dikkatli gözlemhadi daha kötüleri çıkarsa?
hadi kafamı taştan taşa vurursam onu kaybettim diye
onu benden başkasıyla düşünemiyorum
o kadar çok şey yaşadık ki nasıl silip atacağım
bana ya böyle seveceksin ya da ayrılacağız dedi. dümdük bir şekilde böyle dedi
hadi daha kötüleri çıkarsa?
hadi kafamı taştan taşa vurursam onu kaybettim diye
Hahah haklısın valla. Baya odundu. Ama güzel yanları da vardı. Artıları için devam ettim. Dün 6 kere aradim zayıf bir anımDA. Engellemis beni . Ayy dötüm yani. Zaten bana şey demisti sen evlenilecek kızsın. Bunlar tabi yeni yeni dank ediyor.Zaten ayrılmayı kafasına koymuş, sevmeyen, "kız arkadaşı yok" demesinler diye kim olsa birlikte olabilecek, tek derdi herhangi biriyle bir ilişki ve bu sayede sap yaftası yememek olan bu nedenle de incelik yapmaya zahmet etmeyen erkek modeli.
"Ya bu deveyi güt ya bu diyardan git, ben bildiğimi okurum" demiş, seven insan sevdiğini kaybetmemek için maymunluklar yapar, sizinki insana evrilmeyi reddetmiş.
Yani bundan kötüsünü bulursanız Allah belanızı vermiş olur, o dertle bu çocuk aklınıza bile gelmez.
Daha önceki konularına da bir baktım. Çok acelecisin. Çok kaptiriyorsun kendini. Yaşadığın bu sıkıntıyı avantaja çevir ve tecrübe olarak gör. Asla yaptığın hataları tekrarlama. Ne istediğini iyi düşün. Sana açıkça değer vermeyen biriyle devam etme bir daha mesela. Ya da yakınlaşma yaşama.merhaba sevgili hanımlar,
tavuk gibi erkenden uyuyan ben uyuyamıyorum şu sıralar. derslerine, okuluna aşık olan ben derslerden kalma korkusu yaşıyorum. şu an kulağımda yaşar'dan aldanırım şarkısını dinliyorum ve ağlıyorum...
aldanırım aldanırım gülüşüne
1.5 yıllık ilişkim 25 martta bitti. bitmesi mantıklı olanıydı. ikimiz beraberken iyi anlaşıyorduk fakat hayattan beklentilerimiz farklıydı. burada da bahsetmiştim. ben sorunlarımızdan bahsediyordum. o da bana ya böyle seveceksin ya da ayrılacağız dedi. dümdük bir şekilde böyle dedi.ben de öyle deyince şaşırdım ve geri adım atmadım. böylesinin daha iyi olduğunu söyledi. her şey benim mutluluğum içinmiş
ulan be adam, sen ilk kez çiçek aldığında solmuş çiçekleri daha ucuza aldığın için kendini akıllı sanan insansın!bir de aldığın fiyatı da söyleyerek tam odun olduğunu kanıtladın gözümde. ben ona bile sevindim mutlu oldum sen beni düşüneceksin öyle mi?
mutlu değildik ve bitti hanımlar. ama tuvalette ekmeğe basmış gibiyim. ne keyif ne moral var. sürekli yatmak ve müzik dinlemek istiyorum. vallahi kulaklarım zarar görecek kampüsteki sevgilileri görünce bi gözlerim doluyor. diğer yandan kafalarına balgam atıp kaçasım geliyor
biliyorum bu da geçecek, ama nasıl?yani şu an ciğerim kavruluyor...
hani kötü bir şey olacağını hissedersiniz ya, kalbiniz bir garip çarpar, mideniz bulanır. ben o hissi her dakika yaşıyorum
bilmiyorum yahu, bi sabah gözlerimi açtığımda pufff gidecek mi bu his?
söyleyin bana ablalarım, bacılarım
Yok ya o kadar değil. 2 yıllık ilişki için 2-3 yıl fazla. En fazla 1 ve ya 1,5 yıl.Geçmez sandığın ne varsa geçiyor.
İçin geçiyor önce.
Sonra anıların gözlerinin önünden geçiyor.
Geçmez sandığın kabuk tutan yaraların da geçiyor...
(Aşk 5 vakittir-Mehmet Yıldız)
Tecrubeyle sabit geçiyorsadece biraz zaman 2 yıl en fazla 3 yıl
Aynen kiiye göre değişir tahmini rakam söyledimYok ya o kadar değil. 2 yıllık ilişki için 2-3 yıl fazla. En fazla 1 ve ya 1,5 yıl.
Kişiye bağlı.Sosyal biriyse daha çabuk atlatır. Biri 5 aya atlatırken diğeri 3 yıla filan ancak atlatır. Ama sosyalleşmek önemli. Hayatta devam etmek önemli.
Sonuçta insanlar en sevdiği kişileri ailelerini kaybediyorlar fakat kısa bir süre sonra hayata devam ediyorlar. Zamanla da acıları tamamen hafifliyor, eskisi gibi acıtmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?