evet, aşk acısı çekiyorum nasıl geçecek bilmiyorum:(

bana ya böyle seveceksin ya da ayrılacağız dedi. dümdük bir şekilde böyle dedi

Zaten ayrılmayı kafasına koymuş, sevmeyen, "kız arkadaşı yok" demesinler diye kim olsa birlikte olabilecek, tek derdi herhangi biriyle bir ilişki ve bu sayede sap yaftası yememek olan bu nedenle de incelik yapmaya zahmet etmeyen erkek modeli.

hadi daha kötüleri çıkarsa?

hadi kafamı taştan taşa vurursam onu kaybettim diye

"Ya bu deveyi güt ya bu diyardan git, ben bildiğimi okurum" demiş, seven insan sevdiğini kaybetmemek için maymunluklar yapar, sizinki insana evrilmeyi reddetmiş.

Yani bundan kötüsünü bulursanız Allah belanızı vermiş olur, o dertle bu çocuk aklınıza bile gelmez.

Hahah haklısın valla. Baya odundu. Ama güzel yanları da vardı. Artıları için devam ettim. Dün 6 kere aradim zayıf bir anımDA. Engellemis beni . Ayy dötüm yani. Zaten bana şey demisti sen evlenilecek kızsın. Bunlar tabi yeni yeni dank ediyor.

Daha önceki konularına da bir baktım. Çok acelecisin. Çok kaptiriyorsun kendini. Yaşadığın bu sıkıntıyı avantaja çevir ve tecrübe olarak gör. Asla yaptığın hataları tekrarlama. Ne istediğini iyi düşün. Sana açıkça değer vermeyen biriyle devam etme bir daha mesela. Ya da yakınlaşma yaşama.
Emin ol daha iyileri girecek hayatına. Acele etmezsen ve zorlamazsan tabi.

Inanki herşey geçicek. Yıllar önce 7 yıllık sevdiğimden ayrıldım. Ona gözü kör olasıca aşıktım.Ben ayrılmıştım. Bir an aslında doğru yerde olmadığımı anlayıp arkamı dönüm herşeyden vazgeçip çıkıp gitmiştim. İnanki o kadar üzülmüştüm anlatamam. Hiç bir zaman geçmicek sanıyordum.İyileşmem çok uzun zaman aldı.Yataktan kalkamıyordum. Sürekli gözü yaşlıydım. Hani derler ya "herşey üzerine gelir" O zamanlar gerçekten herşey üzerime geliyordu. Hayatımla ilgili önemli birkaç karar vermem gerekiyordu ama veremiyordum.O kadar işim varken ben üzüntüden hastalanıp yatağa düşmüştüm. ALLAH`a yardım etsin diye dua ediyordum. Bilmiyorum nasıl oldu ama gerçekten yapmadığım işlerim kendiliğinden halloldu.Çok Şükür.

Şimdi yıllar geçmiş tabii. Ama inan şimdi arkaya dönüp baktığımda iyiki yaptım diyorum. Çünkü sürekli emek veren taraf bendim.Aşk emek ister. Ama karşılıklı emek...Kendimi kandırmanın bir anlamı yoktu.

Eee demek istediğim herşey de bir HAYIR var. İnanki mutlaka karşına sana değer veren birileri çıkıyor.Geç olsun güç olsun.İnsan o zaman daha iyi anlıyor durunu. En iyiside bitiricekse insan ne kadar erken biterse o kadar iyi. Ne kadar uzun zaman beraberlik oluyorsa o kadarda çok acı çekiyor insan.

Zaman gerçekten herşeyin ilacı. Ben bu acı geçmez sanıyordum.Ama geçti.Seninkide geçicek.Zamanını fazla evde geçirme.Ben genelde acıdan evde geçiriyordum.Kendimi çok uzun zaman içeri kapattım. Fakat en iyisi bazen çıkıp sosyalleşmek.Universiteye filan git arkadaşlarınla biraz zaman geçir.Ben bunu uzun zaman sonra yaptıkta farkettim. İnsanın kafası dağılıyor.Hemde mutlaka dışarı çıkınca zamanla yeni aşklara yelken açıcaksın.Kendini biryerlere kapatmanın bir anlamı yok.Kendini birileri için özellikle de seni hakketmeyen birileri için heba etme.

Ama inanki böylesi belkide daha HAYIRLIymış senin için. Ben bunu defalarca yaşadım.Birkaç defa sevgilimden ayrıldığım hatta flörtlerden geri döndüğüm oldu.İyiki olmamış dedim arkama baktığımda.İnsan aşıkken yada hoşlanırken pek fazla mantıklı düşünemiyor.Fakat zaman geçtikten sonra mantık geri geliyor, daha obyektif düşünmeye başlıyorsun.Aslında o kişiyle pek uyumlu olmadığını, yada gönlüne göre kriterlerine göre biri olmadığını anlıcaksın. Sende anlıcaksın

ALLAH gönlüne göre versin, hakkında HAYIRLI-sını nasip etsin İNŞAALLAH.

Son düzenleme:
Bence başta slow müzikten vazgeç acını kanatmaktan başka hiçbir işe yaramaz..
Seni mutlu eden arkadaş ortamlarında bulun..
Ha bide gözünde bu kadar büyütüp düşünme falso herifi adam aşşalığın dibi baksana..

Geçmez sandığın ne varsa geçiyor.
İçin geçiyor önce.
Sonra anıların gözlerinin önünden geçiyor.
Geçmez sandığın kabuk tutan yaraların da geçiyor...
(Aşk 5 vakittir-Mehmet Yıldız)

Tecrubeyle sabit geçiyorsadece biraz zaman 2 yıl en fazla 3 yıl

Biliyorum sen de uzuluyorsundur ama benim şu ciğer komple gitti diye mesaj atın

Yok ya o kadar değil. 2 yıllık ilişki için 2-3 yıl fazla. En fazla 1 ve ya 1,5 yıl.

Kişiye bağlı.Sosyal biriyse daha çabuk atlatır. Biri 5 aya atlatırken diğeri 3 yıla filan ancak atlatır. Ama sosyalleşmek önemli. Hayatta devam etmek önemli.

Sonuçta insanlar en sevdiği kişileri ailelerini kaybediyorlar fakat kısa bir süre sonra hayata devam ediyorlar. Zamanla da acıları tamamen hafifliyor, eskisi gibi acıtmıyor.

Daha genceciksin neler gorup kimlerle karsilasacaksin sonra bu yazdiklarina ve yaptiklarina donup tebessum edeceksin. Hepimiz gectik boyle hoduklerden maalesef :)

Aynen kiiye göre değişir tahmini rakam söyledim

Buradaki kadınlar arasında bir anket yapsan emin ol %99 u unutmuştur. Çok gençsin oooo kimler çıkar karşına bugünlerine Güler geçersin

Geçiyor. Mantıklı olanı yapınca bir süre sonra kalp kabulleniyor. Akıl da " beni ne zaman üzecek diye beklediğim birini zaten hayatımda istemiyordum" diyor.

Geçti.
Şimdilerde sadece aklıma "yazık şimdi konuştuğu kıza, iteleyip, kakalayan, sürekli aldatma potansiyeliyle ortalıkta gezen birini kim ister" düşüncesi geliyor.

Bazen acaba diyorum ; sonra bakıyorum ki ı ıhh ben o tarz biri değilim.

Geçecek yani. Başka şeylerle uğraşmaya çalış, mümkün olduğunca bakma, görme onunla ilgili şeyler.

Tek farkımız beni 3 aya yakın arayıp mesajlarıyla da iknaya çalıştı. O sıralar zor oldu ama, hep ileride devam edersen aynı şeyleri yaşayacağını düşün.

He bir de; evet bizimle yaptığı şeyleri, paylştığı hisleri başkasıyla icra ediyor (!) olması benim gibi mantık abidesi birini bile düşündürdü uzun süre, aylarca ama ilginç bir şekilde onu da ya aldatacak ya da hor görecek diyorum.
Ama inşallah herkes hayırlısıyla mutlu olur.

Aynısını yaşıyorum ara ara Geçmesi için zaman gerekiyor ama en önemlisi zamanla geçeciğine inanmamız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…