Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
8.556
25
158
37

Hoş Geldiniz !

Sizin odanız özel , rahat edinki , sorularımızı iyi cevaplayabilin :lepi:

Son düzenleme:
Curly ilk soru benden olsun

normal hayaınızda da mı böyle sessiz sakinsiniz
yoksa kk yla pek ilgili değilmisiz ondanmı sessiz görüyorum sizi:)

Son düzenleme:

Hoş geldiniz CURLY...
Kazenle kardeş olmak nasıl bir duygu acaba kendisi daha dışa dönük ama siz daha sessiz duruyorsunuz.
Tercihiniz sessiz olmak yönündemi acaba tüm işleri kazene mi atıyorsunuz sitede ...
Bu kadar bayanla da uğraşmak kolay değil tabi...

erkeklerin rahatlarına pek düşkün olduğunu göz önünde bulundurursak, bir erkek olarak resimde ki şeffaf odanızın koltuğunu mu döşeğini mi tercih ederdiniz.. :lepi:

hiç öyle bi eviniz oldu mu, olacak mı sengözlerimebaksanab

kıslarrr kimdir bu curly ve kazen bi dip not düşerseniz bende ona göre soru sorayım dimi kaydirigubbakcemile3

Curly ilk soru benden olsun

normal hayaınızda da mı böyle sessiz sakinsiniz
yoksa kk yla pek ilgili değilmisiz ondanmı sessiz görüyorum sizi:)

Sessiz değilim ama sakinimdir. KK ile ilgim günde 12 saaten fazla. Genelde arka plandaki teknik işlerle ilgilendiğim için beni pek görmüyorsunuz. Birde gizli modu kullanıyorum ondan öyle düşünmüş olabilirsiniz.

Sevgili Curly, KK'nın gizemli admini...
KK dışında ne işle meşgulsünüz? Yani farklı bir mesleğiniz var mı? Yoksa eğer olsun ister miydiniz?

Kazenle kardeşlik haricinde ortak noktalarımız var. Bir kere ticari olarak ortağız. Sonra komşuyuz.

Nasıl bir duygu abim olmasından son derece mutluyum. Bu konuda şanslı olduğumu ve şükrettiğimi söyleyebilirim.

Tüm işleri kazen attığım gibi bişey yok Bir görev paylaşımımız var. Yogurdu yoğurtcu satıyor tereyi tereci.

vayy patron
sorayım sorumu
neden kadınlar kulubü

Son düzenleme:
Kaç yaşındasınız ...
Siteyi kurmak kimin fikriydi ve nasıl bugünlere getirdiniz...

Açık olmak gerekirse resimdeki ortam bana pek rahat gelmedi. Çok mekanik.

Böyle bir evim olmadı, olmasını da istemem. Mobilyalar cok rahatsız duruyor. Çok boş. NE bileyim hoşuma gitmedi.
Böyle bir manzarada çadır olsa daha iyi :)

kıslarrr kimdir bu curly ve kazen bi dip not düşerseniz bende ona göre soru sorayım dimi kaydirigubbakcemile3

Mayıs 2009 dan beri üyesiniz. 700 küsür mesajınız var. Ve sorduğunuz soru bu mu?

"Öyle bir KK hayal ediyorum ki" ile başlayan cümleler kurmak isterdim.

nasıl bir KK hayal ediyorsunuz ?

bu arada kazenle gerçekten kardeşmisiniz yaa

Cevap için teşekkürler curly ... :lepi:

Sevgili Curly, KK'nın gizemli admini...
KK dışında ne işle meşgulsünüz? Yani farklı bir mesleğiniz var mı? Yoksa eğer olsun ister miydiniz?

Gizem falan yok sadece gizlenme var . Oda gizli modu kullandığım için sanırım.
Son 2 yıldır tek uğraşım KK.
KK bir meslek değil ama mesleğim yazılımcıyım ben.
Şöför olmayı çok isterdim. (uzun yol olsun kamyon, tır, otobüs, binek fark etmez)

evli misiniz birde yaş kaç :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…