Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kk'da en rahasız olduğunuz şeyler nedir?
kk'da sizi en çok ne sinirlendirir?

En çok imalı konşmalar, yalan ithamlar sinirlendiriyor beni.
Sonra reklam amaçlı üyelikler var onlara çok sinirleniyorum. Özellike bunu yapan kişiler doktor olduğu zaman daha da bir sinirleniyorum.

Sonra kounun dağılması, bir derdim var gibi bölümlerin geyik haline dönüştürülmesi.
Hatta burda insnların derdi ile dalga geçilmesi bece hem çok çirkin hemde terbiyesizce.

İnsanların dertleriyle dalga geçilir mi. Ama sorsak burda kimse bunu yapmaz. Konu fake diye düşündüğü için yapmıştır. Kim bilir fake olduğunu.

Kesinlikle bunu yapan üyelere çok kızıyorum. Bu tabi yetiştirilmeyle alakalı. Kendine uygun görenler yapıyor.

Eşinizi tanıyormuyuz acaba burada ...
Eğer ikili bir polemiğe burada girerse eşiniz diyelim tavrınız ne olurdu ..
Önce uyarı sonra ban mı verirdiniz...
Ayrımcılık olmaz demi ...
Sadece meraktan sordum.. bilmiyorumkismile

Evet ben msjı yazana kadar sorulmuş.
Teşekkür ederim ...Cvp için...
Peki bilinen üyelerdenmi

Siz kardeş misiniz?akannehir
Durun siz kardeşsiniz repliği geldi aklıma:roflol:
Uzun yol şöferliği mi?sempatiksalakcinni
Tamam tamam öhöm.Çocuk var mı?

Kadınlar kulübünde Off yeter yine mi dediğiniz bir an ?

Fiziksel olarak kendinizi tanımlar mısınız?
Kişisel olarak da.
Kendinizi anlatın desem 3 kelime ile (ya da
kaç kelime isterseniz o kadar)sempatiksalakcinni
ne dersiniz?
Burcununuz nedir?
Kadınları anlamak gerçekten de zor mu?:hulya:

Verse ne olacakki yine girer yine girer :roflol:

Sanmıyorum.
Çünkü daha önceden de bu tarz bir bölüm vardı. Pembe gazete üzerinden sorular sorulmuştu 2 sene olmuştur sanırım.

Değişen bişey olmadı. Olacağınıda sanmıyorum toplum olarak böyleyiz.

Birisi çıkıp KK yı yapıyor 50 tane kişi kopyasını yapıyor.

Üretmek, emek, hammalık (lütfen yanlış anlaşılmasın) arasındaki büyük farkları görmek lazım. (Hammallığı meslek olarak kullanmıyorum. Yanlış yerlere çekilmesini istemem)

Bir üyemiz oturuyor saatlerce makyaj yapıyor bunu resimliyor üstüne birde yazıya döküyor.
Diğer bir üyemizde X sitesinden bu tarz bir yazıyı kopyalıyor. Sonrada be buna emek verdim diyor. Buna emek vermek değil bizde bu yazıyı azan kişinin yazısı nasıl başka yerde yayınlandığı zaman emeğini çaldı diyorsak emek çalmak derler.

İşte bundan dolayı biz üretmiyoruz bunu çalmayı bile emek olarak görüyoruz. Neden çünkü bunun için zaman harcanıyor ya. Umarım anlaşılmışımdır.

Cevap için teşekkürler Curly.
Uzun yol şoförlüğü çok ilginç bir tercih...

anlıyorum,şuan bir kaç arkadaşla site çalışmaları yapıyoruz.başlarken bile kolay olmuyorken,bu kadar ilermiş bir siteye çalışmak daha da zor.

sizi bu zamana kadar en çok sinir eden olay neydi?

Direk bir olay aklımda yok. Zaten bugün bir olay olsa yarına hatırlamam.

Genelde ceza verdiğim zaman kişilerden bir abesi uyarı diğeri siteden uzaklaştırma aldığı zaman gelip adam kayırıyorsunuz dediği zaman sinirleniyorum.

Ama bu bile alışkanlık olmuş. Dün örneğin bir üye beni kazene şikayet edecekti bu yüzden. Kendisi mesaj yazarken kouyu dağıtmak istmemam ama.... şeklinde bir cümle ile başlamış.. Sonra haksızsınız. Saygı duyuyorum... Ama sonucu değiştirmiyor.
Gerçekten haksız isem de cezayı geri almasıında bilrim tabiki. Özür de dilerim. Hata yaptım derim.

yanlış anlaşılacak birşey yazmamışsınız
evet belki birçok kişi yine de aynı şekilde bir yerlerden alıp paylaşmaya devam edecektir ama bir kişi bile anlasa sırf bu siteye değil her yere faydası olacaktır

bu görüşünüz de çok güzel
birçok site yöneticisinin sizden ders alması gerekir

Yok cevap vermem.
Öyle yorumlar duyuyorum. Saygı duyarım.

Öncelikle öyle bir duruma kendini sokmaz.
Oldu ya sokarsa da uyarı ve ban tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…