Evet
Geçtiğimiz ay yeni sunucular ile siteyi türkiyeye taşıdık.
Kullandığıımz programın yaklaşk 1 senedir yeni versiyonu var. 2 defa buna geçişyapmayı denedik ama teknik sorunlardan dolayı grei dönmek zorunda kaldık.
En yakın fırsatta tekrar bir deneme yapcağız. SOrun yaşamassak tasarım da değişecek.
evet iki defa geçiş yapıldı ama bu haline alıştığımdanmıdır nedir ben yeni halini pek sevmemiştim. hem neden tasarımı değiştirmek istiyorsunuz ki "kırılmayanı tamir etme" diye çok veciz bir lafımız vardır hatırlatırım:)
curly bey size bu hafta neler kattı kk ile ilgili üyeler konusunda buradan aldığınız notlar oldu mu acaba
Sizide iki hafta sonra önerelim ece de bol bol sorar sorularını.
Gerek yok aday olmaya ben bundan sonra zaten ecenin takipcisiyim:hulya:
Saka bi yana ecenin sorularini ve sizin cevaplarinizi keyfle okudumkaydirigubbakcemile3
Bittiğini hissediyorum. :)
YOK artık başkaları otursun ama 1 hafta değil 3 gün sürsün. 3 günden sonra hem hızını kaybediyor hemde tekrar başlıyor sanırım.
Şu anda bişey kattığını düşünmüyorum. Sorulara benc evap verdim. Size neler kattı? Yada size bişey kattı mı? Onuda düşünmüyorum. Karşılıklı vakit geçirdik işte.
YO knot da almadım. Şİmdi not aldım desem KK da adam fişliyorlar dersiniz :)
biz sizi tanıdık, siz de sordugumuz sorularla bizikaydirigubbakcemile2
Hms
Evet haklısıız Nick kullandığım zaman sen li konuşuyorum. Özürlerimi kabul edin lütfen. Dikkat edeceğim bundan sonra.
Şu anda bişey kattığını düşünmüyorum. Sorulara benc evap verdim. Size neler kattı? Yada size bişey kattı mı? Onuda düşünmüyorum. Karşılıklı vakit geçirdik işte.
YO knot da almadım. Şİmdi not aldım desem KK da adam fişliyorlar dersiniz :)
İnanmayacaksınız ama kim ne soru srdu dikkat etmedim. Birtek ECE konusu geçtiği için onun soruları sadece. Ama soruyo soran kim bilmeden/bakmadan cevapladım.
hıı pek takmıyosunuz yani.
hemen araya bi soru sıkıştırıvereyimkaydirigubbakcemile3
ilkokul öğretmenlerinizden hala hatırladıgınız ve bir anınızın oldugu öğretmeniniz var mı? varsa anınız nedir? (soru anlamsız gelebilir kusura bakmayın ama bende merak uyandıran bir husussositososito)
Daha cok Aklınızla mı duygularınızla mı hareket edersiniz ?
Önyargılı mısınızdır?
Kendinizce en büyük eksiğiniz nedir ?
henuz bu sorunun cevabini okumadim ama bence eksiklerinden biri imla hatalari delikafadulden
ohom ohomm imm pardon Curly,
seffaf odada seni tanimak guzel basarilarinin devamini dileriz hihoyyyt
Evet yaa seni görmeyince bende 2 gündür girmedim. Dediler ki Ece geri döndü hemen geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?