Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bn ima hissediyorum son yazılanlarda
acaba sayfanın başında
soru sınırlaması vadır kişi başı 10-15 soru sorabilir diye bir sınırlama var da bnmi göremiyorum:1ninca:

sağolun kızlar kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
acaba sayfanın başında
soru sınırlaması vadır kişi başı 10-15 soru sorabilir diye bir sınırlama var da bnmi göremiyorum:1ninca:

arkadaşım espri yaptım, boyle bir sınırlama yok ve olmamalı da...
ayrıca ima etme ihtiyacı hissetmedim, hissettiysem de direk açıklarım emin olsempatiksalakcinni

gerginlik yok hanımlarrr
herkes soru sormakta özgürr
hee sorduğu sorular bi nevi kişinin ciddiyetinide gösteriyor orası ayrı sempatiksalakcinni

Curly bey
şu ana kadar sorulmuş soruları beğendiniz mi
en çok size ne sorulmasını isterdiniz
yani serbest takılın diye yazdım
kendine istediğiniz bir soruyu sorup cvpladırabilirisniz :)

Evet bir kısmını çok beğendim.

Tamam kendi kendime sordum ve cevapladım.

Gerilmeyelim bence. Soru tekrarı olmasın ben razıyım. Soru tekrarı olunca sanli öncekilere haksızlık oluyor gibi geliyor. Hani ben okuamma ama sorarım gibi.

Ece Curlyi bilmem ama ben yoklugunu hissettimkaydirigubbakcemile3

Delya b uhafta geçti artık önümüzdeki hafta seni adaya gösterelim. ECE sorsun sen cevala

Kesinlikle ben de hissettim, çok girişken bir arkadaşımız oldugundan (bkz:soruları) anında farkediyor insan Ece'sizligi..:roflol:

Sizide iki hafta sonra önerelim ece de bol bol sorar sorularını.

acaba sayfanın başında

İma mı?
Yok canım ece kendi sormuş arkadaşlarda yazmışlar. Bende yazdım.

Delya b uhafta geçti artık önümüzdeki hafta seni adaya gösterelim. ECE sorsun sen cevala

Gerek yok aday olmaya ben bundan sonra zaten ecenin takipcisiyim:hulya:

Saka bi yana ecenin sorularini ve SIZIN cevaplarinizi keyfle okudumkaydirigubbakcemile3

öğrecilik yıllarınızı sanırım istanbulda geçirmiştiniz
özellikle son yıllarda dahada artan trafik kaosunu saymazsak
istanbulda yaşamak güzel şey
siz severmisiniz istanbulu
özellikle gezmekten keyif aldığınız bir yer varmı

Son düzenleme:
yarın koltukdaki son gününüz neler hissetiyorsunuz. tekrar oturmayı düşünür müsünüz

Gerek yok aday olmaya ben bundan sonra zaten ecenin takipcisiyim:hulya:

Saka bi yana ecenin sorularini ve SIZIN cevaplarinizi keyfle okudumkaydirigubbakcemile3

Hms
Evet haklısıız Nick kullandığım zaman sen li konuşuyorum. Özürlerimi kabul edin lütfen. Dikkat edeceğim bundan sonra.

Bu soruda sorulmuştu sanırım :)

Öncelikle benim öğrencilik yıllarımda Istanbul hem trafik hemde özellikle su bakımından daha sorunlu bir ildi. İnsanlar gece saat 3 de kalkıp bidon, kova, leğen ne varsa doldurur vakit kalırsa ip gibi akan suda çimerdi.

Haliç etrafında gezmek şöyle dursun yolunuz düşerse kokudan burnunuzun direği kırılırdı.

Bu yüzden olacak Lise zamanlarında kadıköy favori ilçem, moda favori semtimdi.

Zamanla boğaz kenarında olan bütün ilçe ve semtler hoşuma gitmeğe başladı.

yarın koltukdaki son gününüz neler hissetiyorsunuz. tekrar oturmayı düşünür müsünüz

Bittiğini hissediyorum. :)
YOK artık başkaları otursun ama 1 hafta değil 3 gün sürsün. 3 günden sonra hem hızını kaybediyor hemde tekrar başlıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…