bn ima hissediyorum son yazılanlarda
acaba sayfanın başında
soru sınırlaması vadır kişi başı 10-15 soru sorabilir diye bir sınırlama var da bnmi göremiyorum:1ninca:
gerginlik yok hanımlarrr
herkes soru sormakta özgürr
hee sorduğu sorular bi nevi kişinin ciddiyetinide gösteriyor orası ayrı sempatiksalakcinni
yok yok asla yok gerginlik falan:sm_cool:
benimde bir sorum var farz edelim bu siteyi satmaya kalktınız ne kadar istersiniz ???
Curly bey
şu ana kadar sorulmuş soruları beğendiniz mi
en çok size ne sorulmasını isterdiniz
yani serbest takılın diye yazdım
kendine istediğiniz bir soruyu sorup cvpladırabilirisniz :)
patronnbeni özledin mi? :kedi:
Valla isteyen kızsın bana...
Kimse kusura bakmasın, kimsede üzerine alınmasın...(Ya da alınsın...)
Bazı sayfalara göz attımda; laf olsun diye o kadar gereksiz sorular sorulmuş ki...
Dığdımın dığdısının dığdısı... akannehir
Curly'ye hayran kaldım valla, birde hiç üşenmeden kah iğneleyerek kah ciddiyetle cevap yazmış.
Yok gözünde kirpik mi var, yok gözünün üstünde kaşın mı var gibilerinden resmen dalga geçer gibi bazı sorular.
:umursamaz:
Ece Curlyi bilmem ama ben yoklugunu hissettimkaydirigubbakcemile3
Kesinlikle ben de hissettim, çok girişken bir arkadaşımız oldugundan (bkz:soruları) anında farkediyor insan Ece'sizligi..:roflol:
bn ima hissediyorum son yazılanlarda
acaba sayfanın başında
soru sınırlaması vadır kişi başı 10-15 soru sorabilir diye bir sınırlama var da bnmi göremiyorum:1ninca:
Delya b uhafta geçti artık önümüzdeki hafta seni adaya gösterelim. ECE sorsun sen cevala
Gerek yok aday olmaya ben bundan sonra zaten ecenin takipcisiyim:hulya:
Saka bi yana ecenin sorularini ve SIZIN cevaplarinizi keyfle okudumkaydirigubbakcemile3
öğrecilik yıllarınızı sanırım istanbulda geçirmiştiniz
özellikle son yıllarda dahada artan trafik kaosunu saymazsak
istanbulda yaşamak güzel şey
siz severmisiniz istanbulu
özellikle gezmekten keyif aldığınız bir yer varmı
yarın koltukdaki son gününüz neler hissetiyorsunuz. tekrar oturmayı düşünür müsünüz
daha önce yapıldımı bilmiyorum kk partisi veya yemeği organize edilebilirmi bu vesile ile bi tanışma ve hoş bir anımız olabilir kk üyeleri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?