- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Eşim hala benim yanımda olduğunu ama anne ve babasının da torun görme hakkı olduğunu İzmir'e de bir kaç gün uğramamı ,bunu onun Hatrj için istediğini söyledi.Polis ve seçimler olduğu için izinler kapalı gelemez .o yüzden benim oğlumu goturmemi istiyor orada başka akrabaları ve benim arkadaslarim da var.yani sikilmazsin gezersin filan dedi baştan bende ortaya laf attım salı gideyim pazar uçak var döneyim eve artık dedim o zaman iki aydır bursadasin İzmir'den neden kaçar vgibi dönmeye çalışıyorsun pazar şart mı salı da var uçak filan deyince sinirlendim ne bileyim yüz verdikce astarini isteyecek gibiBu kısmını anlamadım. Onun haricinde eşiniz sizden taraf olmuş, bence uzatmayın. Kayınvalide ile konuşup konuşmamak sizin kararınız onca olan şeyden sonra her yaptığı batar
ama eşinize yüklenmeyin.Böyle yaparsanız kendinizden soğutmuş olursunuz.
Evet Allah razı olsun çok vaktini harcamistin.:) Ya aslında direk aklıma gelen neydi biliyor musun "annesi neden buraya gelmiyor ,ne zaman gelecek ?dedi bizimki de anne doktora gitti ya ondan gecikti " filan diye ezik bir muhabbet mi oldu acaba ???baya entrikacı gibiyim dimi :))
Tabiki görsün zaten o olaydan sonra evime de geldi eşim eskisi gibi değil ona karşı sanırım kırgın hala,kardeşleriyle görüşmüyo iki senedir ben buna yemin ederim ki mutlu olmuyorum .Ama işte lafları unutamıyorum ya ne bileyim .yoksa ona karışmam tabiki onan arkamda durdu o herkese yetti zaten .
Dediğin gibi beni görmeye merakından değil tabiki :) amacım torun kaçırmak değil asla ki bosansam da yapmam bunu .Sadece uzun uzun kalmak istemiyorum kendi tepkilerime de güvenmiyorum ,konuşulan lafları farklı aktarma durumları oldu zamanında bu durum tekrar yasansin istemiyorum esimde diyor ki "ben kimin neyi deyip neyi demeyeceğini biliyorum artık merak etme eskiden o salak zamanlarımda kaldı yalanlara inanmalarım artık inanmıyorum "
Birde evet bir dönem boşanmayı ciddi ciddi düşündüm ama yine bu olay yüzünden .Sonra dedim ki öyle veya böyle bu çocuğu görecekler az da olsa muhsttap olunacak eee ben yuvami yikacagim bunlar için :)) bilmiyorum kendimi saçma sapan hissediyorum
Haklısınız onların istediği bu evet ama öyle veya böyle her tartismam dolaylı da olsa onlarla ilgili .Tamam aile atılmaz ki atmasın zaten , bende anne ve kardeşlerime çok kirulmistum konu bile açtım ama en son döktüm icimizi rahstladik .İnsan kendi ailesini affetmek için her zaman bir bahane buluyor eşim için de öyledir .aynı şeyi benim ailem ona yapsa o gelirdi çünkü kus kalmayı sevmiyor ve muhtemelen kardeşleriyle olan kuslugu de geriyor onu .Yanlış bana yapıldığı için ben affedeyim istiyor diye düşünüyorum ki rahstlasinSiz de farkındasınız yani. Başkaları için yuvanızı yıkmayı aklınızın ucundan geçirmeyin ki onların ekmeğine yağ sürmüş olursunuz. Onların istediği de bu zaten.
O beddualari ,ailemin olaya karışmasını ,o hakaretleri de mi unutayim? bunu kinaye yaparak sormuyorum gerçekten .bence esin ve ailesi ikinci bir sansi hak ediyor.
tabiki kendin bilirsin ama kendi evliligini ellerinle yikiyorsun (kendimdem yola cikarak konusuyorum)
bana esim senin yaptigin gibi davransa bosanirdim. hay senin hafizana, unutamamana der acardim davayi.
gercekdende yapardim yani
O beddualari ,ailemin olaya karışmasını ,o hakaretleri de mi unutayim? bunu kinaye yaparak sormuyorum gerçekten .
Evet eşim başka olaylarda filan konu açılınca der hep sende fil hafızası var ,acaba ne zaman neyi karşıma getirip laf sokacak diye bekliyorum diye :)
Her şeyi unuturum da çocuğuma edilen bedduayı unutmam, affetmem şahsenO beddualari ,ailemin olaya karışmasını ,o hakaretleri de mi unutayim? bunu kinaye yaparak sormuyorum gerçekten .
Evet eşim başka olaylarda filan konu açılınca der hep sende fil hafızası var ,acaba ne zaman neyi karşıma getirip laf sokacak diye bekliyorum diye :)
Eşin eşitlik istiyor da eşitlik göremedim ben.O beddualari ,ailemin olaya karışmasını ,o hakaretleri de mi unutayim? bunu kinaye yaparak sormuyorum gerçekten .
Peki sence gerçekten karşımda ezildiği için mi bu üste çıkma çabası ? Adam gibi konusamiyoruZ bende geriliyorum sakince uzun uzun konuşabilmek isterdim .Belki de yüzüme bakıp "evet haklısın bu kez gerçekten bir suçun yok . Evet hadlerini cok astılar bende tavrimi koydum senin arkanda durdum ama yapabileceğim bu ,ama bu durum beni üzüyor artık gerekli zamanlarda yanımda olmanı isterim dese " belki bu kadar sert tavır göstermeyecegim .Ama oyle olmuyor ki ,affedemiuorum ,içimden atamıyorum yani surtuk vnedir aileme yazmış ki bize kakaladiniz yani bunlar ne ya ? Ya da oğluma beddua etmek ne ?ben insan diyemiyorum gerçekten .Ama evet haklısın kin duygusu gerçekten çok ağır,kötü ,pis bir duygu .İnan sürekli aaa bakayım bugün 8 Mart acaba geçen sene kim bana ne yapmıştı diye düşünmüyorum .En ufak bir şey tüm olayları herşeyi onume koyuyor ve resmen boğuluyorum .Hatta konu acmistim ya kurtulmak istiyorum diye ama beceremiyorum baksana .öyle- hayat bazen bunu gerektiriyor. huzurlu bir yuvan olsun istiyorsan bence gerekli bir haraket.
eger asla unutamam- afedemem diyorsan en sagliksini bosanmak olur.
farkinda degilsin ama esin bu tavirlarin altinda eziliyor. hem sana karsi hemde ailesine karsi.
ben haksizsin demiyorum ama suclu taraf onun ailesi oldugu icin hergün adam karsinda eziliyor.
ailesine her durumu izah etmek zorunda kaliyor- bu insani yorar.
adam zaten senin arkanda durmus ve tavirini koymus. bundan fazlasini bekleyemezsin.
benim icin asil bosanma sebebi aslinda kindarligin olurdu. ben sahsen kindar insanlardan korkuyorum.
kim olursa olsun silebilen, yillarca kin güden insan bana sempatik gelmiyor.
diyorumya, esim yillarca ayni olayi isitip isitip önüme koysa kendimi ve psikolojimi korumak amacli bosanirdim. bu tavirlarin ne senin icin, ne esin icin nede gelecekte cocugun icin saglikli
Yoo tabiki tek taraflı değildir .Zaten daha önce o kadar çok konu acmisim ki kendimi de eleştirdim .Ufak ufak hep bir sürtüşme oldu kv ile inanın istememizde bile ben kapalı kız istiyodum demiş giderken o akşam attım yuzugu filan sonra özür diledi eşim geldi konuştu vs neyse dedik.bu olaylarda bariz kimseyi suçlamam bilirim ki olaylar tek taraflı değil
buraya yazamayam kv gariplerinide çok dinledim
şu gelinlerde bayağı vicdansız olabiliyor
Evet o konuyu asla affedemiyorum bana etsin hiç umrumda olmaz da halasin sen ne bileyim ya .Özür dileyen ablasına bu konuyu da söyledim ve dedim ki onu asla affedemiyorum .Senin çocuklarına beddua edilse ne dysunurdun o da hak verdi çünkü her zamanki gibi beddua ettik te delirdiler denemişler bilsinler bu konunun lafta kalmadığını .Her şeyi unuturum da çocuğuma edilen bedduayı unutmam, affetmem şahsen
Birebir aynı olmasa da yakin olaylar bizde de oldu ilk evlendigimiz zamanlar .kardeşlerim de birşeyler dedi düğünde herkesin içinde oldu ilki .Sonrakilerde eve her geldiğimizde devam etti ama eşimden hiç duymadım o da hiç cevap vermedi .Benim ailem kufur etmez ama çok ağır lafları vardır .Eşin eşitlik istiyor da eşitlik göremedim ben.
Senin ailen, eşinin ailesi gibi terbiyesizlik yaptı mı, hakaret etti mi, beddua etti mi?
Eşin senin ailenden nefret ediyor mu?
Eğer cevap evetse eşin haklı. Cevaplar hayırsa adil olsun.
Her eşitlik adil değil.
Evime geldi zaten.hwtta o olay olduktan sonra ben Bursa'ya geldim o habersiz Batman'a gitmiş .esim aradı havaalanina gelmis haberim yoktu babam aradi ne yapayım diye ?bir evlat bunu sorar mi o kadar kurgindi işte .Ne diyeceğim tabiki git al dedim ben geldiğim zamanda çok muhsttap olmadım .Sonradan pişman olduğunu filan söyleyince gerektiği kadar muhsttap oldum çünkü hep tetikteyim .-esim yokken kvde de kalmam
-onlar gelecekse esime mumkunse yıllık izin aldiririm onlarla yalniz kalmam
bizde cok sorun yasadik esimin ailesiyle bi sucum günahım olmamasina ragmen cok cektirdi kaynana.
ha noldu bindiği dalı kesti oturdu.
benim esim de polis izin durumları hep sıkıntı. ama iftira atma isi bi kere olduysa ben yalniz asla gitmem. torununu gormek hakki ama aklini kullansaydi. kac yasinda kadin önünü arkasını hesap edecekti. bence de esin yüz verince astarini isteyen adamlardan benim esim de oyle.
kin gutmem ama mesafemi de asla asmalarina izin vermem. torununu gormek isteyen buyursun gelsin
Yok onu kabul etmiyor işte ..Ben yokken de sana kimse bişey yapamaz ben senin ailene giderdim sen izin alıp gelemesen de dedi ki gider .Öyle bir durum yaşarsam ben de eşim yanımda olmadan gitmezdim.Senin yıllık izninde benim ailemde ve senin ailende kalıyoruz evet ama bak ben de senin yaninda oluyorum.Ama sen yokken ailende kalmamizi istiyorsun..bunu istemiyorum dersin.Ama yok doktora gittigimizi neden ailene söyledin,yok telefonda ne konuşuyorsunuz bu kadar mudehaleci olma
O konuda tek gitme diyenlerden biride benim canım ama eşin cidden hallettim bana güven diyosa güven bir sorun yaşarsan anında terk edersin orayı ister evine ister annene gidersin çünkü eşler birbirinin sözünü dinledi diye her seye boyun eğmiş olmuyor tek seferlik dinleyebilirsin belkiEvet eşim cidden arkamda ama sanki olaylar durulsun diye inden beni yollayıp sorun hallolsun da izine gittiğimde yine huzursuzluk olmasın diye beni kullaniyo gibi geldi :)) belkide fazla savma düşünüyorum bilmiyorum ki
Eşimle illaki sorun yaşadığımız oluyor ama öyle aman aman şeyler değil .Yani bosanirsam sadece ailesi yüzünden yapacağım .
Evet belki de bir çok insanın başına gelen olaylar ,hatta belki bin beterini yaşayan da vardır mutlaka ne bileyim konu bile açtım gideyim mi esim için değer mi diye ?büyük çoğunluk tek gitme ne olacağını bilemezsin dedi .Ve evet bilemiyorum.
O zaman eşin haklı.Birebir aynı olmasa da yakin olaylar bizde de oldu ilk evlendigimiz zamanlar .kardeşlerim de birşeyler dedi düğünde herkesin içinde oldu ilki .Sonrakilerde eve her geldiğimizde devam etti ama eşimden hiç duymadım o da hiç cevap vermedi .Benim ailem kufur etmez ama çok ağır lafları vardır .
Ve yine benim ailem bunu yapsa o an değil tabiki ama bir süre sonra ya tamam boşver kuşluk istemiyorum der giderdi.Ki gitti de .Üzerime bu kadar gelmeye çalışması bu yüzden .Nefret etniyodur ama çok sevdiğini de sanmıyorum sadece hiç saygısızlık rmetnez,birşeye bozuksa da sürat asmaz.bebdeb de bunu bekliyo ama farkliyiz işte
Onların yaptıkları normal ama bizim unutmamamız mı anormal.? Kimse onlar yaptı haksız demiyor aksine unutmayana haksız diyorlar. Sen de deki, onlar yapmalasalardı ben de hatırlamak zorunda kalmazdım.O beddualari ,ailemin olaya karışmasını ,o hakaretleri de mi unutayim? bunu kinaye yaparak sormuyorum gerçekten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?